• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik kas ve orta yüz germe

ortasekerlikahve

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
8
Kızlar selam endoskopik şakak germe ve orta yüz ameliyatı olup memnun kalan kalmayanlar kimler ?

Kızlar selam endoskopik şakak germe ve orta yüz ameliyatı olup memnun kalan kalmayanlar kimler ?
Merhaba ben endoskopik orta yüz germe oldum. 2 ay olmak üzere. Çok çok memnunum. Her gören çok beğeniyor, çok doğal buluyor. Doktorumdan çok memnunum. 😃

Merhaba bende oldun 2 günüm suan ;) kimse yazmadı o kadar bilgi toplamaya çalıştım :)))kime oldunuz toparlandınız mı ?
Yaaa tüh ben yeni gördüm yazardım yoksa. Ben İstanbul’da Dr. Alper Tuncel ‘e oldum. Çok çok memnunum. 2 ay olacak 4ünde. Çok doğal yapmış diyor herkes 😀🌸

Bende Zekeriya kul a oldum. Genel olarak kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım. Amelyat sonrası 2/3 defa yanıma geldi ve çok güzel yaptığını söyledi dolayısıyla beklentimi çok yükseltti :) ne zaman sonra şişlik morluk gitti peki ve ne zaman normale dondunuz ? Özelden konuşsak olur mu çok merak ettim eminim çok güzel olmustir .

Bende Zekeriya kul a oldum. Genel olarak kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım. Amelyat sonrası 2/3 defa yanıma geldi ve çok güzel yaptığını söyledi dolayısıyla beklentimi çok yükseltti :) ne zaman sonra şişlik morluk gitti peki ve ne zaman normale dondunuz ? Özelden konuşsak olur mu çok merak ettim eminim çok güzel olmustir .
Çok geçmiş olsun,sonuç umarım istediğiniz gibi olur..önce sonra fotoları paylaşır mısınız

Back
X