Endometrium Duvari Inceliği Konusunda Deneyimi Olan Varmi? Acilllll!!

bende de bu sorun var ama benimki hatalı kürtajla kazınarak inceltilmiş tüp bebekte hangi hastane iyi bu konu ile alakalı olan beni yönlendirir misiniz?

canım istanbulda olmakla şanslısın ben bu konuda dr. enver kurt'u duydum kendimde görüştüm.

bu konu ile ilgili şikayeti olan arkadaşım fazla yok ama ben yine de bilgi vermek istedim. tüm tedavilere rağmen endometrıum kalınlaşmıyordu. tüp bebek kararı verdik. tedaviye devam ederken ilk kez endometrıum 9 küsüre çıktı. tüp bebek yaptık sonucu bekliyoruz. sonuç şimdilik ne olursa olsun endometrıumun bir şekilde kalınlaşabileceğini gördüm.

kızlar benimde 3 tedavimde 7 nin üzerine cıkmadı ama doktorlar rahim kalınlıgı cokda önemli degil diyorlar ama ben hep oyüzdenmi tutmuyor diye düşünüyorum 9 olsa sanki tutucakmış gibime geliyor:(4, tedavime baslıycam ama korkuyorum

asıl en önemlisi o,yoksa ölçüleri niye bu kadar önemli olsun.seninkinde sorun olmadığını görmüş o yüzden belkide öyle demişlerdir.
ben bunun için soğan suyu kürü yaptım,kalınlık iyi gidiyor bakalım ama önemli olan transferdeki kalınlık tabiki...

renkli cnm sogan kürü bende yaptım aam tüp bebekden sonra denedim tüp bebekde yapsammı kürü snece
bilgilendirimisin teş

canım bende soğan kürünü çok önce yaptım ama endometrıum için bir etkisi olmadı. en son tüp bebek yaptık endometrıum ilk kez 9 küsürlere çıktı ama sonuç negatif.
üstelik embriyolarda çok kaliteydi ama olmadı kısmet işte

Arkadaşlar dondurulmuş transferime 5 gün var ve endometrium kalılığım 7.8 çok mu düşük.Şansım az mı?Moralim çok bozuk...

toprak merak etme 7 mm alt sınır zaten. 5 güne daha da kalınlaşır. zaten yumurta toplamada da hemen estofen tabletlerine başlatıyorlar. yani soun olmaz. ben hiç sormamıştım süleyman bey de normal demişti ama tüp sonrası 23. gün 7mm cıktı gittigim dr 23. gün için düşük dedi. bakalım bende az yapışıklık var histeroskopi olacağım. inşallah düzelir.

slm kızlar ben 3 aydır klomen tedavisi görüyorum 2 aydır endometrium ince dedi dr bu ay o yüzden çatlatma iğnesi yapmayalım cevap alamayız zaten dedi bu ay 12. günümde endometrium 2 mm çıktı ki 5.günden itibaren 9. güne kadar 2*1 estrofem kullandığım halde böyle önceki aylarda da 12. gün kontrolümde dr ince 5 gün estrofem kullan ve bırak diyodu ve bu ay da çok ince 2mm dedi iğneyi yapmayalım zaten yumurtam da iyi gelişmemiş bu ay ben ne yapmalıyım dr bu ay hiçbir şey bekleme adet olunca gel dedi ilaçların dozunu arttırarak tedeviye devam edlim diyo ama ben memelekete gidiyom o dönemde yokum acaba orda incelik konusunda tedeviye başlasam mı yoksa ara mı versem hiç bir şey yapmayıp kendi haline mi bıraksam kendiliğinden normale dönmezmi bu kalınlık işi yoksa hiç zaman kaybetmeden tedaviye mi başlasam yardımcı olur musunuz bu sorunu yaşayan arkadaşlar

slm kızlar ben 3 aydır klomen tedavisi görüyorum 2 aydır endometrium ince dedi dr bu ay o yüzden çatlatma iğnesi yapmayalım cevap alamayız zaten dedi bu ay 12. günümde endometrium 2 mm çıktı ki 5.günden itibaren 9. güne kadar 2*1 estrofem kullandığım halde böyle önceki aylarda da 12. gün kontrolümde dr ince 5 gün estrofem kullan ve bırak diyodu ve bu ay da çok ince 2mm dedi iğneyi yapmayalım zaten yumurtam da iyi gelişmemiş bu ay ben ne yapmalıyım dr bu ay hiçbir şey bekleme adet olunca gel dedi ilaçların dozunu arttırarak tedeviye devam edlim diyo ama ben memelekete gidiyom o dönemde yokum acaba orda incelik konusunda tedeviye başlasam mı yoksa ara mı versem hiç bir şey yapmayıp kendi haline mi bıraksam kendiliğinden normale dönmezmi bu kalınlık işi yoksa hiç zaman kaybetmeden tedaviye mi başlasam yardımcı olur musunuz bu sorunu yaşayan arkadaşlar

slm canım bende 3 ay klomen kullandım 2 defada çatlatma iğnesi.dr. rahim inceliği var önce onu tedavi edelim dedi geçen ay cylo progynova diye bi ilç kullandım ilaç bitince gittim düzelmiş dedi.benim hamile kalmamı engelleyen bi sorun yok ama olmuyor stresten.dr. tüp bebek yaptır diyor 3.4 ay sonra yaptırcam bakalım hayırlısı.
bence tedavine devam et.ilaçlarını alır öyle gidersin memlekete ona göre ayarlarsın dr.la konuşup
inşallah bebişlerimize kavuşuruz

ya cnm dr um 12. gün yumoş kontrolü yaptı hem yumoş küçük hem de rahim ince bu ay iğne falan yapmayalım adet olunca 3. gün gel ilaçların dozunu arttıralım dedi yani incelikle ilgili herhangi bir ilaç vermedi ki ben tatile gittiğimi belirttim o ilaçlara adet olunca mı başlanıyo ona göre mersinde yani memelekette gideyim bari de boşa geçirmeyeyim zamanı en azından incelik sorununu çözeyim

ya cnm dr um 12. gün yumoş kontrolü yaptı hem yumoş küçük hem de rahim ince bu ay iğne falan yapmayalım adet olunca 3. gün gel ilaçların dozunu arttıralım dedi yani incelikle ilgili herhangi bir ilaç vermedi ki ben tatile gittiğimi belirttim o ilaçlara adet olunca mı başlanıyo ona göre mersinde yani memelekette gideyim bari de boşa geçirmeyeyim zamanı en azından incelik sorununu çözeyim

canım ben ilaca adetin 5. günü başladım.21 tane vardı içinde.ilaç bitince gittim düzelmiş dedi.

benimde rahim zarım ine kızlar kalınlaşmıyo.bır hiteroskopi oldum tekrar olmam gerekıyomus.tüp bebek tedavısınde dahamı farklı ılaclar kulanılıyo.yanı tup bebege baslasam kalınlasırmı.bu konuda bılgısı olan cevap yazssın lutfenn

benimde rahim zarım ine kızlar kalınlaşmıyo.bır hiteroskopi oldum tekrar olmam gerekıyomus.tüp bebek tedavısınde dahamı farklı ılaclar kulanılıyo.yanı tup bebege baslasam kalınlasırmı.bu konuda bılgısı olan cevap yazssın lutfenn

merhaba benim endometrıum kalınlaşmıyordu ama tüp bebek tedavisindeki ilaçlarla ilk kez kalınlaşmıştı.

canım saol cevapladığın için.senin inceliği nekadardı ve nekadar kalınlastı.benimkisi estorofem kulanmama ragmen 4.5 geçmedi.inşallah allah hepiz hakkında hayırlısını ve hayırlı evlatlar veriri.

canım saol cevapladığın için.senin inceliği nekadardı ve nekadar kalınlastı.benimkisi estorofem kulanmama ragmen 4.5 geçmedi.inşallah allah hepiz hakkında hayırlısını ve hayırlı evlatlar veriri.

canım ben estrofemi 2x1 başlayıp 3x2 ile devam edip kullanmama rağmen 7.4 kadar kalınlaşmöıştı ancak. tüp bebekteki gonal f ile 9.3 e çıktı buda ilk kez olmuştu.

Back
X