• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enfeksiyon gebeliğe engelmi

Evet engellebiliyor canim yada spermlerin ilerlemesini zorlastiriyor.
Bazi belirtiler: Canim idrarinda yanma
koku (balik kokusu benzeri)
akintinda peynirimsi kivam
Kaşıntı
Kasık ağrısi ve kramlar
Bacaklara ve bele de vurabilir canim

Çocukluğumdan beri mantar enfeksiyonuyla mücadele ediyorum. Bi buçuk aylık evliyken hamile kaldm. Bence engel değil. Ama hamilelkte bösrek kanalı genisledi enfeksiyondan ve baskıdan dolayı çok kötüydüm..

Evet engellebiliyor canim yada spermlerin ilerlemesini zorlastiriyor.
Bazi belirtiler: Canim idrarinda yanma
koku (balik kokusu benzeri)
akintinda peynirimsi kivam
Kaşıntı
Kasık ağrısi ve kramlar
Bacaklara ve bele de vurabilir canim
Ben geçen ay rahim filmi çekindim ve kist oluşmuş bu ay boş ona üzülür ken şimdide idrarda ilişkide yanma var koku kaşıntı yok da yoruldum kadın doğumlu kapılarında gitmek istemiyorum napiyimmm mmm bennn

Ben geçen ay rahim filmi çekindim ve kist oluşmuş bu ay boş ona üzülür ken şimdide idrarda ilişkide yanma var koku kaşıntı yok da yoruldum kadın doğumlu kapılarında gitmek istemiyorum napiyimmm mmm bennn
Canim sogan kürü icmeni tavsiye ederim
Bitkisel cay seversen Civanpercemi icebilirsin canim gayet güzel temizler

Canim bikini bölgeni kuru tut canım soguk suyla yıka ve sil asla sıcak suyla temizleme canım

E="bebek8787, post: 43346496, member: 701334"]Canim cok saol ama adet 2 gün var ne zaman yapmalıyım[/QUOTE]
Canim herzaman bu sekilde yapmalisin zaten o bölge kendi kendini temizliyor ph.olarak artı birsey yapmana gerek yok .beninde BATima 4 gün var bakalim ama ben pek ümitli degilim çünkü esimin değerleri düşük ameliyatda oldu ama daha erken galiba allah hayırlısı versin bizlere canım

E="bebek8787, post: 43346496, member: 701334"]Canim cok saol ama adet 2 gün var ne zaman yapmalıyım
Canim herzaman bu sekilde yapmalisin zaten o bölge kendi kendini temizliyor ph.olarak artı birsey yapmana gerek yok .beninde BATima 4 gün var bakalim ama ben pek ümitli degilim çünkü esimin değerleri düşük ameliyatda oldu ama daha erken galiba allah hayırlısı versin bizlere canım[/QUOTE]amin insallah rabbim hayırlısinı versin tez zamanda benimde bugün yarın olur Karnım çok sis

Canim herzaman bu sekilde yapmalisin zaten o bölge kendi kendini temizliyor ph.olarak artı birsey yapmana gerek yok .beninde BATima 4 gün var bakalim ama ben pek ümitli degilim çünkü esimin değerleri düşük ameliyatda oldu ama daha erken galiba allah hayırlısı versin bizlere canım
amin insallah rabbim hayırlısinı versin tez zamanda benimde bugün yarın olur Karnım çok sis[/QUOTE]
Canim sizde bu sorunmu var enfeksiyon yoksa baska seylerde var mi canim

amin insallah rabbim hayırlısinı versin tez zamanda benimde bugün yarın olur Karnım çok sis
Canim sizde bu sorunmu var enfeksiyon yoksa baska seylerde var mi canim[/QUOTE]
Yok cnim çok sukut sebepsiz ben hsg falan çekindim bişey çıkmadı.Bu ay boş geçirdik adet olursam yumurta takibi yapilacak

Canim sizde bu sorunmu var enfeksiyon yoksa baska seylerde var mi canim
Yok cnim çok sukut sebepsiz ben hsg falan çekindim bişey çıkmadı.Bu ay boş geçirdik adet olursam yumurta takibi yapilacak[/QUOTE]
Enfeksiyon yoktu haftadır acıma var bende doktora gitmedim yoruldum

Maydonuzun saplarını kes ve onları kaynat sabahları iç aç karnına enfeksiyon için zaten sana fitil ve hap verirler sonra inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Maydonuzun saplarını kes ve onları kaynat sabahları iç aç karnına enfeksiyon için zaten sana fitil ve hap verirler sonra inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
Canim adetin başladığında yumurtlama gununden once bırak icmeyi riskli biraz maydanoz eğer yumurta dollenirse düşük olur allah korusun .

sana antibiyatik vermeleri lazım ama hamilede olabilirsin bence sen doktora gitmelisin:KK43: öncelikle bu tedavi edilmeli hamileler içinde ayrı bir hap vardır eger hamile degilsen maydonoz suyu içebilirsin canım

sana antibiyatik vermeleri lazım ama hamilede olabilirsin bence sen doktora gitmelisin:KK43: öncelikle bu tedavi edilmeli hamileler içinde ayrı bir hap vardır eger hamile degilsen maydonoz suyu içebilirsin canım
Canim benim çok saol evet yarın ins ama kayinvalidem ameliyat oldu gözünden bugün gidebilirsem ins.dua ey bana ins hasta olmam diğer konu öyle cozulur

Back
X