Endometriozis ve Beslenme

• Konu Sahibi Konu Sahibi momi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hadi bakalım dualarım seninle. insallah bu sefer Rabbim ol demistir izin cikmistir gelir melegin. icin nasil rahat edecekse oyle yap birtanem yat 14 gun bak keyfine insallah olumlu haberlerini bekliyor olacagim. dua etmeyi unutma. sıkıntıyı veren Rabbim sıkıntıyı kaldıracak olan da o...

bir aksilik çıkmazsa dogum mayıs sonu inşallah... ben dogum yaparken sende inşallah ilk 3 ayını dolduruyor olursun.
opuyorum seni kocaman.... olumunekankayizsmile

Cok sekersin canim ya, sen dogurunca demek ben 3 aylik olacam cok ince fikirlisin insallah dedigin gibi olur. Ablaminda dogumu mayisin 3.haftasinda arka arkaya dogum haberini alacagim inan cok mutlu oluyorum ya.

Dediklerinde cok haklisin, sikintiyi verende allah kaldiranda allah. Hergün inan olmayan bebegimle konusup bana gelmesini, korkmamasini söylüyorum. Ona bakacagimi bu dünyadaki kötülüklerden koruyacagimi söylüyorum. Insallah bebegimin gönlünü edebilmisimdir, rabbimden izin alip gelecegi vakti cok sabirsizlikla bekliyorum.

Allahim bütün anne olacak kardeslerime saglikli, hayirli, dinine, imanina sadik evlat nasip etsin.

Kizimizin ismi bellimiydi canim?

yok canım daha adına karar vermedik. biraz zor bir işmiş isim koymak daha bakıyoruz. :)

yok canım daha adına karar vermedik. biraz zor bir işmiş isim koymak daha bakıyoruz. :)

Kiz ismi erkek ismine göre bulmasi daha kolay ve secenek daha fazla. Eminim o kadar kiz isminden sizinde kafaniz karismistir. Ama elbette zaman yaklastikca prensese güzel bir isim bulacaksinizdir.

momi gene rahatsız ettim ya ben senin verdiğin siteyede baktım hergece okuyordum dediğin bumu ben dua gibi aradım ama sanırım sure olarak dimi.aşagı copyledim bana bir bilgi verirmisin?
dua olarakmı var yanı ben yanlıs mı yapıyorum?

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Kâf. Hâ. Yâ. Ayn. Sâd.
2. (Bu,) Rabbinin, Zekeriyya kuluna rahmetinin anılmasıdır.
3. Hani o, gizli bir sesle Rabbine niyaz etmişti:
4. Rabbim! dedi, benden (vücudumdan), kemiklerim zayıfladı, saçım başım ağardı. Ve ben, Rabbim, sana (ettiğim) dua sayesinde hiç bedbaht olmadım.
5. Doğrusu ben, arkamdan iş başına geçecek olan yakınlarımdan endişe ediyorum. Karım da kısırdır. Tarafından bana bir veli (oğul) ver.

ellerine sağlık momi...bu hastalıktan çok çektim ve hala çekiyorum::( sana ulaşmam lazım...msj tarihlerine bakıyorum da inşallah hala bağlantın kopmamıştır kadınlar kulübünden...bilgilerine ihtiyacım var...bana lütfen yardımcı ol momi:(

momi gene rahatsız ettim ya ben senin verdiğin siteyede baktım hergece okuyordum dediğin bumu ben dua gibi aradım ama sanırım sure olarak dimi.aşagı copyledim bana bir bilgi verirmisin?
dua olarakmı var yanı ben yanlıs mı yapıyorum?

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Kâf. Hâ. Yâ. Ayn. Sâd.
2. (Bu,) Rabbinin, Zekeriyya kuluna rahmetinin anılmasıdır.
3. Hani o, gizli bir sesle Rabbine niyaz etmişti:
4. Rabbim! dedi, benden (vücudumdan), kemiklerim zayıfladı, saçım başım ağardı. Ve ben, Rabbim, sana (ettiğim) dua sayesinde hiç bedbaht olmadım.
5. Doğrusu ben, arkamdan iş başına geçecek olan yakınlarımdan endişe ediyorum. Karım da kısırdır. Tarafından bana bir veli (oğul) ver.

merhaba umut,

bu dua değil yani kuran suresi. o yüzden arapçasından yada arapça okuyamıyorsan latin harflerle arapça okunuşundan okumalısın. senin kopyaladığın yer türkçe meaili. onu okumak da çok güzel tabi ama 41 gün boyunca okuman gereken arapça olanı.

umarım rabbim dualarımızı kabul eder.

ellerine sağlık momi...bu hastalıktan çok çektim ve hala çekiyorum::( sana ulaşmam lazım...msj tarihlerine bakıyorum da inşallah hala bağlantın kopmamıştır kadınlar kulübünden...bilgilerine ihtiyacım var...bana lütfen yardımcı ol momi:(

sedayum merhaba

buralardayım. ozel msjları da okuyorum. nasıl yardımcı olabilirim sana.

Ben de yıllardır, uğraş veriyorum. Bugüne kadar çok doktora gittim ve herşeyin normal olduğunu söylediler taki bu bu sayfalarda sizin yazdıklarınızı okuyuncaya kadar.
okuduktan sonra laporaskopi olmak istedim ve oldum. Tahmin ettiğim gibi çıktı 2 kez rahim filmi çektirmiş olmama rağmen tüplerden biri tıkalı çıktı. Ayrıca 2-3 evre endometriozis çıktı. Doktorum bir prof. hepsini yaktığını ve istersem normal yollardan veya tüp bebek ile hamile kalabileceğimi söyledi. Laporaskopi nin üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen hamiş kalamadım. Yine döndüm sizin yazdıklarınızı okudum ve yeni şeyler gördüm.
Boşuna beklediğimi farkettim çünkü endometriozis hastalarına diyet tavsiye ediyorlarmış. Aksi taktirde tüp bile tutmuyormuş. Bunların hepsini bu tarz sitelerden öğrendim. Bugün diyet'e başlamaya karar verdim. Nescafeyi, çikolatayı bıraktım. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
lütfen

Back
X