enge Erkek:( Nasl zm bulunur?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar aslında yapı olarak cok kıskanc cok sıkan bogan bı sevgılım yok
genel olarak hayatıma saygı gosterır, kısıtlamaz ve bana guvenır...
Ama gelın gorun ki biraz usengec sehır dısında ıstanbulda bı hafta gelıyorsa otekı hafta yoruluyorum dıe gelmıyor ankaraya

hadı onu gectım ınsan calıstıgı ıcın haftasonu dınlenmek ıster onu anlıorum, ben ıstanbula gıttıgımde gece 22:45te ınıcem, otobus fırması ona 30-45 dakıka uzaklıkta bı yere bırakıor, servıse bınmem zaten arabası ıle almaya gelıcek altı ustu "yolları cok bılmıorum uzak kacıyor orası daha yakın bırakan bı fırmadan alalım "dıyor, yahu adam ben senı gormek ıcın taa oraya gelıorum, şu an calıstıgı yer avrupada oda anadoluda uzak bır yerde gunde 3,4 saatı yolda gecıor o yuzden bu sefer acıdım ben gıdıyım dedım

burada calıstı bı donem ben cok canlıyımdır gezme desen degısıklık desen atlayıp gıderım onun anca cok hosuna gıdıcek ole gıderız , genelde evde durmayı fılm ızlemeyı oyun oynamayı ole vakıt gecırmeyı sever, cıktıgı zamanda alısverısını yapar, bazen gece cıkar arkadasları ıle yada toplu dugun vb seyler ıcın gıdılır o sekılde gezme olurr

bu adam usengec bıras yaa
nasıl yola getırıcem
esı/ sevgılısı boyle olan arkadaslarım ana cozum yolu onerın lutfen ozellıkle benım gıbı yerınde duramayan arkadaslarkaydirigubbakcemile2

valla tatlım ben 5 yıldır çözüm bulamadım üşengeçliği
uyandırmada zorluk çekiorum öle dahaitimiş üşeniom kalkmaya dio suyunu kedndi almaya bile üşenio ben çare bulamadım bulan varsa öpecem

wallahi canım,benim bu zamana kadar böyle birşey başıma gelmedi,anlattın gerçekten kötüymüş dedim.
yapı meselesi canım.benim babam da tezcanlıdır,annem 28 yıldır değiştirememiş,hala daha da uğraşıyor değiştirmek için.
bi bilsem söylerim ama bilmiyorum ki...

işin zor canım ya benim eşim böyle değildir ama böyle olsa eminim tahammül edemezdim ben biraz tezcanlıyımdır dediğim anda bişey olmadığı zaman sinirlenirim hemen
ben sadece uyandırmakta zorluk çekerim uykusu çok ağır olduğu için
canım sen evli değilsin bu adamla bak gör biraz zaman geçir hala da tahammül edebiliyorsan bi r ömür katlanırım diyorsan devam edersin yok dayanamıyorum bu üşengeçliğe dersen de yolu biliyorsun hakkında hayırlısı olsun iş ciddiyete binmeden bi çözüm bulman gerek

yokcnm ne kadar kızsamda bazen bu durum hoşuma gidio çoocuk gibi olabilio her güzelin bi kusuru varmış derler ya aynen öle
ben herhaliyle onunla olmaya hazırım

arabaya da gaz veriyorum sevdiğimede taktiğine geçsen kaydirigubbakcemile3 sen yaparsın sen iisin falan desen.. benimki de uyku konusunda çok tembel derse kalkma zoruna gidio ama ben hadi hayatm az kaldı gelirsen şöle olcak böle olcak dierek kandırıom çoğunlukla ii oluo yanii..

sevgilin benim gibiymiş:) bende ilgi alanlarım dışında (alışveriş alışveriş alışveriş) yerimden kıpırdamaktan nefret ederim.Btün gün özellikle sonbahar günleri kendini gösteren bir tv-neskafe-battaniye 3 lüsünü bırakıp şehrin yorucu gürültüsüne kapılmak kulağıma hoş gelmez..Bazı insanların yapısıdır hayatım çok ilgimi çeken bişi olmadığı sürece ev ambiansını bırakıp çıkasım gelmez.Ama iyidir bence gözü dışarda,hareketli erkeği zaptetmek zor olur bulmuşun ev kedisi gibi sıkı sıkı tut ellerinden kayıp gitmesin hayatından yerimseniben

o seni görmek istemiyor

hep bi bahanesi var adamın
:1ninca:

o seni görmek istemiyor

hep bi bahanesi var adamın
:1ninca:

yorumun ıcın tesekkurler, sanırım dusundugun gıbı degıl
ama bu kırmızı ıle koyulttugun taraflardan bırı ıcın acıklama yapmak ıstıyorum
zaten benım bıletım hazır
kı ben gıdemeseydım onun bıletıde hazırdı
uzak kacıyorun esprısı su
anadolu yakasında oturuor ama avrupa yakasında gorevı , anadolu yakasının uzak tarafında oturdugu ıcın yollarda cok vaktı gıdıyor
baska otobus fırmasının benım bıletım saatınde bılet bulmus , o daha yakın bırakıor onu alalım dedı, bende maddı yonden pahalı dıye almadım
Her hafta gelmemesı olayına kendısı ve cogu kısı mantıklı dıye bakıyor ama ben her hafta sonu gormek ısterdım

kesınlıkle yapı meselesı canım
o rahattır bende pımpırık tezcanlı
yorumun ıcın tesekkurlera.s.

hım guzel bı taktık
anne gıbı soylenme baska turlu kandır dıosunn:)
tesekkurler canım yorumun ıcına.s.

istedıgı zaman cıkıyor ama gece felan tamamı ıle kendı ıstıcek ama
valla canımcım bende severım battanıye keyfı ama
bahar ve yaz aylarında gezmelı cosmalı ınsan
yorumun ıcın tesekkurler
bakalım hayatım ıcın ne kadar degerlı zaman gosterıcek canım

evet canım bende kendımı test edecegım
yorumun ıcın tesekkurlera.s.

bazı erkekler,benim abim de dahil olur buna,yaşı ne kadar genç olursa olsun pek bi ağırdırlar :) ama herkes bir olmuyo tatlım bak sen de kendin diyorsun ben pimpirik tezcanlıyım diye :) bence bunun sevmemeyle veya görmek istememeyle alaksı yok.her insan bir değil ki aynı şeklde olaylara tepki gösterebilsin veya davransın.bence senin erkek arkadaşın ağır abi gibi ne dersin? opuyorumnanaktan

tatlım agır abıden cok bıraz sakındır cok cok konusmaz
ve cogu seye erınır

canım bu erkeklerin hepsinde bir huy var onlarında huyları kişilikleri de geç..
sana vurmasın, küfür edip canını yakmasın, aldatmasın, gözü dışarda olmasında amaaaannn bunuda görmeyeyim de...
erkeklerin hepsinde var genelde istedikleri şey için bir dk.da aya çıkarlar bakkala gidermisin de aradan 6 saat geçer...
eşimi sabahları kaldırırken..kalk kalk kalk servis kaçıyor diye diye kaldırıyormuyum hayırrrrr..
her sabah 5 dk diye diye yatar uyur.hep diyorum ki bak aşkım 10 dk sonrada kalkacan 5 dk sonrada kalkda ayıl kurban olayım hadi bebekkkkkiimm derim yoookk bacım kalkmıyor..her gün kapının önünden servis giderrrr..kendiside arabayla gider...napalım canım iyi olsunlar..dillerini tutup kalp kırmasınlar can yakmasınlar,ellerine bellerine dillerine sahip olsunlarda bu olsun yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…