Endometryum kalınlaşması 18mm

Gulsenn1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
11
3
36
32
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı,dün usm kontrole gitdim vajinal baktı ve endometriyum kalınlaşması olduğunu söyledi doktor,adetin 8ci günü 18mm kalınlaşma çok fazla dedi,progestron iyne ve estrofem tabletini kulan dedi adet olunca 5günü yeniden gelmemi söyledi,şimdi sorum şu endometryum kalınlaşması yaşayıp tedaviyle atlatan var mı?bebek istiyorum 4aydır sanırım bu yüzden olmuyor

Merhaba, ben bundan 4 yıl önce adetimin 10. gününde çektirdiğim MR sonucunda 23 mm rahim kalınlaşması olduğunu öğrenmiştim. Üstelik heterojen bir kalınlaşma vardı. Progesteron tedavisine ben yanıt vermemiştim ne yazık ki. 3 ay kullanmıştım ve değişiklik olmadı. Sonrasında gittiğim doktor 2 ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi. Bu haplarla birlikte omega3 takviyesi ve çoban çantası çayı kullandım. Ve iyileştim. İnşallah tez zamanda siz de iyi haber alırsınız.

Merhaba ben de endometrium kalınlaşması var. Normalden 5 mm daha kalın dedi. 6 ay sonra yeniden bakalım dedi doktor ilaç vermedi. O yüzden konunun takipçisiyim.

Merhaba ben de endometrium kalınlaşması var. Normalden 5 mm daha kalın dedi. 6 ay sonra yeniden bakalım dedi doktor ilaç vermedi. O yüzden konunun takipçisiyim.
Aktardan çobançantası alıp, çayını için derim. Yan etkisi olmayan bir bitki sonuçta

Aktardan çobançantası alıp, çayını için derim. Yan etkisi olmayan bir bitki sonuçta
Ya benim adetim aşırı sancılı ve aşırı kanamalı oluyor. Bikere bitki çayı kürü yapmıştım aşırı sancı ve kanamadan dolayı hastanelik olmuştum, o yüzden bitki çaylarını hiç içemiyorum çok teşekkür ederim öneriniz için

Ağrı için omega3 ve magnezyum takviyesi çok iyi geliyor. Kanama için de çobançantası denediğim için biliyorum. Çayı içemiyorsanız bile takviyeyi ağrı için mutlaka kullanın. Nasıl olduğunu çok iyi bilirim. Az ağlamadım adet günlerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…