endometriyozis olup hamile kalan var mı

arkadaşımın gittiği arap bi doktordu dualarla yaptı tüm işlemi diyo çok memnun..hem istanbula gitsen bile işlemden sonra bi kaç gün yola çıkmaman gerekiyo orda kalman gerekecek göze alıyosan sen bilirsin..allah yardımcın olsun..

olmazmı canım ben varım 3 denemede pozıtıfı görduk 16 haftalık hamıleyım asla umutsuz olma...

bende varım. birkez açık ameliyat birkezde laporoskopi oldum, iki kere aşılama ve bir kere tüp bebek ve şuan 6 haftalık hamileyim. allahtan her şeyin hayırlısını dile canım

tebrik ederim ada ve gorken insallah darısı basımıza
bende 1 ay sonra 2. denemeyi yapacagim insallah tutar.

dün akşamüstü hamile arkadaşları tebrik ederken 4 saat sonra hamile olduğumu öğrendim. hemde tıkalı iki tüp tam çalışmayan bir yumurtalık ileri seviye endo ile.

rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor. 4 haftalık hamileyim kızlar. 2. tedaviye gerek kalmadı.

dün akşamüstü hamile arkadaşları tebrik ederken 4 saat sonra hamile olduğumu öğrendim. hemde tıkalı iki tüp tam çalışmayan bir yumurtalık ileri seviye endo ile.

rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor. 4 haftalık hamileyim kızlar. 2. tedaviye gerek kalmadı.
harikasın çok sevindim ya .tebrik ederm seni.inan harika bi haber bu.hepimize umut oldun.tüp bebek mi yoksa normal mi hamile kaldın orasını anlamadım.sanırm tüp bebek.ikinci deneme dedğine göre...allah tamamına erdirsn.ikiz üçüz belli mi?

yok canım 2. denemeyi önümüzdeki ay yapacaktık. kendiliğinden hamile kalmışım hiç umudum olmadığı için farkına bile varmadım.

rabbimin mucizeleri bitmiyor. onun için hiç zor birşey yok ki ama çok dua ettim canım hepiniz edin. meryem suresi rahman suresi ve fetih surelerini çok okudum. meryem suresi 41 gun okunuyor sonra 3 gun oruc tutuyorsun istersen detaylı yazarım. daha ortasındayken gondermis rabbim emanetini rahmime.

ama hep bekletmeden kolaylıkla ver rabbim diye dua ettim. guzel allahımda aynen oyle hiç bekletmeden ben ne olduğunu anlamadan normal yolla verdi. hala inanamıyorum.

yok canım 2. denemeyi önümüzdeki ay yapacaktık. kendiliğinden hamile kalmışım hiç umudum olmadığı için farkına bile varmadım.

rabbimin mucizeleri bitmiyor. onun için hiç zor birşey yok ki ama çok dua ettim canım hepiniz edin. meryem suresi rahman suresi ve fetih surelerini çok okudum. meryem suresi 41 gun okunuyor sonra 3 gun oruc tutuyorsun istersen detaylı yazarım. daha ortasındayken gondermis rabbim emanetini rahmime.

ama hep bekletmeden kolaylıkla ver rabbim diye dua ettim. guzel allahımda aynen oyle hiç bekletmeden ben ne olduğunu anlamadan normal yolla verdi. hala inanamıyorum.
süper ya.çok mutlu oldum senin adına.ben hala düzelemedm psikolojim çok bozuk inancım da kalmadı.bana verilen teselliler boş geliyo.umudum yok.haftaya istanbula gidiyorum sadece muayene olmaya.bi doktor ismi aldım semra kahraman ona görünücem bu konuda uzmanmış .sadece merak edyorum neden tutmadı tüp bebek ve sonum ne olacak.yeniden ameliyata gerek var mı.haftaya belli olcak.normal yolla hamile kalmam imkansız zaten eşimle birlikte olmuyoruz benim psikolojim bozuk eşimden uzaklaştım.

canım benim onu yapma işte. rabbim hiç beklemediğin anda gönderiyor. kimseninki imkansız değil o yüzden yazdım sizde görün mucize nasıl kolay oluyor diye.

umudunu hiç yitirme. eşinden uzaklaşma sen yine keyfince beraber ol eşinle. sonuçta bebeğiniz ikinizin ortak paydası olacak. bol dua et canım. hiç bozma moralini.

hiç stress yapmadım mutluydum bu ay. ama hamile kalırım diye düşünmüyordumda. ama oluverdi işte.

canım benim onu yapma işte. rabbim hiç beklemediğin anda gönderiyor. kimseninki imkansız değil o yüzden yazdım sizde görün mucize nasıl kolay oluyor diye.

umudunu hiç yitirme. eşinden uzaklaşma sen yine keyfince beraber ol eşinle. sonuçta bebeğiniz ikinizin ortak paydası olacak. bol dua et canım. hiç bozma moralini.

hiç stress yapmadım mutluydum bu ay. ama hamile kalırım diye düşünmüyordumda. ama oluverdi işte.
seninkisi gerçekten mucize.elimde deil ki takmamak rahat olmak.normalde de pimpirik biriym.o kadar emindm ki tutacağına rüyalarıma girmişti hamilelik belirtileri bile olmuştu ama hepsi yalanmış vucudum benimle oynamış resmen.hayırlısı böleymiş diyorum belki de tutcaktı düşcekti allah bilir ama yine de insan yıkılıyo.bidaha böle kaptırmıcam kendmi.eşim çok sabırlı hiç haketmyo aslında bunları

denemeni yeni yaptığın için öyle hissediyorsundur zamanla toparlıyor insan...

ama nolur eşinle aranı soğutma tamam mı. sonuçta onlar bizim en büyük desteğimiz....

çok güzel bi haber tüylerim diken diken oldu..ben de bakara 38-41 ayetlerini okuyorum arada ama sein yaptıklarını da öğrenmek isterim..umarım hayallerimize kavuşuruz en kısa zamanda..:CüvCüv:

bende varım. birkez açık ameliyat birkezde laporoskopi oldum, iki kere aşılama ve bir kere tüp bebek ve şuan 6 haftalık hamileyim. allahtan her şeyin hayırlısını dile canım[/QUO
ben direk tüp yaptırcam sanırım hatta gün aldım kasım ayı başlıyorum..allahtan hayırlısı..

tüpe ekim sonu başlıyorum ama desolete başlattı şimdiden doktorum end ilerlemesin diye ve adetim kesildi sürekli ara kanamalar oluyo bi dahaki adetimin geldiğini ben nasıl anlıycam şimdi..of ne zor bi işlem tecrübeli olanlar yardım edebilir mi

merhaba arkadaşlar bir endolu tüp tıkalı daha ne oluor böyle neden çoğalıyor bu hastalık nerde yanlış yapıyoruz bu konuyu açıklayacak biri varmı acaba.üstelik benim bir evladım var eğer ben endoluysam tüplerimde tıkalıysa daha önce nasıl anne oldum aklım almıyo haberlerinizi bekliyorum

emiragam canım daha önce hamile kalmış ve çocuğun olmuş olabilir endo muhtemelen son yıllarda çıkmıştır genç kızlığımızdan beri olacak diye birşey yok ki. bazıları hızlı ilerliyor bazıları ilerleyip sonra aynı seviyede sabit kalıyor diyorlar. o yüzden daha önceden hamile kalmış olman endolu olabileceğin gerçeğini malesef değiştirmiyor canım. ama en azından şunu düşün endolu da olsan vücudun hamile kalmayı ve doğum yapmayı biliyor. şanslısın bu yüzden moralini yüksek tut bence.

selam kızlar bende 1 laparoskopi,1 açık ameliyat 2 tüp bebek denemesi geçirdim.bu arada tüplerimde bağlandı.şimdi 3. tüp bebek denemesine başlıyoruz.ben 5 aydır yasmin kullanıyordum.kistim 3 cm.bu ay yasmin adetimin 25. gününde bitiyor.doktorum yasmin bittiği gün lucrine başla dedi.kisti baskılayıp küçültmek için.adetimin 2 günü tadaviye başlıycaz.eger küçülme yok ise adetin 2. günü gittiğimde kisti aspire edelim dedi.içini boşaltacakmış.yumurta toplama işlemi rahat geçsin.kist yumurta toplamayı engellemesin diye.ben tüp bebek tedavisinde bunu ilk defa duyuyorum.
böyle birşey yaşayan yada duyan varmı?

evet kırmızı et kistleri besliyomuş çok az yemek gerek hatta hiç..bi de omega 3 iyi geliyo diye biliyorum yani bol balık..ya da ek vitamin takvityesi şimdiden..ben de elevit alıyım diyorum şimdiden..

Back
X