• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enes ismiyle uyumlu isim

zeynepsii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
937
978
53
Kızlar merhaba, Enes isminin yanına uyumlu bi isim var mı acaba? Günlerdir düşünüyorum aklıma hiçbi şey gelmiyo☺️ Soyadımız şengül

Neden ikinci bir isim

Yani biri modern olsun biri büyüklerin ismi denir anlarım

Biri ben x istiyorum der, diğeri y ikisi de olur

Ama sizde isim var genelde çift kullanılan bir isim de değil neden yanına ikinciyi arıyorsunuz

Ne tarz bir isim olmalı yanındaki

Neden ikinci bir isim

Yani biri modern olsun biri büyüklerin ismi denir anlarım

Biri ben x istiyorum der, diğeri y ikisi de olur

Ama sizde isim var genelde çift kullanılan bir isim de değil neden yanına ikinciyi arıyorsunuz

Ne tarz bir isim olmalı yanındaki
İnsanları yargılamak ne kolay değil mi? Eşimin vefat eden kardeşinin ismi Enes, eşim oğlumuzun isminin de Enes olmasını istedi, onun da iki ismi vardı ama kendimi kötü hissederim diye ikisini de tamamiyle aynı koymak istemiyorum

İnsanları yargılamak ne kolay değil mi? Eşimin vefat eden kardeşinin ismi Enes, eşim oğlumuzun isminin de Enes olmasını istedi, onun da iki ismi vardı ama kendimi kötü hissederim diye ikisini de tamamiyle aynı koymak istemiyorum
İyi de sizi yargılamamış ki, o nereden çıktı? Ben de aynı şeyi düşündüm. Enes kendi başına gayet iyi. İlla herkes iki isimli olmak zorunda değil. 🤷🏻‍♀️

yargılamadım sordum

yazdıklarımda da bu var bu verdiğiniz örnek

"Yani biri modern olsun biri büyüklerin ismi denir anlarım"

şimdi yazdığınız şeyi konuya yazsaydınız ben de uyumlu isim arayışına girerdim

siz Enes yanına uyumlu olsun deyince neden iki isim diye sorduk, ama deseydiniz ki Enes vefat eden yakınımızın ismi uyumlu isim ne olur vereceğim cevap Umut Enes olurdu

Enes Efe Şengül
Enes Alp Şengül
Enes Tunç Şengül
Enes Ediz Şengül

yargılamadım sordum

yazdıklarımda da bu var bu verdiğiniz örnek

"Yani biri modern olsun biri büyüklerin ismi denir anlarım"

şimdi yazdığınız şeyi konuya yazsaydınız ben de uyumlu isim arayışına girerdim

siz Enes yanına uyumlu olsun deyince neden iki isim diye sorduk, ama deseydiniz ki Enes vefat eden yakınımızın ismi uyumlu isim ne olur vereceğim cevap Umut Enes olurd
Konuya o şekilde girmek istemedim umarım anlamışsınızdır beni yanlış anlamayın beni lütfen, teşekkür ederim fikriniz için ☺️

Enes Civan diyesim geldi. Civan ismini severim, tanıdığım bir civan var, onun da massallahi var:)) hos bir isim bence

Back
X