Benim icinicin farketmez cnm,ne olsa katilabilirim
O anki psikolojime bagli
Tamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim icinicin farketmez cnm,ne olsa katilabilirim
O anki psikolojime bagli
Hemşom et köfteler olacak sadece nasıl olur![]()
Hııım anladım çık işin içinde şimdiYok değil canım:26:Sadece et köfteleriBizim analı kızlı köftenin yarısından fazlası et
Gel gitme beraber düşünelimSen en çok ne olsa katılırsın
![]()
Hııım anladım çık işin içinde şimdibilemedim ama hangi katogori olursa olsun nasipse katılmak isterim
![]()
nevreste iyi tut listeyi kaçak olmasınSende mi hemşom bak bu sözünü hatırlatırım![]()
Sende mi hemşom bak bu sözünü hatırlatırım![]()
Valla bende katilmak istiyorum ama,katilan arkadaslara baktigim zaman korkuyorum.:26:Katilirsam sadece eglenmek icin katilicam,önce kategori belirlenseydi biTamamGerçi sen katılmazsan ben gezdiğin topiclerde peşindeyim
![]()
nevreste iyi tut listeyi kaçak olmasın![]()
az daha sabırrr söyliceeemmmValla bende katilmak istiyorum ama,katilan arkadaslara baktigim zaman korkuyorum.:26:Katilirsam sadece eglenmek icin katilicam,önce kategori belirlenseydi bi![]()
Tamam katılım süresi uzun oluyor alışırsınızŞu okula alışalımtabikide inşallah
![]()
Valla bende katilmak istiyorum ama,katilan arkadaslara baktigim zaman korkuyorum.:26:Katilirsam sadece eglenmek icin katilicam,önce kategori belirlenseydi bi![]()
canım nasipse tedaviye başladık dün 30 eylül transfer o süreçte katılmak istemiyorum sonra duruma göre tekrar katılabilirim diye düşünüyorum ama belli olmazTutuyorum listeyi şimdilik 2 adayımız belliSen de katılacak mısın
![]()
düşünmem lazımmmmPegasus07 ye katılıyorum bencede sütlü tatlılar olsun![]()
Sadece pegasus diyebilirsin,kodlamaya gerek yokPegasus07 ye katılıyorum bencede sütlü tatlılar olsun![]()
Hayırlısı olsun ALLAH kolaylık versincanım nasipse tedaviye başladık dün 30 eylül transfer o süreçte katılmak istemiyorum sonra duruma göre tekrar katılabilirim diye düşünüyorum ama belli olmaz![]()
Pegasus07 ye katılıyorum bencede sütlü tatlılar olsun![]()
düşünmem lazımmmm![]()
Evet bu kez uzun oldu kategori belirleme süresison karar senin tabiki düşünmekte hakkın da düşünmeyide abartma yani![]()
Hayırlısı olsun ALLAH kolaylık versin
Ben de katılıyorum![]()
aslında bende sütü sevmem ama tatlılara bayılıyorumSadece pegasus diyebilirsin,kodlamaya gerek yok
Ben sütlü tatlilar özürlü oldugum icin,bunu istedim aslinda,belki püf noktalari yakalarim diye![]()
saol canım teşekkür ederimHayırlısı olsun ALLAH kolaylık versin
Ben de katılıyorum![]()
düşündüm düşündüm veeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeson karar senin tabiki düşünmekte hakkın da düşünmeyide abartma yani![]()
Evet bu kez uzun oldu kategori belirleme süresi![]()
süpperrrr o zaman su böreğinden sonra gelecek şahane tarifi çok merak ediyorum...
ben şerbetli tatlıcı değil sütlü tatlıcıyım o yüzden bu kategori benim çok ilgimi çekiyor...
valla merakla heyecanla bekliyorum![]()