- 30 Aralık 2020
- 60
- 51
- 38
- 37
Yumurta sayısı ile AMH nin uyumlu olup olmadığı nasıl belli oluyor? Benim 3 tane başarısız tüp bebek geçmişim var malesef. İki tanesinde embriyo transfer edildi fakat sonuç negatif. Birinde de Toplanan yumurtalardan hiç embriyo oluşmadı. Bende en fazla 5 yumurta toplanabildi. Ve hiç biri kaliteli 5. gün embryosu olmadı. 3 Tedaviyi de aynı merkezde yaptırdım. Meğer çok yanlış bir kararmış şimdi şimdi anlıyorum. Yanlış protokol uygulandı. Kişiye özel tedavi asla olmadı herkese ne ise bana da o yapıldı. İşte insan işin içindeyken anlayamıyor sonra sonra farkına varıyor. Mart Nİsan gibi Bahçeçi fulya Memhmet Reşit Asoğlunda tedaviye başlayacağım tekrar. İşte bu Endometriozis yüzünden tamamen bozuk alt anotomimiz. Yumurtalar kaliteli olmuyor. Rahim duvarı inceliyor. Sol over rahime yapışık zaten. Ayyhhh fenalık bastı :))) Sonumuz hayır olsun inşallah ne diyim..İyi sayılır fakat amh ile yumurta sayısı eşitse iyi , benim gibi uyumsuz ise kötü ... folikül sayısı öncelikli o yüzden amh ya takılmamak gerek. Hiç tedaviye başlamamışlar gözönünde bulundurmak için yapılabilir bir test. İrenbe ümit inceboz da tedavi görüyorum , kendisi endometriozis dernek bşk yrd. doktorumdan çok memnunum. Evet dondurulmuş olacak hayırlısıyla şimdi önümde 3 aylık geçici menepoz sürecim var... Siz tedavi görüyor musunuz
?