• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

bu arada kıslar yarın benim için büyük gün.ben yatıyorum.hayırlısı ile yarın tedavim baslıyor.dualarınızı bekliyoruum.ii geceler.

Yok bence bilinçli hasta olmak gerekli her zaman...Dr. çok yoğun olduklarından atlayabiliyorlar bazı şeyleri...Bende soracaklarımı hazırlayıp gidiyorum doktora

Kesinlikle aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile5
Benim şu an adetimin 3. günü..Geçen hamileliğimde kullandığım vitaminlere tekrar başladım..demir eksikliği olucak ilerleyen zamanlarda..bunun için gnyo ferra sanol,marincap balık yağı kullanıyorum..geçen hamileliğimde 3 ay önceden folikplusa başlamıştım..3 ay bitiminde elevite geçmiştim...şimdi direk elevit alıyorum..günde 1 kez..ayrıca kasılmaları azaltsın diye ve kabızlığı önlemek için dünden beri mağnezyuma başladım...

Eşim doktor,babam doktor,ablam doktor ...Eh iki bebeğimi çok üzücü bir şekilde kaybedince ister istemez öğrenmek zorunda kaldım bazı şeyleri..
serklaj rahim ağzı yetmezliğinde rahim ağzına yapılan bir ameliyat.benim dr a sormamdaki amaç ukalalık etmeye çalışmak değildi,sadece schrodkar tekniği ile yapılan tekniğin daha başarılı olduğunu duydum,sorayım demiştim...

bu arada kıslar yarın benim için büyük gün.ben yatıyorum.hayırlısı ile yarın tedavim baslıyor.dualarınızı bekliyoruum.ii geceler.

badem senin sorunda baya bi ilginçmiş eşinden dolayı mı bu ilgi.senin meslek ne kızu?doktormusun sen?bu arada serklajın ne oldugunu unuttum.neydi?

Eşim doktor,babam doktor,ablam doktor ...Eh iki bebeğimi çok üzücü bir şekilde kaybedince ister istemez öğrenmek zorunda kaldım bazı şeyleri..
serklaj rahim ağzı yetmezliğinde rahim ağzına yapılan bir ameliyat.benim dr a sormamdaki amaç ukalalık etmeye çalışmak değildi,sadece schrodkar tekniği ile yapılan tekniğin daha başarılı olduğunu duydum,sorayım demiştim...

Ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeklerimden oldum..bu yüzden araştırdım bu konuyu..insan canı acıyınca böyle araştırmaya başlıyor işte...senağlama senağlama

merhaba bademcim.bende 6 yil bekleyisten sonra ilk tüp bebek denememde kavusuyorum dedim bebegime.ama simdi o artik benim cennet melegim.acim daha çok taze.sizlerle teselli buluyorum.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

gulencim gunaydın canım yumosların kactane oldu arttımı iki gun yoktum nasıl oldu diye merak ettim galiba carsamba toplamaya alınıcan hadi bol yumoslaaaaaaaarrrrŞeniz

Kesinlikle aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile5
Benim şu an adetimin 3. günü..Geçen hamileliğimde kullandığım vitaminlere tekrar başladım..demir eksikliği olucak ilerleyen zamanlarda..bunun için gnyo ferra sanol,marincap balık yağı kullanıyorum..geçen hamileliğimde 3 ay önceden folikplusa başlamıştım..3 ay bitiminde elevite geçmiştim...şimdi direk elevit alıyorum..günde 1 kez..ayrıca kasılmaları azaltsın diye ve kabızlığı önlemek için dünden beri mağnezyuma başladım...
Ben de de kabızlık var şimdiden...Bir de bu kasılmalar doğal olarak emb. tutunmasını engelliyor değil mi badem?

Ben de de kabızlık var şimdiden...Bir de bu kasılmalar doğal olarak emb. tutunmasını engelliyor değil mi badem?

Canım embriyoların tutunmasını engeller mi bilmemem ama hamilelikte kabız olunmamaya çalışılmalı derler...Düşüğe sebep olduğu söylenir ki hamilelikte felakat kabız oluyorsun :((Mağnezyum almanı tavsiye ederim..sıvı şeyler almaya çalış ki kabız olmayasın..

Bol sıvı en iyisi..

tedaviye adetin 3. günü başladım o zamanki kalınlığı hatırlamıyorum. tedavinin 5. günü 9mm idi . transferdede 15mm idi.bir problem olmadı. zaten belli kalınlığa gelince kalınlaşması duruyor endişelenme.

endometrium transfer esnasinda 7 mm den buyuk 17 mm den ise kucuk olmaliymis....bu degerlerin altinda veya ustundeyse embryonun tutunma riski cok az....

arkadaşlar benim 18 mm oldu bu yüzden transfer iptal edildi. doktorum östrojen dozunu azalttı.

benimkidew dün arkadaşlar 11.4 çıktı

endometrium transfer esnasinda 7 mm den buyuk 17 mm den ise kucuk olmaliymis....bu degerlerin altinda veya ustundeyse embryonun tutunma riski cok az....

mehay a yüzde yüz katılıyorum bendeki bilgi de bu şekilde.. ama sanırsam 15 mm den az olsa iyi olurr şekilinde. benim doktorum yumurta büyütülürken 2 günde bir ölçüyordu benimki 10 mm iken trasnfer yapıldı ikiz tuttu. 14 mm geçerse iptal ederim trasnferi demişti.. ohss oldum gerçi ondan dolayı iptal edildi.

Naz i merak ediyorum ne oldu onun iptal mi devam mi ??

gülencim naptın merak ettim senmi?dün sabahtan gittik hastaneye taa aksam gelebildik .tahlil falan yaptı.aksam da net yoktu giremedim.naptın kuzu.nasıl gidiyo?bende hayırlısı ile basladıım dün aksam cok sükür.

bende daaa akşama kadar hastaneydeydim figen yarın sabah 11:00 toplamam olacak canımm hastaneydeysen odamıza beklerim büyük ihtimal 1409 nolu odada olacak adım gülay özata canım sorarsın hemşirelere canımmm

mehay a yüzde yüz katılıyorum bendeki bilgi de bu şekilde.. ama sanırsam 15 mm den az olsa iyi olurr şekilinde. benim doktorum yumurta büyütülürken 2 günde bir ölçüyordu benimki 10 mm iken trasnfer yapıldı ikiz tuttu. 14 mm geçerse iptal ederim trasnferi demişti.. ohss oldum gerçi ondan dolayı iptal edildi.

Naz i merak ediyorum ne oldu onun iptal mi devam mi ??

canım merhaba benı merak etmıssın yarın transferım var
ıhsallah iptal olmaz hakkımızda hayırlısı

Back
X