canım hadi bakalım dualarım seninle. insallah bu sefer Rabbim ol demistir izin cikmistir gelir melegin. icin nasil rahat edecekse oyle yap birtanem yat 14 gun bak keyfine insallah olumlu haberlerini bekliyor olacagim. dua etmeyi unutma. sıkıntıyı veren Rabbim sıkıntıyı kaldıracak olan da o...
bir aksilik çıkmazsa dogum mayıs sonu inşallah... ben dogum yaparken sende inşallah ilk 3 ayını dolduruyor olursun.
opuyorum seni kocaman.... olumunekankayizsmile
Cok sekersin canim ya, sen dogurunca demek ben 3 aylik olacam cok ince fikirlisin insallah dedigin gibi olur. Ablaminda dogumu mayisin 3.haftasinda arka arkaya dogum haberini alacagim inan cok mutlu oluyorum ya.
Dediklerinde cok haklisin, sikintiyi verende allah kaldiranda allah. Hergün inan olmayan bebegimle konusup bana gelmesini, korkmamasini söylüyorum. Ona bakacagimi bu dünyadaki kötülüklerden koruyacagimi söylüyorum. Insallah bebegimin gönlünü edebilmisimdir, rabbimden izin alip gelecegi vakti cok sabirsizlikla bekliyorum.
Allahim bütün anne olacak kardeslerime saglikli, hayirli, dinine, imanina sadik evlat nasip etsin.
Kizimizin ismi bellimiydi canim?