Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enes AliKızlar merhaba, Enes isminin yanına uyumlu bi isim var mı acaba? Günlerdir düşünüyorum aklıma hiçbi şey gelmiyoSoyadımız şengül
İnsanları yargılamak ne kolay değil mi? Eşimin vefat eden kardeşinin ismi Enes, eşim oğlumuzun isminin de Enes olmasını istedi, onun da iki ismi vardı ama kendimi kötü hissederim diye ikisini de tamamiyle aynı koymak istemiyorumNeden ikinci bir isim
Yani biri modern olsun biri büyüklerin ismi denir anlarım
Biri ben x istiyorum der, diğeri y ikisi de olur
Ama sizde isim var genelde çift kullanılan bir isim de değil neden yanına ikinciyi arıyorsunuz
Ne tarz bir isim olmalı yanındaki
İyi de sizi yargılamamış ki, o nereden çıktı? Ben de aynı şeyi düşündüm. Enes kendi başına gayet iyi. İlla herkes iki isimli olmak zorunda değil.İnsanları yargılamak ne kolay değil mi? Eşimin vefat eden kardeşinin ismi Enes, eşim oğlumuzun isminin de Enes olmasını istedi, onun da iki ismi vardı ama kendimi kötü hissederim diye ikisini de tamamiyle aynı koymak istemiyorum
İnsanları yargılamak ne kolay değil mi? Eşimin vefat eden kardeşinin ismi Enes, eşim oğlumuzun isminin de Enes olmasını istedi, onun da iki ismi vardı ama kendimi kötü hissederim diye ikisini de tamamiyle aynı koymak istemiyorum
kardeşini andırmasın istemiş hemşoİyi de sizi yargılamamış ki, o nereden çıktı? Ben de aynı şeyi düşündüm. Enes kendi başına gayet iyi. İlla herkes iki isimli olmak zorunda değil.![]()
enes mustafaKızlar merhaba, Enes isminin yanına uyumlu bi isim var mı acaba? Günlerdir düşünüyorum aklıma hiçbi şey gelmiyoSoyadımız şengül
Allah çocuklarımıza uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin. İyi düşünelim iyi olsun.kardeşini andırmasın istemiş hemşo
aminnn aminnnnAllah çocuklarımıza uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin. İyi düşünelim iyi olsun.![]()
Konuya o şekilde girmek istemedim umarım anlamışsınızdır beni yanlış anlamayın beni lütfen, teşekkür ederim fikriniz içinyargılamadım sordum
yazdıklarımda da bu var bu verdiğiniz örnek
"Yani biri modern olsun biri büyüklerin ismi denir anlarım"
şimdi yazdığınız şeyi konuya yazsaydınız ben de uyumlu isim arayışına girerdim
siz Enes yanına uyumlu olsun deyince neden iki isim diye sorduk, ama deseydiniz ki Enes vefat eden yakınımızın ismi uyumlu isim ne olur vereceğim cevap Umut Enes olurd
Amiin inşallahAllah çocuklarımıza uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin. İyi düşünelim iyi olsun.![]()