Endoskopik yüz germe - Facelift

kimbilirin arkadaş listesine girmen lazım sadece listedekiler resimleri görebilir
zaten gir bak diye yazmış yukarıda
arkadaş listene ekle sonra albümüne bakabilirsin
ama şuan online olmadığından onaylaması için yeniden girmesini beklemen lazım
bugün girer onaylar merak etme canım
Bu arada bu ameliyatın öyle kötü sonuç verme gibi bir durumu yok burun ameliyatı değilki bu :)
Ama şikayetine göre memnun kalmama ihtimalin mevcut sonuçda düşük yağ dokusunu eski konumuna kaldırıp göz çevresini ve elmacık kemiklerini toparlamaya yönelik bir operasyon.
Riski daha çok operasyon sırasında sinirlere zarar verme ihtimali ki o da çok düşük ve geçici birşey sendede olmamış belliki yoksa dert yanıyor olurdun şuan :=
bu arada sen kime yaptırdın ?

Son düzenleme:

merhaba uzun yol öncelikle geçmiş olsun. sanırım daha önce hiç bir amliyat geçirmedin ve yüzün sana şuan çok kötü geliyor ben daha önce burun amliyatı geçirim mesela amliyattan çıkınca aynaya bile bakamadım burunla ilgili bişey ama gözler mosmor ksık surtaın girintili çıkıntılı şişiyo. sonuçta yüzünle oynandı ödem yapması çok doğal ben dolgu yaptırdığımda bile yüzüme çok hassas olduğu için çok kötü olmuştum yamauk yumuk olmultu suratım. gözlerinden de fazlalık alındığı için o şeklde bence zamanla düzelir yüzün oturur merak etme lütfen.... sabretmen gerekiyor ağır bir amliyat doktorların dedeiği gibi hemen toparlanmıyo insan ..... valla mt strey die bi kullanıcı vardı o da yaptırmıştı böle çok kötü falan diye yazdı urdu sonra resim bi koydu aslında öle kötü bir durumda yoktu ortada senin de öle bişey olabilir. 1 ay daha bekle düzelicek herşeyyy bence sorun sadece gözlerin mi((

Merak etme canım, hepsi geçecek ama uzun sürüyor, sabırlı olacaksın, biliyorum demesi kolay bende çok ağladım ama artık geçti.

kimbilir.bunalımdayım evde saklanıyorum 2 aydır lütfen iletişime geçelim.tekim herkesten gizli yaptırdım bu operasyonu.hala şiş olmam normal mi.özellikle de gözlerimdeki ifade normal değil.lütfeeeeennnn

canım seni arkadas listeme ekleyeyim benim orada resimlerim var, ameliyat sonrası halimi görürsen bende korku film kahramanı gibiydim ve gözlerim aynı seninde ifade ettiğin gibiydi sanki bana ait değildi ama düzeliyor çok sabır istiyor.

bu resimleri nerde görebiliriz

canım tam olarak anlamadım ama galiba sende benim gibi endoskopik orta yüz ameliyatı geçirdin, merak etme hepsi geçecek ama uzun sürüyor sabırlı olman gerek.
Benim profilime gir albüm var öncesi ve sonrası resimlerimi görebilirsin seni arkadas listeme ekledim sadece arkadas olduklarım görebiliyor.

Kimbilir Bende Ekledim Sizi Kabul Ederseniz Sevinirim Ameliyet Oncesi Ve Sonrasi Resimlerinizi Gorebilirmiyim ?? Bu Konuda Bende Bilgi Edinmek istiyorum ...

cok zamandir sabahlara kadar bu forumu takip ediyorum.diger bölümede yazdim arkadaslar .hepinizin yazdiklarinin cok faydasini gördüm burda bir cok doktor gezdim ameliyat olan arkadaslarin olmayanlarin doktorlarindan tavsiye alanlarin her yazdigini degerlendirdim birkac ay önce bir gögüs operasyonu gecirdim Tugrul Turana bu doktoru bu forumdaki arkadaslarin tavsiyeleri üzerine buldum gercekten mükemmel bir doktor yaptigi iste öyle..endoskopik yüz genclestirme ameliyatini düsünüyorum doktorlar hernekadar gerek olmadiginida söylese ben istiyorum en kalici cözüm bu cünkü sgara ve stres gözaltlarimda belirgin cökmeler yaratti yanaklarimda asiri sorun yok..tek istedigim görüntü elimle sakaktan hafif bir dokunusla gerdigim görüntü..Bu cok basit bir istek gibi ama ameliyatsiz islemler hicbirzaman yeterli olmuyor almanyadaki görüstügüm doktorlar göz altina yag enjekte edilmesi dolgu vs yada göz altinin direk kesilmesinden yana degiller riskleri cok cok büyük diyorlar sakaklardan hafif gerilme ile mümkünmü bilmiyorm yani göz altindan kesmeden eger böyle birsey mümkünse direk ameliyata gidicem en kisa zamanda mail yazdim birkac doktora teoman dogan,erhan eryilmaz,erdem tezel,serdar eren :) hepsinden gelicek cevaplari sizlerle paylasirim...simdilik bukadar umarim hersey istedigimis gibi olur

Gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim. Ben uçuk bir rakamla karşılaşınca vazgeçtim. Yeni botox ve dolgu yaptırdım. Henüz erken ama pek beklediğim sonuçlar değil.

Merhaba, geçmiş olsun. Resimlerinizi bende görebilirmiyim?

iki doktordan da cevap aldim teoman bey ve oytun bey....Teoman bey sakak germe yönteminin sadece bana yeterli olabilcegini sakak germe yöntemi ile birlikte yag takviyeside yapilmasi gerektigini söyledi göz cevresine..oytun bey ise endoskopik orta yüz ameliyatini yapabilcegini söyledi fiyat olarak ikiside ayni fakat kafam iyce karisti ((((( birde oytun beyin yolladigi endoskopik orta yüz germe ameliyati resminde bayanin yanaklari elmacik kemikleri cok derecede disa cikmisti ben asla öyle bir görüntü istemiyorum kimbilir ve yesil kelebek beni arkadas istenise eklerseniz sizlerinde fotografi varsa görmem mümkün mü acaba yok hayir dersenizde saygi duyarim....Büyük ihtimal ben oytun bey ile görüsmeye gidecegim önümüsdeki ay....

ilknur_nrw'cum

canım benim ben teoman beye botox yaptırdım çok çok memnun kalmadım bir hayli de para verdim.

göz altına dolgu da çok tavsiye edilen bi şey değil. yaptırıp da mutlu olanı görmedim. Orta yüz germede yanaklar çok kalkıyor, ama sonra zaten en fazla 1 yıl içinde iniyordur. Keşke öyle kalsa. göğüs dikleştirmede bile iki üç ay içinde bile yer çekimine yeniliyor. Bi de resimdekilerin çoğu ameliyat + dolgu yaptırmıştır.

teoman bey orta yüz germeyi bana 5-7 milyar arasında bi fiyat söylemişti. Oytun bey ne kadar dedi?

birde benim için önemli olan, gözaltında kesik istemiyorum. yanak içinden olsun bitsin iz olmasın istiyorum.

canım 1 yıl olduğunuda kim söyledi ?
sanırım askı tekniğiyle karıştırdın.
bu ameliyatın ömrü yok yani asılan dokular iple asmadaki gibi asla düşmez o kalkık formu korur ama yaşlanmanın önüne geçemediğimiz için haliyle yeni yağ dokusunda aşağı hareket devam edecek.
doktorların açıklaması böyle mesela erhan eryılmazda diyorki ikizin var ve sen yaptırdın o yaptırmadı onun yaşı 37 iken sen 30 görünürsün 57 olduğunda sen 50 görünürsün. yani her zaman ortalama 7-10 yaş daha dinç ve genç görünürsün ama yaşlanma sürecide devam eder belki 10 sene sonra bir tekrar daha isteyebilirsin zaten o zamana kadar ameliyatsız tekniklerde çok gelişir gerekde kalmaz.

demek istediğim tam olarak senin dediğin şeydi. Ama diyememişim :) aynen öle ne kadar yukarı dikerlerse diksinler sonuçta yer çekimi diye bir şey var ve dokular yaşlanmaya devam ediyor ister istemez ilk günlerdeki gibi olamıyor. Ama eskisine kıyasla çok daha iyi oluyor.

ilknur_nrw, elmacık kemikleri çok çıkık o yüzden orta yüz germe yaptırmakta kararsız kaldım demişti ya, bende üzülmemesini o çıkıklığın eninde sonunda gene yer çekimine direnemeyeceğini söylmek istemiştim

bu arada iple yüz asma cidden ço geçici bir yöntem değil mi? endoskopik için biraz daha cesarete ihtiyacım var sanırım. geçici olarak onu mu denesem diyorum. ama sorduğum herkes şakak germe yapmış, yanak kaldıran kimse yok

ilknur_nrw'in bahsettiği kadını tahmin ediyorum mesajını gördüğümde anladım.
Oytun bey o resmi banada göndermişti sarışın birisi yanakları çok dolgundu ama aşağıya düşmüş o dokuyu kaldırınca elmacık kemikleri iyice dışa çıkmış sanki ödem var gibi şiş görünüyordu benide rahatsız etmişti o resim ama oytun beyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum yüzden zayıfladığı zaman çok daha estetik duracaktır o bölge.
yeşilkelebek'de ona yaptırmıştı ve mükemmel olduğundan bahsediyordu ama yinede ben erhan bey le görüştüğümde onlarca resim gösterdi hepside çok iyi görünüyordu rahatsız edici bir sonuca hiç rastlamadım o nedenle ona yöneldim.
İple askı konusuna geşince ben yanak yağ dokumu 4 sene önce kaldırtmıştım ama aptos yada endolift falan değildi açıkcası tekniğin adınıda bilmiyorum çünkü o zamanlar iple asma tekniği hemen hemen hiç uygulanmayan birşeydi.
3 sene falan kalmıştı.
göz kenarımdan gizli bir dikiş attıldı dikiş eriyince kayboldu ama çok riskli bir uygulama benim bir yanağım süper olmuştu diğerindeki yağ dokusunu ne kadar çeksede asamadığı için asimetri yaratmıştı biri dolgun biri çökük olmuştu klava:
ayrıca toparlanma süresi sanki endoskopi yaptırmışım gibi 2-3 haftayı bulmuştu yani saçma sapan birşeydi tek avantajı uzun süre kalıcılığı vardı ama hiç yaptırmamayı tercih ederdim.
Üstelikde ünlü bir doktordu isim vermek istemem ama liposuction konusunda çok tanınan bilinen bir cerrah ama estetik bilgisinden şüphe duyuyorum o şahsın....
İple askıda Silhouette Lift tekniği belki uygulanabilir ama o da 2 sene kalıcılığı var ben bir ara düşünmüştüm sonra vazgeçtim kalıcı çözümlere yöneldim.
Aptos,Happy Lift 1 sene anca dayanır Endolift 2 , Silhouette Lift sitesinde 2 yıl garantili diyor yani maksimum 2 sene kalıcı bu teknikler.
Düştükden sonra yaptırmadan önceki yüzüne geri dönersin tabi o dönemde kilo alıp verdiysen çok daha kötü bir görüntüylede geri dönebilirsin botox gibide sürekli tekrar gerekir.

ilknur_nrw teoman bey aslında pratik fikir sunmuş ama sonuç olarak şakak germeye 5500 vermek akıl karı değil !
o paraya total facelift yapıyorlar.
kimse parayı sokakda bulmuyor ayrıca gözaltlarından girilmesini istemiyorsun ama şakaklardan germek asla endoskopi gibi toparlamaz zaten teoman beyde bildiği için yağ takviyesi yaparız demiş ama gözaltlarına yapılan yağ takviyeside hem tekrar gerektirir hemde gözaltlarında yağ bezeleri oluşturma riski var.
Üstelik bunların karşılığında endoskopik yüz germe kadar fiyat ödeyeceksin bana çok uçuk geldi bu rakam.
İlla şakak gerdirmek istersen 2000-2500 e yapan bir sürü cerrah bulursun ama o bölgeye yağ enjeksiyonu yaptırıpda memnun kalan bir kişi görmedim aksine çoğu pişman.
Kimbilirin resimlerini ben gördüm gözaltları muteşem görünüyordu bu ameliyat zaten en iyi sonucu o bölgede verir.

Aslinda bende alt goz kapagindan kesi yapiliyor diye korkuyorum bu endoskopik yontemden benneyaptımki sac icinden vede agiz icinden yapilan kesiler beni o kadar korkutmuyor :S

evt şaşkın bence de çok doğru teoman bey bana burun amliyatı ile endoskopik midface e 7500 tl demişti kafalarına göre fiyatlar veriyorlar oytun beyle de pazarlık edince kırmıyo.şakak germe sadece kaşları üst göz yapısı düzelten bi yöntem göz altı boşluklarıyla alakası yok doktorlar gösterdei bana kaşımı saç içinde bi yere asıcak gergin durcak hele yanak bölgesiyle uzaktan yakında alakası yok bizim geridğimiz gibi olmuyo. biz normal gersek bile onun 5 de 1 i bi gergenlik yaratıyo islemler bizde. endoskopide zayıf yüzlü bi kişide mükemmel etki verirkebn tombul yüzlü bi kişide güzel sonuç vermiyo bence çünkü yanakaltına inmiş dokular bile tepeye asılıyo onlar da ayrı bi dolgunluk yaratıyo. mesela yağ injeksikyonunu da tombul yüzlü kişilere tavsiye etmiyolar kırşıklar gidecek derken surat öle bi şişio ki çok yapay....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…