Çocuk Hastalıkları Enfeksiyon nedeni ile kuvez

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nazlarsln

SNNF'A♡
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
16
16
8
32
İyi geceler hanımlar, 16 günlük olan bebegimin sürekli emme beslenme isteği vardı. Bir sure sonra sütün yetmedıgını zannedip mama takviyesi ne başladık lakin çocuğum yinede emmek istiyordu ve bir sure sonra burun tıkanıklığı öksürük basladı. Yeni doğan doktoruna kontrole götürdüm şikayetlerimi anlattım gerekli tetkiklerden sonra çocuğun üst solunum yolu enfeksiyonu kaptığı bu sebepten günlük kontrole gelmem söylendi velakin eve geldiğim günün gecesi ateş kusma ve ishal başladı sabaha yakın hemen hastaneye gittik yatış yapıldı ve kuveze konulduk akciğere kadar enfeksiyon inmiş basına gelen varmı, kac gun tedavisi oluyor bilgisi olan varmı veya bu isin ciddiyeti be kadar buyuk yorumlarınızı bekliyorum.

Çok geçmiş oldun, yeni doğanlar çok hassas oldukları için çabuk enfeksiyon kapıyılsr maalesef, arkadalım da oldu ama 3 aylıktı o. Siz sabırlı olun ve korkmayın ayrıca ordan çıkınca şikayetiniz devam ederse hemen gene hastaneye götürün. Bebek ordan çıkınca da bol bol emzirinki hızur bulsun memede yavrucsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…