İnşallah pozitif çıkar
Bende yarın ya da diğer gün test yapacam ama adet sancısı var her zamanki adetten önceki gibi. Hiç umudum yok. Keşke kasığımda şişlik olsaydı
Rabbiminşallah gönlüne göre versin bak gercekten belirti arama ben oğlumdan once boş gebelık gecırdım sonra 3 sene olmadı ama her ay bir belirti aradım ağladım zırladım sonra o ay dedım ki ben tedavi olcam doktora gitmeden 3 gün öncesi adetim gelmeyince kasıklarım sadece aynı adet ağrısı gibi olunca dur test yapayım dedım ve oldu yanı kafana takmıycan ve belirti aramıycan bak suan belirti gibi duruyo benım dimi ama bende tam tersi negatif olduguna eminim
Ooo ooo neler neler göğüs ucumda sızı oluyr arada ama goguslerimde şişlik ağrı var kasık larimda ara ara sancı iki gündür idrar kokusu var bu sabah mide bulantim oldu byle bi baş dönmesi gbi sonra bugün tahminde tam ortasında ağrı ve sertlik hissettim ve bacağıma kasığımda ağrı atiyor bugün
Rabbiminşallah gönlüne göre versin bak gercekten belirti arama ben oğlumdan once boş gebelık gecırdım sonra 3 sene olmadı ama her ay bir belirti aradım ağladım zırladım sonra o ay dedım ki ben tedavi olcam doktora gitmeden 3 gün öncesi adetim gelmeyince kasıklarım sadece aynı adet ağrısı gibi olunca dur test yapayım dedım ve oldu yanı kafana takmıycan ve belirti aramıycan bak suan belirti gibi duruyo benım dimi ama bende tam tersi negatif olduguna eminim
Her hamilelik farklı olur diyorlar canım, oglunda olan birdahaki hamileliğinde olmaz belki, belki bu kızdır önden ağrıyı vermiştir
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Her hamilelik farklı olur diyorlar canım, oglunda olan birdahaki hamileliğinde olmaz belki, belki bu kızdır önden ağrıyı vermiştir
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Allah hayırlısını versin ama kız olsa havalara uçarım bak gör oğlun olursa varya allah bu ne diycen yerde gökte durmuyo iyi ki olmus ama bittim öldüm diycen