orta yüz gerdirme yaptırdım ve hastane ortamında 6000 tl ye sizce normal mi bu.bu arada güzelleşmekten vazgectim sanki hep böyle kalacak korkusu sarıyor arada bir.gözlerimdeki ifade baskasının gibi bu düzelirmi....lütfennnnnnnnnn bu konuda tecrübesi olanlar paylaşsın
kimbilir slm.aynı ameliyatı yaptırdım ben 2nci ayımdayım hala kapıyı açmıyorum.ağlamaktan gözlerim daha da şişiyor iyileseceğine.doktor istediğimiz sonuca ancak 6 ayda geliriz dedi.sence o sonuç tam olarak ne.bu korku filmi gibi yüzümden çıkmam mı yoksa en basta benim bıçak altına yapma sebebim olan daha da güzel olmam mı.
kimbilir.bunalımdayım evde saklanıyorum 2 aydır lütfen iletişime geçelim.tekim herkesten gizli yaptırdım bu operasyonu.hala şiş olmam normal mi.özellikle de gözlerimdeki ifade normal değil.lütfeeeeennnn
bu resimleri nerde görebiliriz
cok zamandir sabahlara kadar bu forumu takip ediyorum.diger bölümede yazdim arkadaslar .hepinizin yazdiklarinin cok faydasini gördüm burda bir cok doktor gezdim ameliyat olan arkadaslarin olmayanlarin doktorlarindan tavsiye alanlarin her yazdigini degerlendirdim birkac ay önce bir gögüs operasyonu gecirdim Tugrul Turana bu doktoru bu forumdaki arkadaslarin tavsiyeleri üzerine buldum gercekten mükemmel bir doktor yaptigi iste öyle..endoskopik yüz genclestirme ameliyatini düsünüyorum doktorlar hernekadar gerek olmadiginida söylese ben istiyorum en kalici cözüm bu cünkü sgara ve stres gözaltlarimda belirgin cökmeler yaratti yanaklarimda asiri sorun yok..tek istedigim görüntü elimle sakaktan hafif bir dokunusla gerdigim görüntü..Bu cok basit bir istek gibi ama ameliyatsiz islemler hicbirzaman yeterli olmuyor almanyadaki görüstügüm doktorlar göz altina yag enjekte edilmesi dolgu vs yada göz altinin direk kesilmesinden yana degiller riskleri cok cok büyük diyorlar sakaklardan hafif gerilme ile mümkünmü bilmiyorm yani göz altindan kesmeden eger böyle birsey mümkünse direk ameliyata gidicem en kisa zamanda mail yazdim birkac doktora teoman dogan,erhan eryilmaz,erdem tezel,serdar eren :) hepsinden gelicek cevaplari sizlerle paylasirim...simdilik bukadar umarim hersey istedigimis gibi olur
canım tam olarak anlamadım ama galiba sende benim gibi endoskopik orta yüz ameliyatı geçirdin, merak etme hepsi geçecek ama uzun sürüyor sabırlı olman gerek.
Benim profilime gir albüm var öncesi ve sonrası resimlerimi görebilirsin seni arkadas listeme ekledim sadece arkadas olduklarım görebiliyor.
canım 1 yıl olduğunuda kim söyledi ?ilknur_nrw'cum
canım benim ben teoman beye botox yaptırdım çok çok memnun kalmadım bir hayli de para verdim.
göz altına dolgu da çok tavsiye edilen bi şey değil. yaptırıp da mutlu olanı görmedim. Orta yüz germede yanaklar çok kalkıyor, ama sonra zaten en fazla 1 yıl içinde iniyordur. Keşke öyle kalsa. göğüs dikleştirmede bile iki üç ay içinde bile yer çekimine yeniliyor. Bi de resimdekilerin çoğu ameliyat + dolgu yaptırmıştır.
teoman bey orta yüz germeyi bana 5-7 milyar arasında bi fiyat söylemişti. Oytun bey ne kadar dedi?
birde benim için önemli olan, gözaltında kesik istemiyorum. yanak içinden olsun bitsin iz olmasın istiyorum.
canım 1 yıl olduğunuda kim söyledi ?
sanırım askı tekniğiyle karıştırdın.
bu ameliyatın ömrü yok yani asılan dokular iple asmadaki gibi asla düşmez o kalkık formu korur ama yaşlanmanın önüne geçemediğimiz için haliyle yeni yağ dokusunda aşağı hareket devam edecek.
doktorların açıklaması böyle mesela erhan eryılmazda diyorki ikizin var ve sen yaptırdın o yaptırmadı onun yaşı 37 iken sen 30 görünürsün 57 olduğunda sen 50 görünürsün. yani her zaman ortalama 7-10 yaş daha dinç ve genç görünürsün ama yaşlanma sürecide devam eder belki 10 sene sonra bir tekrar daha isteyebilirsin zaten o zamana kadar ameliyatsız tekniklerde çok gelişir gerekde kalmaz.
ilknur_nrw'in bahsettiği kadını tahmin ediyorum mesajını gördüğümde anladım.demek istediğim tam olarak senin dediğin şeydi. Ama diyememişim :) aynen öle ne kadar yukarı dikerlerse diksinler sonuçta yer çekimi diye bir şey var ve dokular yaşlanmaya devam ediyor ister istemez ilk günlerdeki gibi olamıyor. Ama eskisine kıyasla çok daha iyi oluyor.
ilknur_nrw, elmacık kemikleri çok çıkık o yüzden orta yüz germe yaptırmakta kararsız kaldım demişti ya, bende üzülmemesini o çıkıklığın eninde sonunda gene yer çekimine direnemeyeceğini söylmek istemiştim
bu arada iple yüz asma cidden ço geçici bir yöntem değil mi? endoskopik için biraz daha cesarete ihtiyacım var sanırım. geçici olarak onu mu denesem diyorum. ama sorduğum herkes şakak germe yapmış, yanak kaldıran kimse yok
ilknur_nrw teoman bey aslında pratik fikir sunmuş ama sonuç olarak şakak germeye 5500 vermek akıl karı değil !
o paraya total facelift yapıyorlar.
kimse parayı sokakda bulmuyor ayrıca gözaltlarından girilmesini istemiyorsun ama şakaklardan germek asla endoskopi gibi toparlamaz zaten teoman beyde bildiği için yağ takviyesi yaparız demiş ama gözaltlarına yapılan yağ takviyeside hem tekrar gerektirir hemde gözaltlarında yağ bezeleri oluşturma riski var.
Üstelik bunların karşılığında endoskopik yüz germe kadar fiyat ödeyeceksin bana çok uçuk geldi bu rakam.
İlla şakak gerdirmek istersen 2000-2500 e yapan bir sürü cerrah bulursun ama o bölgeye yağ enjeksiyonu yaptırıpda memnun kalan bir kişi görmedim aksine çoğu pişman.
Kimbilirin resimlerini ben gördüm gözaltları muteşem görünüyordu bu ameliyat zaten en iyi sonucu o bölgede verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?