- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
benim transfer yapıldığında 7.4 dü endometrium doktorum çokmu stres yaptın stres etkiler kalınlığı demişti pek umutlu değillerdi transferde ama ben pozitif sonucu almıştım malesef düşükle sonuçlandı. endometrium kalınlığı için benim bildiğim bir tek stres yapmamak var. hakkında hayırlısı olur umarım
sılam ben de bugün doktordaydım, adetimin 17. günü ama dondurulmuş tedavisinin 15. günü bugün. Endometriyumum 7,5 mm, doktorum gayet iyi görünüyor, 6 mm olsaydı tedaviyi uzatacaktık, E2 ve Progesteron sonuçlarına bakalım, ona göre uzatıp uzatmayacağımıza karar veririz dedi. tahlil için kanımı sabah vermiştim ama cihazlarda bir arıza olmuş. Tahlilin saat 16:00 da çıkacak dediler. Bekliyorum şimdi saat 16:00 da merkezden arayıp ne olacağını söyleyecekler.
Ama bana doktor ince olması durumunda tedaviyi iptal etmekten bahsetmedi. İlaçların dozlarıyla oynayıp istedikleri kalınlığı elde edebiliyorlar anladığım kadarıyla.
silam
öncelikle açmış olduğun konu için kendi adıma teşekkür ederim bana faydalı bir konu oldu.bende bu ay çok yumurta toplamanmasından kaynaklı ohss oldum ve yumurta toplandıktan sonra ki ilk adetimle beraber kontrol edilerek dondurulmuş tedavisine başladım. adetimin 4. günü bugün. bu bantları şimdilik karnıma yapıştırıyoum ancak bazen kemer gibi şeyler geldiği zaman sanki buruş kırış gibi oluyor ..siz kullanırkende o şekil oldu mu ..yada sizler neye dikkat ederek kullandınız..sanırım bu tip yanlış kullanmalarda bu rahim kalınlığını etkileyebilir..bende şimdiden önlem almaya çalışayım...teşekkürler...
silam
öncelikle açmış olduğun konu için kendi adıma teşekkür ederim bana faydalı bir konu oldu.bende bu ay çok yumurta toplamanmasından kaynaklı ohss oldum ve yumurta toplandıktan sonra ki ilk adetimle beraber kontrol edilerek dondurulmuş tedavisine başladım. adetimin 4. günü bugün. bu bantları şimdilik karnıma yapıştırıyoum ancak bazen kemer gibi şeyler geldiği zaman sanki buruş kırış gibi oluyor ..siz kullanırkende o şekil oldu mu ..yada sizler neye dikkat ederek kullandınız..sanırım bu tip yanlış kullanmalarda bu rahim kalınlığını etkileyebilir..bende şimdiden önlem almaya çalışayım...teşekkürler...
arkadaşlar benim de sıkıntım bu konudan dolayı.adetin 8. günü endometrium 3.5 çıktı.doktor hemşireye söylerken duydum sonra hemşire şaşırdı artmamış diye.ben de panik oldum dünden beri bakıyorum normal kalınlık 8-12 imiş.ince olunca tutunma sorunu olurmuş bana ilaç da vermediler gonal-f ile lucrin kullanıyorum aslında benim normaldi polip alındı böyle oldum.ara kanamam da vardı sebep çok bilmiyorum iyice çöküntüye uğradım yaaabilmiyorumkismile
slm arkadaşlar benimde bu ay ilk aşılamam yapılacak 7tane yumurtam oluşmuş 9.günümde endometrium 6mm çıktı doktor çok ii dedi işallah tutar dedi
merhaba arkadaşlar
benim reglinin 14. günü 8.1 mm di. bu normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?