Çorbalar Enfes Kabak Çorbası (resimli)

Hımm çok gzel görünüyor ellerinize saağlık akşam için yapmayı düşünüyorum bende bakalım nasıl olacak?sonucu yazarım.

inanılmaz lezzetli farklı bi çorba insanın içini yumuşatıyo ramazan ramazan evdekiler de bayıldı ben 2 kabak 5 bardak su kullandım teşekkür ederim yeni bi çorba daha öğrendim bugün

Selam

Corbaniz harika gorunuyor yapicam

Sorum su neden sznki rengi yesil

Diger arkadasinki beyaz olmus

Nane ve dereotunu uzerinemi koydunuz

Yoksa icinde varmi

tarifiniz için çokk teşekkür ederim bugün yarısının yarısı ölçü kullanarak(belki sevmezsek diye)denedim,çok güzel oldu eşimde beğendi.değişik bir çorba öğrenmiş oldum.tadını kremalı çorbalara benzettim

merhabalar
kusura bakmayın yemek yapma ile aram yok ama işte 2 çocuk olunca ve aynı şeyler sıkıcı olmaya başlayınca tarif ararken rastladım tarifinize;
sarımsak ve soğan kavrulurken yağ eklenmiyr mu?
nane veya dereotunu piştikten sonra üzerine mi koyacağız yoksa yağda soteleyecek miyiz?
cevabınız için şimdiden teşekkürler

aynı sorular benım de kafama takıldı biri cevap yazsınnn lütfennn,

aynı sorular benım de kafama takıldı biri cevap yazsınnn lütfennn,

başlık sahibi değilim ama çorbayı yapmıştım. soğan ve sarımsak yağda kavruluyor, dereotunu da en son üstüne katabilirsiniz dereotunu öldürmeyin, ama naneyi isterseniz başka bir kapta yağı kızdırıp naneyi yakıp o şekilde çorbaya ekleyebilrsiniz daha lezzetli olur.

Doğru söylüyor

Harika oldu çorba. Ben mantar çorbasına benzettim biraz. Bu tarz tatları severim. Yarım ölçü yaptım. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…