Akıntının yanma hissi ilişki esnasında ağrı kaşıntı var miKızlar öncelikle merhaba...
Eğer cevap verirseniz çok sevinirim.eşimle korunmuyoruz ne zaman olursa ozaman nasip diyoruz ama benim bir kaç gündür acayip şekilde sağ kasığımda ağrı var otururken ayakta lavaboda bazende iki tarafa vuruyor uzandığımda bile ağrı devam ediyor sadece ağrım var anlamış değilim enfeksiyon mu acaba yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Adet günüm normalde bugün ama benim düzensizdir gecen ay 8 inde gördüm ama adet ağrısı değil hiç benzemiyor bir oğlum var onda hamilelik belirtisi böyle yaşamadım hadi diyelim öyle bişey ihtimal bile versemSon adet günün ne zaman canım? Yumurtlama günün olabilir mi?
Yanma hissi yok kaşıntım yok ilişkide ağrı var kasıklarımda akıntımda yok ve kokulu da değilAkıntının yanma hissi ilişki esnasında ağrı kaşıntı var mi
Bence gebelik testi yapmalısın.Adet günüm normalde bugün ama benim düzensizdir gecen ay 8 inde gördüm ama adet ağrısı değil hiç benzemiyor bir oğlum var onda hamilelik belirtisi böyle yaşamadım hadi diyelim öyle bişey ihtimal bile versem
Enfeksiyon diyemem çünkü akıntı yoksa enfeksiyon yoktur acaba kendinizi mi kasıyor sunuz cnku ben de de bazen oluyorYanma hissi yok kaşıntım yok ilişkide ağrı var kasıklarımda akıntımda yok ve kokulu da değil
Kendinizi bı kontrol edin kasikla riniza doğru hafif baskılar uygulayın bı sertlik bı şişlik var miYanma hissi yok kaşıntım yok ilişkide ağrı var kasıklarımda akıntımda yok ve kokulu da değil
İdrarımı yaparken sağ kasık ağrım oluyo gün içinde de var suan bile uzanıyorum kasıklarım belim çok ağrıyo inşallah önemli bişey yoktur bugün gündüz gebelik testi yaparım negatifse hemen kadın doğumaBence gebelik testi yapmalısın.
Evet baya sert ve şişKendinizi bı kontrol edin kasikla riniza doğru hafif baskılar uygulayın bı sertlik bı şişlik var mi
Yumurtalıkların catlamayip Kist olmuşsa (yumurtalık kisti), bu durum da ilişkide ağrı yapabilir.Yanma hissi yok kaşıntım yok ilişkide ağrı var kasıklarımda akıntımda yok ve kokulu da değil
Gebelik testi yapın eğer değilseniz adet söktürücü masaj var onu yapın ama bu enfeksiyon değilEvet baya sert ve şiş
Hamilelikte de tek kasık tarafı sertleşebiliyor- şişebiliyor.Evet baya sert ve şiş
Hamilelikte de tek kasık tarafı sertleşebiliyor- şişebiliyor.
Kötü ihtimali düşünürsek bu durum kasik fıtığı bile olabilir.
Ama bak görürsün yarın testin pozitif çıkacak. Bize de gönder sonucu
Evet baya sert ve şiş
Hayırlısı rabbimden tabiki sonucu yazarım inşallah rabbim kime istiyosa hakeden annelere babalara nasip etsinHamilelikte de tek kasık tarafı sertleşebiliyor- şişebiliyor.
Kötü ihtimali düşünürsek bu durum kasik fıtığı bile olabilir.
Ama bak görürsün yarın testin pozitif çıkacak. Bize de gönder sonucu
Göğüs ucunda acı var mı benim oda var göğüs uçlarım acıyo ya ne bileyim oğlumda sadece ara ara kasık ağrım oldu adetim gecti oğrendim ama ınsan sankı unutuyo mu ne oluyo gerçi hamile olsam eşim donar kalır heralde o biraz nötürBenimde kasığımda şişlik var bikac gündür bu hafta ben de test yapicam
İnşallah pozitif çıkarBenimde kasığımda şişlik var bikac gündür bu hafta ben de test yapicam
Oooo daha ne olsun, hem adet günün hem göğüs ucu ağrısı, hem kaşık şişmesi ağrıması. HahaGöğüs ucunda acı var mı benim oda var göğüs uçlarım acıyo ya ne bileyim oğlumda sadece ara ara kasık ağrım oldu adetim gecti oğrendim ama ınsan sankı unutuyo mu ne oluyo gerçi hamile olsam eşim donar kalır heralde o biraz nötür
Ooo ooo neler neler göğüs ucumda sızı oluyr arada ama goguslerimde şişlik ağrı var kasık larimda ara ara sancı iki gündür idrar kokusu var bu sabah mide bulantim oldu byle bi baş dönmesi gbi sonra bugün tahminde tam ortasında ağrı ve sertlik hissettim ve bacağıma kasığımda ağrı atiyor bugünGöğüs ucunda acı var mı benim oda var göğüs uçlarım acıyo ya ne bileyim oğlumda sadece ara ara kasık ağrım oldu adetim gecti oğrendim ama ınsan sankı unutuyo mu ne oluyo gerçi hamile olsam eşim donar kalır heralde o biraz nötür
Yaş bende kendi kendime ya yine adet belirtisyse diyorumİnşallah pozitif çıkar
Bende yarın ya da diğer gün test yapacam ama adet sancısı var her zamanki adetten önceki gibi. Hiç umudum yok. Keşke kasığımda şişlik olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?