Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen ay rahim filmi çekindim ve kist oluşmuş bu ay boş ona üzülür ken şimdide idrarda ilişkide yanma var koku kaşıntı yok da yoruldum kadın doğumlu kapılarında gitmek istemiyorum napiyimmm mmm bennnEvet engellebiliyor canim yada spermlerin ilerlemesini zorlastiriyor.
Bazi belirtiler: Canim idrarinda yanma
koku (balik kokusu benzeri)
akintinda peynirimsi kivam
Kaşıntı
Kasık ağrısi ve kramlar
Bacaklara ve bele de vurabilir canim
Canim sogan kürü icmeni tavsiye ederimBen geçen ay rahim filmi çekindim ve kist oluşmuş bu ay boş ona üzülür ken şimdide idrarda ilişkide yanma var koku kaşıntı yok da yoruldum kadın doğumlu kapılarında gitmek istemiyorum napiyimmm mmm bennn
Canim cok saol ama adet 2 gün var ne zaman yapmalıyımCanim bikini bölgeni kuru tut canım soguk suyla yıka ve sil asla sıcak suyla temizleme canım
Canim herzaman bu sekilde yapmalisin zaten o bölge kendi kendini temizliyor ph.olarak artı birsey yapmana gerek yok .beninde BATima 4 gün var bakalim ama ben pek ümitli degilim çünkü esimin değerleri düşük ameliyatda oldu ama daha erken galiba allah hayırlısı versin bizlere canım[/QUOTE]amin insallah rabbim hayırlısinı versin tez zamanda benimde bugün yarın olur Karnım çok sisE="bebek8787, post: 43346496, member: 701334"]Canim cok saol ama adet 2 gün var ne zaman yapmalıyım
amin insallah rabbim hayırlısinı versin tez zamanda benimde bugün yarın olur Karnım çok sis[/QUOTE]Canim herzaman bu sekilde yapmalisin zaten o bölge kendi kendini temizliyor ph.olarak artı birsey yapmana gerek yok .beninde BATima 4 gün var bakalim ama ben pek ümitli degilim çünkü esimin değerleri düşük ameliyatda oldu ama daha erken galiba allah hayırlısı versin bizlere canım
Canim sizde bu sorunmu var enfeksiyon yoksa baska seylerde var mi canim[/QUOTE]amin insallah rabbim hayırlısinı versin tez zamanda benimde bugün yarın olur Karnım çok sis
Yok cnim çok sukut sebepsiz ben hsg falan çekindim bişey çıkmadı.Bu ay boş geçirdik adet olursam yumurta takibi yapilacak[/QUOTE]Canim sizde bu sorunmu var enfeksiyon yoksa baska seylerde var mi canim
saol canım da şimdi adet günlerim ins olmam.ne zaman icmemi yim şimdi zararlı olurmukjMaydonuzun saplarını kes ve onları kaynat sabahları iç aç karnına enfeksiyon için zaten sana fitil ve hap verirler sonra inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
Evet canim idrar ve iliskideyanma kaşıntı devam ediyor mu ?
Canim adetin başladığında yumurtlama gununden once bırak icmeyi riskli biraz maydanoz eğer yumurta dollenirse düşük olur allah korusun .Maydonuzun saplarını kes ve onları kaynat sabahları iç aç karnına enfeksiyon için zaten sana fitil ve hap verirler sonra inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
Canim benim çok saol evet yarın ins ama kayinvalidem ameliyat oldu gözünden bugün gidebilirsem ins.dua ey bana ins hasta olmam diğer konu öyle cozulursana antibiyatik vermeleri lazım ama hamilede olabilirsin bence sen doktora gitmelisinöncelikle bu tedavi edilmeli hamileler içinde ayrı bir hap vardır eger hamile degilsen maydonoz suyu içebilirsin canım