- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Busra___mustafa___
-
Cnm onu kullandıgımda geri mi çıkartıcam nasıl olcak ? Kendime güvenim Yok valla onu yapmaya:)Sarımsak doğal birsy bebegede zarar vereceğini düşünmüyorum fitil gbi koyabilirsin.
Saol cnm teşekkür ederim bn bu fitili kullanim o zaman sonuçta doktor yazdı bişey olmaz umarımCanım oncelikle gecmiş olsun fitilin ayni markasindan doktorum bana krem bermisti kaşıntı icin ve vagi-hex markasindan fitili kullandim hicbir zararini gormedim cok sukur canesten adli markanın fitili zarar verip vermeyecegini bilmiyorum ama vagi-hexi guvenle aksam yada sabah yatmadan once gonul rahatlıgıyla kullanabilirsin:)
Canım ipe bağla intihabi toluyo gerçekten sarımsak iri olursa soyduktan sonra tekrar bıçakla etrafndan geç küçült hemde o faydalı yapışkan kısım ustte olmuş olur ipe geçir koy alt tarafa sabah ipten çek gelir .Cnm onu kullandıgımda geri mi çıkartıcam nasıl olcak ? Kendime güvenim Yok valla onu yapmaya:)
Yada çatalla delikler aç her tarafından oda olur.Cnm onu kullandıgımda geri mi çıkartıcam nasıl olcak ? Kendime güvenim Yok valla onu yapmaya:)
Hmm anladım cnm bn fitil işe yaramazsa onu deniycem çok teşekkür ederimCanım ipe bağla intihabi toluyo gerçekten sarımsak iri olursa soyduktan sonra tekrar bıçakla etrafndan geç küçült hemde o faydalı yapışkan kısım ustte olmuş olur ipe geçir koy alt tarafa sabah ipten çek gelir .
Aynen canm ise yaramazsa yaparsn inslh geçerHmm anladım cnm bn fitil işe yaramazsa onu deniycem çok teşekkür ederim
İnşanlah cnm saol ama yanma yapmaz demiAynen canm ise yaramazsa yaparsn inslh geçer
Biraz yapıyor ama fayda ediyor sonuçta. Çok öyle duramayacak gbi bir yanma olmuyo enfeksiyon olduğu için yapıyor yanmayiİnşanlah cnm saol ama yanma yapmaz demi
Hmm anladım cnm çok saol :) sen hamilemisin cnmBiraz yapıyor ama fayda ediyor sonuçta. Çok öyle duramayacak gbi bir yanma olmuyo enfeksiyon olduğu için yapıyor yanmayi
Evet canm 6+3 teyim :) bn adet tarihinden önce yapmıştım bebis vardr ilaç faln kullamim dedim geçti öyle sarımsakla.Hmm anladım cnm çok saol :) sen hamilemisin cnm
Hmm iyi yapmişsın cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşanlah bnmkide üç yıldan beri tedavi oluyordum iki düşük yaptım sonra da kendiliğinden oldu şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşanlahEvet canm 6+3 teyim :) bn adet tarihinden önce yapmıştım bebis vardr ilaç faln kullamim dedim geçti öyle sarımsakla.
Çok şükür canm bnmde 2 düşuk var 2 yılı geckindir bizde ugrasiyoruz bn 3ünüde normal yolla kaldm ama. Senin sorun neydi ki canm ne tedavisi aldın?Hmm iyi yapmişsın cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşanlah bnmkide üç yıldan beri tedavi oluyordum iki düşük yaptım sonra da kendiliğinden oldu şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşanlah
Polikistik over di ilk başta klomen tedavisi gördüm iki ay sonra daha üstü olan bi hapa geçtik çatlama iğnesi ile birlikte ilk iğnemde hamile kaldım düşük oldu sonra üç iğne daha oldum tutmadı beşinci ignemi olucaktım hap içmiştim yumurtam kendi çatladı ilk düşükten 6 ay sonra sadece hap ile hamile kaldım onunda kalbi durdu maalesef. Sonra ara verdim hiç bişey yapmadım son düşükten 4 ay sonra şükür kendi kendine oldu yumurta takipi bile yapmamiştim hiç beklemiyoduk bile çok şükür rabbime. Şimdi de iğne oluyorum haftada bitane üç iğne oldum düşük olmaması için bide aspirin kullanıyorum kan cıvıtıcı. Ayyhh herşeyimide anlattımmÇok şükür canm bnmde 2 düşuk var 2 yılı geckindir bizde ugrasiyoruz bn 3ünüde normal yolla kaldm ama. Senin sorun neydi ki canm ne tedavisi aldın?
Canm kan sulandırıcı igne kullanmiyormusun?? Bizm sorun peşindeydi ameliyat faln oldu derken epey br zamanımız geçti ameliyattan önce kaldım br kere bir kerede ameliyattan sonra smdide kurtajim üzerinden 4 5 ay sonra gene kaldm çok şükür . Bnde iğne vuruluyorum 3 günde br progestan akşamları progestan kapsül kullanıyorum ve kan sulandırmak için coraspin ve clexan 0.4 iğne kullanıyorum bunu hergun kendm yapıyorum göbekten. Hayirlisi hakkımızda bu kez olur inslh sn kalp atışlarıni duydunmu?Polikistik over di ilk başta klomen tedavisi gördüm iki ay sonra daha üstü olan bi hapa geçtik çatlama iğnesi ile birlikte ilk iğnemde hamile kaldım düşük oldu sonra üç iğne daha oldum tutmadı beşinci ignemi olucaktım hap içmiştim yumurtam kendi çatladı ilk düşükten 6 ay sonra sadece hap ile hamile kaldım onunda kalbi durdu maalesef. Sonra ara verdim hiç bişey yapmadım son düşükten 4 ay sonra şükür kendi kendine oldu yumurta takipi bile yapmamiştim hiç beklemiyoduk bile çok şükür rabbime. Şimdi de iğne oluyorum haftada bitane üç iğne oldum düşük olmaması için bide aspirin kullanıyorum kan cıvıtıcı. Ayyhh herşeyimide anlattımmsenin sorunun neydi cnm ?
Canm sen trombofili paneli yaptrmadinmi??Evet cnm bn 6+1 de duymuştum kalp atışlarını .
Bnm iğnem değişik cnm adını bilmiyorum ama şimdiye kadar sadece üç kez vurumdum haftada bir olmak üzere bugün doktorum baktı artık gerek Yok dedi bebek çok iyi dedi. Bnm kullandıgım igne kan sulandırmak için deil sadece bebeğe ve eşine hemde kesisi daha iyi olsun daha iyi gelişsin diye zaten vitamin dolu bi igneymiş bana kilo alabilirsin dedi. Aynen hakkımızda inşanlah hayırlısı olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?