Börekler Enfes Börekler Yemek Yarışması Yarışmacı Röportajları

tüm ropörtajlar harika olmuş.Nevrestecim senin ve tümkatılmıcı arkadaşların ellerine sağlık . keyifle okudum

Son düzenleme:
ADRA RÖPORTAJI
xtkVO.jpg

ADRA

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

5)Ailem şöyle düşündü.Ablam ‘Hıhhh sanki birinci olacak’.dedi.Evde devamlı yarışma hakkında çok konuştuğum için ‘Şunun yarışması bitse de kurtulsak’ dedi.Bütün pastırmayı böreğe harcadın dedi.
Roflol.gif
Çok bulaşık çıkardın dedi.Dedi de dedi.Benimle röportaj yapacaklar hep yazacağım bunları dedim.
2rh4cc0_th.jpg.gif
Diğer ablam da merakla bekliyor:)

7)Hediye hiç önemli değil.Bir çay kaşığı bile gelse başımın üstünde yeri var.Anı diye saklar bir güzel de hava atarım:)

ne güzel demişsin Adra:46:kendimden utandım:17:

kırmızı kısmada çok güldüm:72:

ne güzel demişsin Adra:46:kendimden utandım:17:

kırmızı kısmada çok güldüm:72:

Canım ben de dönüp bakıyorum yarışmaya katılmadı ama diye.Önceki yarışmada buldum o kısmı:)İçinden geleni söylemişsin üzülmene gerek yok.:34:

RUYAbuse RÖPORTAJI
attachment.php

RUYAbuse

1)Yarışmaya katılmak başta stresliymiş gibi görünse de tamamen eğlenceden oluşan bi süreçmiş..İşin zor yanı ise böreği yapmakta değil , bir tepsi böreğin onlarca fotoğrafını çekip içinden en güzelini bulucam diye saatlerce uğraşmakmış...:%

2)Yarışmadan beklentileriniz?

2) RUYAbuse bayağ becerikliymiş desinler yeter benim için.:))

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

3) Kurallar açık ve net...Herkez aynı kategoride yarışıyor ve en güzel yaptığı tarifi de bizimle paylaşıyor..

4)Yarışmaya neden katıldınız?

4) Forumun üyesi çok sevdiğim MELEK181 ile birgün konuşurken bana sen de katılsana dedi...
Yok canım daha neler ,, ben hiç becerikli değilim bu konularda desem de O' nun TATLI ısrarlarını kıramadım ve katıldım...

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

5) ANNEM ve BABAM : Her işi bitirdin de sıra yarışmaya mı geldi...???

KÜÇÜK ERKEK KARDEŞİM : Abla yapsan da yesek artık börekleri...;)))

KIZIM : Anne sana yardım edeyim mi..?

ABLAM ve KIZ KARDEŞİM : Hadi artık koy resimleri de görelim , çatladık..!!!

EŞİM : Vay aşkım neler yapmışsın böyle..:))

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

6) Tabiki de 1.lik benim olursa güzel olur ama asıl önemli olan yarışma adı altında bir çok güzel tarif , farklı lezzet vedeğişik sunumların eğlenerek keşfedilip öğrenilmesi..

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

7) Hediye büyük ya da küçük hiç önemli değil ,, önemli olan evimizde kadınlar kulübün'den bir hatıra olması...

8)Yarışma devam etmeli mi?

8) Yarışma devam etmeli çünkü hem eğlenceli hem de öğretici...:))

9)yemek yapma konusunda iddianız?

9) 19 yaşında evledim ve evlendiğimde en basitinden bir çorba yapmasını dahi bilmiyordum..
Bu konuda kendimi hiç geliştirmeye çalışmadım...İlk yıl neredeyse hep hazır yedik içtik..
Sonra sonra pişirdikçe öğrenmeye başladım ama bir yandan üniversite oku , bebek büyüt derken yine fazla geliştirmedim kendimi ...yemek yapamadığım zamanlar hep bir şeyler bahane ettim eşime..:)))
ÇOk şükür şu son 1 yıldan beri toparladım kendimi İDDİALI olmasam da lezzetli yemekler yapabiliyorum artık....

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

10) Genelde herkez arkadaşına oy veriyor desteklemek açısından ya da sunuma göre kullanılıyor oylar..

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

11) Rahatsız olduğum durum yok..

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

12) Yarışma için , evime en yakın boncukçuya gidip İNCİ aldım geldim..;)

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

13) Ne çok eğlendim yahu ,, iyiki de katılmışım...:))

YAREN2007 RÖPORTAJI

attachment.php

YAREN2007

1)Bana yarışma oldukça keyifli geliyor rakipler arasında ki sıcaklık yarışmaya karsı sempatimi arttırdı

2)Aslında çok fazla beklentim klasik olacak ama yarışmaya dahil olmak bile çok keyiflı

3)Evet kurallar net ve zorlayıcı değil

4)Benim çok keyif alarak çok zorlanmadan bebeğimden kalan o kısa sürede yaptığım bu lezzeti herkesin öğrenmesi istedim.Çünkü ben öğrendiğimde çok mutlu oldum az emek çok lezzet olduğundan

5)İnan benim haberim son dakikada olduğundan şu an kimse bilmiyor haliyle benim eşim bir otelde şef aşcı eminim ki destekliyecektir
:16:

6)Tabı birincilik beni memnun edecektir.Ama o kadar umudum yok tabı o yüzde en aza indirdim önemini

7)Ben cok takıntılı bır insanım eğer ki yönetım ızın verirse hediyemi sponsoruma vermeyi düşünüyorum profilimin değişmesi ruh halimi bozabilir..

Ama ufak hedıye merak konusu tabi kım sevmez ki hediyeyi

8)evet evet kesinlikle devam etmelı cok keyiflı tarifler var ve rekabetin en tatlı halı burada örnek

9)Yemek yapma konusunda iddianız?

9)Yanı yaptığımı güzel yaparım beceremedığıme hiç bulaşmam kötü olmasındansa hiç olmasın modunda

10)Fikrimce arkadaş çevresi de biraz önemlı gibi gözüküyor ama bağımsız bir kesimin olduğuda ortada

11)Genel olarak çok rahatsız eden bir durum yok ben işe keyifli kısmından bakıyorum benim için bir heyecan

12)Aslında anı gelirse birşey
kk dan 3 arkadaşım gelecekti onlar için yapmıştım o sıra hadi mi hadi dedim çektim fotoları hatta son sunum tabağını bile süsleyemedım minik oğlum Aras müsade etmedi.

13)Heyecan ve keyif

DOMEZ64 RÖPORTAJI

attachment.php

DOMEZ64

1)Açıkçası börekleri seviyorum. nasıl olursa olsun adı börek olsun yeter benim için
:1:bu börek yarışmasını da cazip buldum böyle bir yarışma düzenlediği için Kazen beye çok teşekkür ederim.

2)sonuçta yarışma tabikide bir beklentimiz olacak. bu yarışmadan beklentilerim (ev, araba, yat , birde kat) ne kadar kötüyüm :1:şaka bir yana kazansam da kazanmasam da bu duyguyu yaşamak güzel ama tabi ki de kazanmakta isterim.

3)Tabi ki de hepsi de yarışmada olması gereken kurallar.

4)Dediğim gibi yarışmaları seviyorum ben
kk de yeniyim inşallah bu yarışma uğur getirir bana diyerekten yola çıktım.

5)Destekliyorlar tabiî ki de :16:ailemi seviyorum:16:

6)Önemli tabiî ki de ilk kez bir yarışmada birinci olursam çok sevinirim.ama bir taraftan da bakıyorum dişli rakiplerim var :18: :18:

7)Valla kk de yeni olduğum için herhangi bir fikrim yok.

8)Evet tabiî ki de devam etmeli .

9)yemek yapma konusunda iddianız?

9)Kendime göre iddalıyım. Evde mesela kayınvalidemin yemeklerinden güzel buluyorum yemeklerimi :1::1:

10)Bu konuda herhangi bir bilgim yok.

11)Neden rahatsız olayım ki bence her şey çok güzel

12)Evde ki malzemelerimi kullandım bir tek yufkam hazırdı çünkü onu açacak vaktim yoktu 8.5 aylık bir kızım var ve üstüne bir daha Hamileyim onun için hızlı yapmam gerekiyordu malum kızım hiç durmuyor :16: hem de kendimi fazla yormamam gerekiyordu.

13)Şimdilik çok güzel düşünüyorum yarışmacı arkadaşlar gerçekten çok iddalı kazanan ben olsam da olmasam da yarışma sonrası pek üzülmem herhalde çünkü çok eğlendim.

Back
X