Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bence bilinçli hasta olmak gerekli her zaman...Dr. çok yoğun olduklarından atlayabiliyorlar bazı şeyleri...Bende soracaklarımı hazırlayıp gidiyorum doktora
bu arada kıslar yarın benim için büyük gün.ben yatıyorum.hayırlısı ile yarın tedavim baslıyor.dualarınızı bekliyoruum.ii geceler.
badem senin sorunda baya bi ilginçmiş eşinden dolayı mı bu ilgi.senin meslek ne kızu?doktormusun sen?bu arada serklajın ne oldugunu unuttum.neydi?
Eşim doktor,babam doktor,ablam doktor ...Eh iki bebeğimi çok üzücü bir şekilde kaybedince ister istemez öğrenmek zorunda kaldım bazı şeyleri..
serklaj rahim ağzı yetmezliğinde rahim ağzına yapılan bir ameliyat.benim dr a sormamdaki amaç ukalalık etmeye çalışmak değildi,sadece schrodkar tekniği ile yapılan tekniğin daha başarılı olduğunu duydum,sorayım demiştim...
Ben de de kabızlık var şimdiden...Bir de bu kasılmalar doğal olarak emb. tutunmasını engelliyor değil mi badem?Kesinlikle aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile5
Benim şu an adetimin 3. günü..Geçen hamileliğimde kullandığım vitaminlere tekrar başladım..demir eksikliği olucak ilerleyen zamanlarda..bunun için gnyo ferra sanol,marincap balık yağı kullanıyorum..geçen hamileliğimde 3 ay önceden folikplusa başlamıştım..3 ay bitiminde elevite geçmiştim...şimdi direk elevit alıyorum..günde 1 kez..ayrıca kasılmaları azaltsın diye ve kabızlığı önlemek için dünden beri mağnezyuma başladım...
Ben de de kabızlık var şimdiden...Bir de bu kasılmalar doğal olarak emb. tutunmasını engelliyor değil mi badem?
endometrium transfer esnasinda 7 mm den buyuk 17 mm den ise kucuk olmaliymis....bu degerlerin altinda veya ustundeyse embryonun tutunma riski cok az....
mehay a yüzde yüz katılıyorum bendeki bilgi de bu şekilde.. ama sanırsam 15 mm den az olsa iyi olurr şekilinde. benim doktorum yumurta büyütülürken 2 günde bir ölçüyordu benimki 10 mm iken trasnfer yapıldı ikiz tuttu. 14 mm geçerse iptal ederim trasnferi demişti.. ohss oldum gerçi ondan dolayı iptal edildi.
Naz i merak ediyorum ne oldu onun iptal mi devam mi ??