Enerjim çok düşük

Ozeci

But I fear tomorrow I’ll be crying
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
1.840
237
163
Derde girer mi bilemiyorum ama bana dert oldu. Kendimi bildim bileli bir miskinlik bir enerjisizlik var üzerimde. Kansız falan mıyım diye baktırdım çok kanlı canlı çıktım. O kısımda da bir sorun çıkmadı ama hemen yoruluyorum. Çok çabuk uykum geliyor. Çalışmıyorken sorun yoktu da şimdi çalışıyorum altından kalkamıyorum vallahi. Benim gibi böyle enerji düşüklüğü yaşayıp bunu aşanlar varsa ne ile aşmış bir fikir verirse sevinirim.

Vitamin D eksikligini var mi peki buna baktirdin mi? benim misal vitamin d eksikligim var ilac alinca kendimi daha iyi hissediyorum.

B12 ve tiroitlerinize baktırdınız mı yazmış olduğunuz belirtiler ikisiinede uyuyor.Doktora gidip birde bu değerlerinize baktırın.

Son düzenleme:
Tiroidi de duymuştum dr a gittiğimde tiroid değerlerime baktormak istediğimi söyledim bana neye dayanarak baktrmak istyirosun dedi ben de bu meseleyi söyledim onunla ilgisi yok diyerek bakmadı

Hangi alana gittiniz bu kan değerleri için?

Hangi alana gittiniz bu kan değerleri için?
Aile hekiminizde gidebilirsiniz yada dahiliye doktorunuzada gidebilirsiniz.Bu yazmış olduğunuz belirtilerin yanında başka şikayetlerinizde var mı? Sinirli olma,unutkanlık,kilo alma yada zayıflama ve kalp çarpıntısı gibi.

Son düzenleme:
Tiroidi de duymuştum dr a gittiğimde tiroid değerlerime baktormak istediğimi söyledim bana neye dayanarak baktrmak istyirosun dedi ben de bu meseleyi söyledim onunla ilgisi yok diyerek bakmadı

Canım istedi, paşa gönlüm böyle buyurdu deseydin. Ne manyak doktorlar var. Pes yani.

uNUTKANLIK ve dikkat dağınıklığı var kilo da alıyorum ama o çok yemekten zannımca. Yokuş çıkarken kalp çarpıntım oluyor ben bunu da kiloya bağlamıştım.

Canım istedi, paşa gönlüm böyle buyurdu deseydin. Ne manyak doktorlar var. Pes yani.

İlahi :)) çok hoşsun :) Herhalde daha ciddi şeylerde bakılıyor diye ısrar etmedim ben de:) Ama bi an kendimi böyle derken hayal ettim

uNUTKANLIK ve dikkat dağınıklığı var kilo da alıyorum ama o çok yemekten zannımca. Yokuş çıkarken kalp çarpıntım oluyor ben bunu da kiloya bağlamıştım.
Bende tiroit hastasıyım yazmış olduğunuz belirtilerin hepsi vardı özellikle uyku resmen yataktan çıkamıyordum ve kalp çarpıntım ile aşırı bir sinir vardı tahlil yaptırınca tiroit hastası oldugumu öğrendim.Unutkanlık b12 vitamini eksikliğinin ciddi bir belirtisidir.

İlahi :)) çok hoşsun :) Herhalde daha ciddi şeylerde bakılıyor diye ısrar etmedim ben de:) Ama bi an kendimi böyle derken hayal ettim

Ben tiroitlerim için doktora gittiğimde bu belirtileri kendisi saymıştı bana. Sürekli uyku halin var mı demişti.. Ve vardı da.
Ben her akşam iş dönüşü uyuyordum ki bir de evliyim. Yemek yapmak falan hak getire..
İlacı kullandığımdan beri şükür kendimdeyim. Yemeğimi temizliğimi enerji dolu yapıyorum:)

Sen baktır tiroidlerine mutlaka:)

Yani bu durum ben de epeydir var bir dönem roactuanne kullandım sürekli kan testi yaptırıyordum ama orada hiç böyle bir şey cıkmadı. Eğer tiroid ise oradaki kan testinde çıkması gerek mez miydi?

Yani bu durum ben de epeydir var bir dönem roactuanne kullandım sürekli kan testi yaptırıyordum ama orada hiç böyle bir şey cıkmadı. Eğer tiroid ise oradaki kan testinde çıkması gerek mez miydi?
Siz istemeden bakmazlar ki.

Merhaba aynı sorun annem de de vardı iki yürüyodu çok yoruluyodu sanarsın kilometrelerce yürümüş falan çok halsizdi enerjisi yoktu neyse kardiyolojiye gitti meğer 5cm kalbi delikmiş ameliyat falan oldu .. İnş sizin öyle bi sorununuz yoktur ama yine de baktırın bence ...

yeliz_nur, kamuran85 sağolun en yakın zamanda hemen tiroidime ve b12 eksikliğime baktıracağım.

Dolunay123 şu an ciddi korktum yalnız.

Bugün gittim dr a benden saglıklısın dedi. Değerlerim çok iyi çoktı. Ben de bitkisel gnc marka birilaç aldım. Bakalım onu deneyeceğim... İnşallah iyi gelir.

B12vitamini destegi alabilirsin.benim evimde hep bulunur.kendimi yorgun hissettigim donemlerde bir kac gun kullanirim.tabi dr ye danismandA fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…