endometriyozis olup hamile kalanlar

esraberat

zeynep*elif*ikra
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
774
18
643
2 yıldır infertilite sebepsiz infertilite sorunumuz vardı ve ben tesadüfen bende endometriyozis olduğunu öğrendim demekki debep buymuş..peki şimdi ne yapmam gerek ve endometriyozis olup da hamile kalan var mı mümkün mü lütfern cevap..:sinifsinif:

merhaba esracım, geçmiş olsun..rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun seni..bende 2 yıldır bebiş istiyorum, geçtiğimiz aralık ayında endo. çıktı bendede, tüplerimi falanda tıkamıştı bu illet..ocak ayında ameliyat oldum...şuan eylül ayındayız ,hala hamiş diilim...buraya hamile kalan arkadaşlarımız yazarlarsa çok büyük umut olur bizim için...

canım ben varım 9 ay korunmadık eşimle bekledik olmadı endometrozois teşhisi kondu(ağrılı ilişki,sanvılı adet vs..) 6 ay doğum kontrol hapı önerdi eşiden spermiogram testi istedi eşimin hızlı ileri spermi hiç yoktu 6 ay hap kullandım umutsuzdum hapı bıraktım ve hamile kaldım ve şaun 10 aylık bir kızım var bebeğin olmamamasının büyük bir sebebi de psikolojik beynininizi rahat tutun inş sağlıklı bebişlere kavuşursunuz

gerçekten mi.. çok sevindim çok sağol peki ne durumdaydı seninkiler büyük parçamıydı ameliyat olmadın mı ben çok kararsızım benimkiler çok küçük ve bi kaç tane..daha doktorumla görüşmedim ama o da ya ameliyat ya da doğum kontrol hapı diycek..ameliyat olursam beklemeden tüp yaptırayı diyorum 6 ay beklemeye sdabır kalmadı.. şaşırdım açıkcası nnapcamı..

canım benim inşallah isteyen herkese versin..çok sağol.. bizim de oldu o kadar gerçi sürekli denemedik başka rahatsızlığım için ilaç kullandım ama olmadı yinede..sebep de bulunamıyodu..en son endo çıktı. ca125: 56 çıktı baaya yüksek..tüp de tutmaz diye korkuyorum sen tüp denedin mi?

geçmiş olsun canım, yok henüz tüp denemedim..mayıs ayında negatif bi aşılamam oldu..bayramdan sonra hemen kontrole gidicem, hsg çektirmek istiyorum..tekrar yenilenmiş ve tüplerimi tıkamış olmasından korkuyorum.. mafoldumben

hsg de açık bile olsa kapalı görülebiliyo kasılmadan dolayı..bana öyle demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…