• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Enfes Kabak Çorbası (resimli)

Pek kabak sevmem ben. Eşimin de öyle sebzeyle alakası yoktur. Ama deneyenler beğenmiş merak ettim ben de yarın kabak alırsam pazardan bi deneyeyim yorumumu yazarım eline sağlık cnm:71:

Pek kabak sevmem ben. Eşimin de öyle sebzeyle alakası yoktur. Ama deneyenler beğenmiş merak ettim ben de yarın kabak alırsam pazardan bi deneyeyim yorumumu yazarım eline sağlık cnm:71:

bence de denemelisin:61: kabak tadı vermiyor:66:

tarif için çok teşekkür ederim ikidir yapıyorum beğenerek yiyoruz hatta eşim bu kez yapmam için kabakları almış gelmiş :1:

bence herkes denemeli:56:

tarifini bugün gördüm ve iftara uyguladım,açıkçası içinde kabak olunca tereddütle yaklaştım amaa dediğin gibi enfes bi tat,eşim çorbanın malzemesini söyleyemedi,kabak tadı yok mükememlettooo:kkk::56:teşekkürler sayende ufkum bi çorbalık daha genişledii sağol varoll:54:

tarifini bugün gördüm ve iftara uyguladım,açıkçası içinde kabak olunca tereddütle yaklaştım amaa dediğin gibi enfes bi tat,eşim çorbanın malzemesini söyleyemedi,kabak tadı yok mükememlettooo:kkk::56:teşekkürler sayende ufkum bi çorbalık daha genişledii sağol varoll:54:

:61: teşekkür ederim yorumun için. kimse tahmin bile edemiyo içindekileri
afiyet olsun :82:

kabağı hiç kimsenin sevmediği bi iftar sofrasında yaptım herkes çokbeğendi kimse kabak tadını almadı tarif için tşkkrler:71:

Back
X