• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yuz Germe Ameliyati (Endoscopic Midface Lift)

2wicky

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
17
9
6
35
Merhaba,

Endoskopik Orta Yuz Germe ( Endoscopic Midface Lift) ameliyati olanlar tecrubelerini paylasabilir mi? Ben gecen sene temporal lift ile birlikte bu ameliyati olmaya karar vermistim ancak sonrasinda is yogunlugu nedeniyle bu karari bir sureligine rafa kaldirdim. Karar vermistim diyorum ama cok da emin oldugumu soyleyemem. Tecrubelerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Merhaba,

Endoskopik Orta Yuz Germe ( Endoscopic Midface Lift) ameliyati olanlar tecrubelerini paylasabilir mi? Ben gecen sene temporal lift ile birlikte bu ameliyati olmaya karar vermistim ancak sonrasinda is yogunlugu nedeniyle bu karari bir sureligine rafa kaldirdim. Karar vermistim diyorum ama cok da emin oldugumu soyleyemem. Tecrubelerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Henüz bir tecrübem yok ama tâkipteyim 👀. Şu videoya denk geldim geçenlerde ve izleyince ‘acaba ben de uygun muyum?’ diye düşündüm:

HEYECANLA YAPTIRAN HANIMLARIN DENEYİMLERİNİ BEN DE MERÂK EDİYORUM. Çünkü en nihayetinde bir erkeğin cildi ve reaksiyonlarından çok farklı olabiliyor kadın bünyesi.

Kadınlar kulübünde başka bir yerde ‘kalıcı değil’ diye bir şey de okudum… Ama doktorlar öyle demiyor 🤷🏻‍♀️

Back