ene ktlesi...

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Sağ çene kısmımda sürekli kütürdemeler olmakta.20'lik dişim çok değişik pozisyonda durmakta.Bunun tedavisi için hangi ana-bilim dalına başvurmalıyım?

canım seni çok iyi anlıyorum.. benimde kütrdemeler oluyoru ve bir süre sonra yemek yiyemez oldum... diş cerrahisine git çene yapının filmini cekerler hatta sen IMR iste çnkü hemen yirmilik dişlerinden derler filim cektitirsen anlarlar..bana yirmilik diş dediler cıkmıyorlardı yan duruyorlarmış.. ameliyatla aldılar ama bence dotorunu iyi sec cünkü ben ilk ameliyatımda cok cektim ikincisini konyada yaptırdım hissetmedim bile bir hafta içinde rahatcana yemek bile yedim...yani ya yirmilik dişlerdir yada cene yapında bir problem vardır.. geceleri gıcırdatma varmı peki??

kızlar benimde yirmilik dişlerim cıkamıyo dicem bayadır.. sadece uçları var yüzeyde görünüyolar.. ve bi cok zaman cenem kitleniyo acmaya calışınca katoır kütür ses cıkıyor.. yirmilik dişle bi alakası varmıdır gercekten.. dişe mi görünmeliyim yoksa fizik tedaviye mi pekte bilmiyorumki hastanede nerelere gidilecegini...

aynı sorun bendede var ben diş eksikliğinden olduğunu duymuştum yirmilik diş çıkamayıncaa da
bu oluyorsa benim yaş 30 a gelecek nerdeyse dişlerden haber yok demek bu yüzden
peki bu dişlerin çıkması nasıl sağlanır uçları dahi gözükmüyor belimkilerin

Çenem 2.5 yıldır kütlüyor.Çene cerrahının veridği gece plağıda birişe yaramadı..Taktıgım o iğrenç şeyin eziyeti benle kaldıkaydirigubbakcemile3

Back
X