Endometrium Duvari Inceliği Konusunda Deneyimi Olan Varmi? Acilllll!!

selam kızlar,

rahim inceliği tedavisi için östrojen bandı kullanan oldu mu ? benim de bütün verilerim normal ama rahim ince. bu bantlardan mı kullansam doktora söyleyip ? acaba faydası olur mu ? bide ne zaman kullanılmaya başlanıyo bu bantlar ? adettle mi sonra mı ?

Ne güzel yazmışsın inan boğazım düğümlenerek okudum.ALLAH kızına uzun ömürler versin.Bende yapışıklık bitti diye sevinirken hevesim kursağımda kaldı sonra da incelik çıktı.Bu ay karşılaşmayınca film çekip bakalım dedi doktorum.Adeti beklerken bir de 10 gün gecikti hala olamadım hamilelikte yok!Artık beklemeden yarın rahim filmi çektireceğim ama o kadar dua ediyorum ki tekrar yapışıklık çıkmasın diye.Aslında benimde histeroskopimi duymuşsundur belki Prof.Dr.Yücel Karaman yaptı kendisine çok güveniyorum sorunu hallettik demişti ama işte kişiden kişiye değişiyor sanırım belki benimki tekrar yapıştı belki yapışmadı bilemiyorum.Yapışıklık yokken de böyle incelik olabiliyor mu?Seninde böyle 5,5mm iken kalınlaştıran ne oldu acaba?

inşallah bende burada güzel haberler verip birilerine moral olurum bir gün:)

Son düzenleme:

Güzel haber rahim filmi çektirdim ve yapışıklık yoookkkkk.Sonra doğruca histeroskopiyi yapan Prof.Doktora gittim bazen bu gibi sıkıntıların yaşandığını ve kesin çözümün ne olduğunu kimsenin bilmediğini söyledi.ben en son 12 Ocakta adet oldum sonra olamadım maalesef sanırım estrofem düzenimi bozdu.Şimdi ilaç kullanıyorum adet olmak için olduktan sonra günde 2 tane tabekon,estrofem ve femara isimli ilaçları kullanacağım.Ancak şöyle bir durum var doktor beni muayene ettiğinde rahim kalınlığı 6,5 mm idi.İyi dedim ama adet olmadığım için adetin kaçıncı günü olduğu önemli dedi eğer olsaydım 11.günü olacaktı 11.günü için 6,5 mm bence ilaçsız iyi çünkü benim ilaçla 5,5 mm hiç geçmedi daha önce, kim ne derse desin bu güzel bir haber ve ben çok umutluyum ilaçlarla kalınlaşacak:

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra ak-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri adet (regl) görmüyorlar ise, adet görmeye başlayabilmektedirler. Aynı şekilde menepoza yeni girmiş bayanlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilmektedirler. Rahim duvarı incelmesi olan bayanların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. O sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze…

İbrahim Saraçoğlu'ndan alıntı deneyen var mı acaba?

İkramaya merhaba umarım iyisindir.Bir şey danışmak istiyorum cevaplarsan çok sevinirim Fizyoterapi-ozonterapi varmış sanırım sen yaptırdın.Geçmişi okudum ama bulamadım acaba faydası oldu mu nasıl nerede yaptırmalı?Hatırlarsan benim en son filmimde yapışıklık yok ancak kalınlaşmada olmuyor 2 prof. gördü raporlarımı bazen böyle olur maalesef diyorlar beklemeli mi ne yapacağımı şaşırdım.

merhabalar üzerinde zaman geçmiş ama nasıl bir tedavi uygulandığını merak ediyorum.Bende de aynı sorun var ve maalesef ilaçlarla kalınlaşmıyor

doktorunuz kim?

Konu üzerinden çok zaman geçmiş ama Bu problemı aşıp hamile kalabilen arkadaşlar varsa umut olmak adına nasıl bir yol izlediklerini yazabilirler mi? Çok korkuyorum Benim de rahim duvarında incelme var.

Benimde ince adette olmuyorum. Bende senin gibi çare arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…