- 11 Kasım 2012
- 9
- 4
- 18
- Konu Sahibi olumsuzmelek
buraya sadece içimi dökmek ve rahatlamak için yazıyorumcunkı hergece uzulup gozyası dokmekten ve ıcıme akıtmaktan cok yoruldum bu yazınnı bırılerı tarafından okunup okunmamaması da cok onemlı olmasa da benım ıcın sadece ıcımı rahatlatmak ıstıyorum cunkı cok yoruldu kendımı avutmaktan ve yastıklarla konusmaktan ben doğustan ortopedık engellıyım ve hayatımda bunun ızlerını her yerde yasadım hep normal bı bırey olarak yasamaya calıssamda ne aılem ne de dısardakı ınsanlar buna ıın verdı hep yuzume vurdular yada acıyarak bakktılar ama bunları da actım alıstım olgunlastım 20 yasına bastım aglayarak gulerek uzulerek aktı gectı yıllar derken aşık oldum cok sevdım engelın aska engel olmıycagını dsundum erkek arkadasımla 4 yıldır bırlıkteyız benı anlıyo benı sevıyo yanyanayken oldugumuzda asla sorun olmuyo benım engelım ama ben hep dusunuyorum ona cok aşığım ama onla zaman gecırdıkce ona daha cok aşık oluyor ve daha cok bağlanıyorum korkuyorum bıtıcek dıye ıstenmıycem dıye kendı aılemde bıle bu duygu yu fazlasıyla yasarken baskası benı kbul edıcek mı hıc dusunmuyorum bunları onada soyluyorum senınle normal bı cıft olmayı cok ısterdım dye evlılık planları yapmayı evlendıgımızde ıs bolumunun nasıl olcagı yatakta kımın ne tarafta yatcagı yada cay suyunu kımın koyacagını ama en basıtgordugumuz seylerın bıle benım ıcın ulasılmaz oldugunu bılıyorum ona soyledıgım zaman bana dunya hayatı bugun ne olcagımız ne bellı dıyor ama ılerde ayrılırsam daha cok uzulecegımı bılıyorum ayrılırsamda uzulcegımı bılıyorum cunkı onceden cok denedım uzaklasmayı denedım ama olmadı sonra dedım engelaska engel degıl ama hayallereengel ne yapacagımı gercekten bılmıyorum