Engel sorunu

derinhayal

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
71
9
6
Merhabalar biriyle 8 aydır konuşuyoruz bazen sinir oluyorum birkaç kere engelledim sonra açtım engeli ama artık net olarak iletişimi kesmek istiyorum fakat yine engellersem ergence davrandığımı düşünecek be havalara girecek ama iletişimi kesmem lazım engellemeden nasıl bir yol izleyebilirim?

Merhabalar biriyle 8 aydır konuşuyoruz bazen sinir oluyorum birkaç kere engelledim sonra açtım engeli ama artık net olarak iletişimi kesmek istiyorum fakat yine engellersem ergence davrandığımı düşünecek be havalara girecek ama iletişimi kesmem lazım engellemeden nasıl bir yol izleyebilirim?
Numarani degistir 🤣🤣🤣

Sil

Yeteri kadar ergenlik yapmışsın zaten engelle aç engelle aç yaparak. Şimdi niye çekiniyosun? İletişimi kesmek istiyorsa kes konuşma, yazıp rahatsız edecekse engelle unut geç.

Numaram yıllardır kullandığım numara hiç değiştirmek istemiyorum değiştirsemde bana ulaşmaya çalışacak yaşadığım şehre gelmeye çalışır çünkü engelledim diye farklı farklı numaralardan ulaştı hep
Hmm takintili biri demekki zor olucak kurtulmak hayatimda yeni biri var deseniz olur mu ki

Yeteri kadar ergenlik yapmışsın zaten engelle aç engelle aç yaparak. Şimdi niye çekiniyosun? İletişimi kesmek istiyorsa kes konuşma, yazıp rahatsız edecekse engelle unut geç.
Maalesef öyle oldu ve bende kökten bitirmek istiyorum arkadaş çevresi kızlarla dolu mesajlara geç cevap veriyor bu sefer trip atınca sadece bu sebepten zannedip havalanıyor bir yerleri kalkıyor

Bence de çocuksu pelinsu hareketleri. Konuşmak istiyorsun ki konuşuyorsun. Konuşmak istemeyen insan umursamaz bırak engeli öyle biri olduğunu bile hatırlamaz.

Numaram yıllardır kullandığım numara hiç değiştirmek istemiyorum değiştirsemde bana ulaşmaya çalışacak yaşadığım şehre gelmeye çalışır çünkü engelledim diye farklı farklı numaralardan ulaştı hep

Hakkında şikayetci olacaksın bu kadar basit hatta söyleyeceksin bak hakkında uzaklaştırma alıcam fukura sümüğü yapıştın bana yallah de.

Hareketler simdiye kadar ergence olmussa bundan sonra olsa da ne olur. Bas engelleme tusunu kafan rahat olsun. Ne düsündügü kimin umrunda, sen hayatinda olmasini layik görmüyorsun, düsüncesi fifi yani

prim verme sende istemiyorsan neden engeli kaldırıyorsun sende kusura bakma ama çağırıyorsun gel diye her arayanın kapımıza dayanın peşinden mi gideceğiz

Daha engelleyemedim öğlen konuştuk sonra yine ortadan kayboldu kafam çok bulanık . birseyler yapmalıyım

Back
X