Bol su iç uçuklar için de bizde yaşlılar tahtayla korkuturlar. Modern adıyla tahta kaşığın düz kısmını ocakta biraz ısıt dudağına hafifce değdir yakmıyorsa bastır ordaki mikrobu öldürür. Onu yapamazsan da eczanelerde mikrop öldürücü var ya da asiviral diye uçuk ilaçları var onları kullan. Uçuk kurursa daha çabuk geçer. Geçmiş olsun
Bol su icip çorap falan giy. Bende oldum mantar ve enfeksiyon aynı anda. Arkadaslarım tuvalete gittiğimde en son sirkeli suyla alt kısmı silmemi tavsiye etmişti. Ama benim baya kötüydü doktor igne verdi öyle gecti şükür.
Benim bildigim ucuk ilaclari gebelikte kullanilmiyor canim...
Bir arkadas demiste...
Tabi emzirme ve hamilelik donemlerinde kullanilanlar var ise onun icin birsey diyemem....
Doktorun enfeksiyn icin fitil yahut antibiyotik yazabilir...
Ilk dogumum enfeksiyon yuzunden erken olmustu ihmal etmemelisin
..
Gecmis olsun ♡
Benim bildigim ucuk ilaclari gebelikte kullanilmiyor canim...
Bir arkadas demiste...
Tabi emzirme ve hamilelik donemlerinde kullanilanlar var ise onun icin birsey diyemem....
Doktorun enfeksiyn icin fitil yahut antibiyotik yazabilir...
Ilk dogumum enfeksiyon yuzunden erken olmustu ihmal etmemelisin
..
Gecmis olsun ♡
Enfeksiyonun icin bol bol su icmen gerek. O hatayi ben yaptim fazla su icmedim o kadar ilerlediki enfeksiyon sag bobregime sicramisti ve 4 gun hastanede yattim sonrasinda da ignelerle gecirmek zorunda kaldim. Cok zor bi durum inan onlemini almalisin cok cok dikkat et kendine bebek icinde erken dogum tehlikesi var tabiki arkadaslarinda dedigi gibi.