Endometrium gününe göre cok mu ince ?

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Arkadaslar bugün doktor kontrolum vardi ..

Donmus transferim olacagi icin Endometrium kalinligina bakildi ..

Adetimin 14. günümdeyim ve sadece 4 mm cikti ..

Oysaki günlerdir Estradiol tabletten günde 4 adet yutuyorum ..

Rahim kalinligimin artmasi icin neler yapmaliyim ?

Persembe yine kontrolum var ..

Yine istenilen ölcüye ulasamassa sanirim iptal olcak transferim ... boshayallersmile

benim transfer yapıldığında 7.4 dü endometrium doktorum çokmu stres yaptın stres etkiler kalınlığı demişti pek umutlu değillerdi transferde ama ben pozitif sonucu almıştım malesef düşükle sonuçlandı. endometrium kalınlığı için benim bildiğim bir tek stres yapmamak var. hakkında hayırlısı olur umarım

benim transfer yapıldığında 7.4 dü endometrium doktorum çokmu stres yaptın stres etkiler kalınlığı demişti pek umutlu değillerdi transferde ama ben pozitif sonucu almıştım malesef düşükle sonuçlandı. endometrium kalınlığı için benim bildiğim bir tek stres yapmamak var. hakkında hayırlısı olur umarım

Canim öncelikle gecmis olsun...

Insallah hayirlisiyla bir dahakine bebegini kucagina alirsin ..

Ayrica cevapladigin icin de tesekkür ederim ...

Biraz olsun umut oldun bana .. Bu günkü kontrolumde endometrium 7-7,5 civari cikti ..

Insallah bebegimin SIKICA tutunmasi icin yeterli olurr ..

Rabbime güveniyorum . :1rolleyes:

sılam ben de bugün doktordaydım, adetimin 17. günü ama dondurulmuş tedavisinin 15. günü bugün. Endometriyumum 7,5 mm, doktorum gayet iyi görünüyor, 6 mm olsaydı tedaviyi uzatacaktık, E2 ve Progesteron sonuçlarına bakalım, ona göre uzatıp uzatmayacağımıza karar veririz dedi. tahlil için kanımı sabah vermiştim ama cihazlarda bir arıza olmuş. Tahlilin saat 16:00 da çıkacak dediler. Bekliyorum şimdi saat 16:00 da merkezden arayıp ne olacağını söyleyecekler.

Ama bana doktor ince olması durumunda tedaviyi iptal etmekten bahsetmedi. ılaçların dozlarıyla oynayıp istedikleri kalınlığı elde edebiliyorlar anladığım kadarıyla.

sılam ben de bugün doktordaydım, adetimin 17. günü ama dondurulmuş tedavisinin 15. günü bugün. Endometriyumum 7,5 mm, doktorum gayet iyi görünüyor, 6 mm olsaydı tedaviyi uzatacaktık, E2 ve Progesteron sonuçlarına bakalım, ona göre uzatıp uzatmayacağımıza karar veririz dedi. tahlil için kanımı sabah vermiştim ama cihazlarda bir arıza olmuş. Tahlilin saat 16:00 da çıkacak dediler. Bekliyorum şimdi saat 16:00 da merkezden arayıp ne olacağını söyleyecekler.

Ama bana doktor ince olması durumunda tedaviyi iptal etmekten bahsetmedi. İlaçların dozlarıyla oynayıp istedikleri kalınlığı elde edebiliyorlar anladığım kadarıyla.

Canim transfer tarihin kan degerlerinden sonra mi belli olacakk ...

Hayirlisi olsun .. Insallah degerlerin de cok güzel cikarr ...

Eger benim endometrium 4 mm ile kalsaydi sanirim iptal olurdu ..

ilerleyen adet günleriyle rahim dokusu dökülmeye basliyorr ..

Benim dün yine kontrolum vardi ve 7- 7.5 civarinda cikti ..

Pazartesi nasipse transferim olcakk ...

Bakalim belki de ayni gün olur transferlerimizz ..

Benmasal , sen ve benn ..Birlikte geriye saycaz insallahh .. kaydirigubbakcemile5

Sılamcığım tekrar gittim doktora, 7,5 kalınlığı az bulmuş olacak ki 2 gün daha uzattı tedaviyi. Östrojen bantlarını 2 gün daha maksimum doz kullanacağım. Çarşambaya olacakmış transferim. 1 gün daha bekleseydi düğünümüzün yıldönümü olacaktı, ilk transferim de doğumgünümdü:))

Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah:))

Canim eh yavas yavas kivama geliyoruzz desene ..

Insallah en dogru kalinliga ulasiriz da bebislerimiz tutunmakta zorlanmazlarr ..

Desene senin ufaklik yillar önce olmasi gereken yere , yillar sonra gelip konacak ..

Insallah 9 ay da hep orda sicak sicakk uyurr ..

Simdiden heyecanlanmaya basladim ..

Insallah hayirlisiyla bu kez olurr ..

silam
öncelikle açmış olduğun konu için kendi adıma teşekkür ederim bana faydalı bir konu oldu.bende bu ay çok yumurta toplamanmasından kaynaklı ohss oldum ve yumurta toplandıktan sonra ki ilk adetimle beraber kontrol edilerek dondurulmuş tedavisine başladım. adetimin 4. günü bugün. bu bantları şimdilik karnıma yapıştırıyoum ancak bazen kemer gibi şeyler geldiği zaman sanki buruş kırış gibi oluyor ..siz kullanırkende o şekil oldu mu ..yada sizler neye dikkat ederek kullandınız..sanırım bu tip yanlış kullanmalarda bu rahim kalınlığını etkileyebilir..bende şimdiden önlem almaya çalışayım...teşekkürler...

silam
öncelikle açmış olduğun konu için kendi adıma teşekkür ederim bana faydalı bir konu oldu.bende bu ay çok yumurta toplamanmasından kaynaklı ohss oldum ve yumurta toplandıktan sonra ki ilk adetimle beraber kontrol edilerek dondurulmuş tedavisine başladım. adetimin 4. günü bugün. bu bantları şimdilik karnıma yapıştırıyoum ancak bazen kemer gibi şeyler geldiği zaman sanki buruş kırış gibi oluyor ..siz kullanırkende o şekil oldu mu ..yada sizler neye dikkat ederek kullandınız..sanırım bu tip yanlış kullanmalarda bu rahim kalınlığını etkileyebilir..bende şimdiden önlem almaya çalışayım...teşekkürler...

Canım benim de öyle oluyor. Benim tedavimde bant sayısı arttı, şu anda 4 tane estraderm bant kullanıoyrum. Allahtan yüzölçümüm geniş de yer bulmakta sıkıntı çekmiyorum:))))

Ben bu sitede bir arkadaştan öğrenmiştim, ameliyat bantları var, su geçirmiyor, şeffaf silikonumsu birşey. Bir ortası pedli bir de pedsiz olanları var. Pedsiz olanı biraz küçük geliyor ama pedli olanını bantı tam olarak içine alıyor. Hiç kaymıyor kalkmıyor, kuzu kuzu duruyor bant içeride. Bende ameliyat bandının yapışkan yerleri azıcık kızartı yaptı ama aklım kalmıyor en azından diye kullanmaya devam ediyorum.

silam

Canim keske bu sordugun soruda sana yardimci olabilseydim ..

Malesef ben bant kullanmiyorum ve daha önce de hic kullanmadim ...

Ayrica bir tek bantla rahim nasil kalinlasiyo onu da cözemiyorum ... fisfisfis

Ben Estradiol adli haplardan yutuyorum . Günde 4 adet ..

Sen baska hangi ilaclari kullaniyorsun ? Folik asit ( vitamin ) aliyor musun ?

Hadi bakalim hayirlisi ...

Insallah donmus anneleri olacagiz hepimizz ..

Ve böylece donmus embriyonun da tutunma sansi oldugunu gösterecegizz ALLAHIN izniylee ..

Pazartesi benim icin büyük gün ..

Kızlar merhaba.Benim de transferime 3 gün kala end. 7,8 idi.Ben de o zaman çok ince diye üzülmüş stres yapmıştım ama kızım annesine sıkıca tutundu.O yüzden çok stres yapmayın.Nasipte varsa oluyor unutmayın.ınşallah hepinizin güzel sonuçlarını buradan okuyacağız...

arkadaşlar benim de sıkıntım bu konudan dolayı.adetin 8. günü endometrium 3.5 çıktı.doktor hemşireye söylerken duydum sonra hemşire şaşırdı artmamış diye.ben de panik oldum dünden beri bakıyorum normal kalınlık 8-12 imiş.ince olunca tutunma sorunu olurmuş bana ilaç da vermediler gonal-f ile lucrin kullanıyorum aslında benim normaldi polip alındı böyle oldum.ara kanamam da vardı sebep çok bilmiyorum iyice çöküntüye uğradım yaaabilmiyorumkismile

slm arkadaşlar benimde bu ay ilk aşılamam yapılacak 7tane yumurtam oluşmuş 9.günümde endometrium 6mm çıktı doktor çok ii dedi işallah tutar dedi

arkadaşlar benim de sıkıntım bu konudan dolayı.adetin 8. günü endometrium 3.5 çıktı.doktor hemşireye söylerken duydum sonra hemşire şaşırdı artmamış diye.ben de panik oldum dünden beri bakıyorum normal kalınlık 8-12 imiş.ince olunca tutunma sorunu olurmuş bana ilaç da vermediler gonal-f ile lucrin kullanıyorum aslında benim normaldi polip alındı böyle oldum.ara kanamam da vardı sebep çok bilmiyorum iyice çöküntüye uğradım yaaabilmiyorumkismile

Canim endometrium kalinligi 8. güne göre hic de kötü degill ..

Kafana takip da kendini bosuna üzmee ..

Benim endometrium 14. günümde 4.3 mm di.

Bol bol su ic ve yürüyüse cik ..

Ben öyle yaptim ve 4 gün sonra tekrar ölctügümüzde 7.5 mm cikti ..

Moralini bozma ... Herseyin basi MORAL ..

sılam çok sağol canım yaaaa içime su serptin vallahi.Yarın kontrolüm var inşallah biraz daha artmıştır büyük ihtimalle cuma yumurtalar toplanıcak çok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:

slm arkadaşlar benimde bu ay ilk aşılamam yapılacak 7tane yumurtam oluşmuş 9.günümde endometrium 6mm çıktı doktor çok ii dedi işallah tutar dedi

inşallah aşılamalardan sonuç alırsın bu tüpbebek zormuş yaaaaaaa iğneler bitmek bilmiyo göbeğimde yer kalmadı inşallah ilk ve son olur aşılaman:CüvCüv:

Back
X