Enerjim yok, gücüm yok :(

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Güzel anneler ve adayları; size bir sorum olacak. İkinci bebeğime hamileyim, inanılmaz halsizlik yorgunluk var. (8 haftalık) birde küçük bebeğim var biraz enerjim var onuda bebeğime harcıyorum ne ev işi ne yemek hiç birşey yapamıyorum. Bu durum pskolojimi bozuyor. Enerjim olsun istiyorum var mıdır önerisi olan ?

Dr. Una danıştın mı? Enerji verici şeyler var ama hamile olduğun için bitki çaylarını bile bilinçli içmelisin.

Dr. Una danıştın mı? Enerji verici şeyler var ama hamile olduğun için bitki çaylarını bile bilinçli içmelisin.
Evet söyledim ama bana bunlar normal dedi. Bitki çayları yasak içmemi ilk hamileliğimde yasaklamıştı. Bebeğime zarar vermeyecek bana enerji verecek birşey yok mudur

Ilk uc ay devam eder ne yazikki yorgunluk uyku hali vucut degisime ugruyor yardim alin bence

Her fırsatta uyumaktan başka çaren yok.. 3. Aydan sonra enerjin yerine gelir

3 aydan sonra geçicekse razıyım :( vitamine başlayınca bende düzelir diye düşünüyorum.. inşallah..

Valla bende 34. Haftamın içindeyim ama hala o halsizlik ve modsuzluk durumları devam ediyor hiçbirşey yapasım yok herşeyden sıkılıyorum hamilelik depresyonunamı giriyorum farketmeden acaba :KK48:

Valla bende 34. Haftamın içindeyim ama hala o halsizlik ve modsuzluk durumları devam ediyor hiçbirşey yapasım yok herşeyden sıkılıyorum hamilelik depresyonunamı giriyorum farketmeden acaba :KK48:
Havalardan mı böyleyiz acaba:) içtiğin okadar kan ve vitaminden sonra böyle diyorsan havalardandır cnm depresyon değildir

Havalardan mı böyleyiz acaba:) içtiğin okadar kan ve vitaminden sonra böyle diyorsan havalardandır cnm depresyon değildir
Galiba öyle bi bozuyo bi açıyo havalar bide son zamanlarda hantallaştım iyice hereketlerim kısıtlandı resmen sanırım bu yüzden olsa gerek :)

Hanımlar bu başlığı görmesem ben açacaktım.
32. Haftama gircem ben de ve halsizlik başladı bazen kolumu kıpırdaticak halim olmuyor. Zaten ağırlaştim iyice.
Hamileliğin en eğlenceli ayı ikinci üç ay bence :)

Back
X