• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engel

olumsuzmelek

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
9
4
18
buraya sadece içimi dökmek ve rahatlamak için yazıyorumcunkı hergece uzulup gozyası dokmekten ve ıcıme akıtmaktan cok yoruldum bu yazınnı bırılerı tarafından okunup okunmamaması da cok onemlı olmasa da benım ıcın sadece ıcımı rahatlatmak ıstıyorum cunkı cok yoruldu kendımı avutmaktan ve yastıklarla konusmaktan ben doğustan ortopedık engellıyım ve hayatımda bunun ızlerını her yerde yasadım hep normal bı bırey olarak yasamaya calıssamda ne aılem ne de dısardakı ınsanlar buna ıın verdı hep yuzume vurdular yada acıyarak bakktılar ama bunları da actım alıstım olgunlastım 20 yasına bastım aglayarak gulerek uzulerek aktı gectı yıllar derken aşık oldum cok sevdım engelın aska engel olmıycagını dsundum erkek arkadasımla 4 yıldır bırlıkteyız benı anlıyo benı sevıyo yanyanayken oldugumuzda asla sorun olmuyo benım engelım ama ben hep dusunuyorum ona cok aşığım ama onla zaman gecırdıkce ona daha cok aşık oluyor ve daha cok bağlanıyorum korkuyorum bıtıcek dıye ıstenmıycem dıye kendı aılemde bıle bu duygu yu fazlasıyla yasarken baskası benı kbul edıcek mı hıc dusunmuyorum bunları onada soyluyorum senınle normal bı cıft olmayı cok ısterdım dye evlılık planları yapmayı evlendıgımızde ıs bolumunun nasıl olcagı yatakta kımın ne tarafta yatcagı yada cay suyunu kımın koyacagını ama en basıtgordugumuz seylerın bıle benım ıcın ulasılmaz oldugunu bılıyorum ona soyledıgım zaman bana dunya hayatı bugun ne olcagımız ne bellı dıyor ama ılerde ayrılırsam daha cok uzulecegımı bılıyorum ayrılırsamda uzulcegımı bılıyorum cunkı onceden cok denedım uzaklasmayı denedım ama olmadı sonra dedım engelaska engel degıl ama hayallereengel ne yapacagımı gercekten bılmıyorum

X2N8Q3)
aslıında ne kadar da cok yakısıyoruz bırbırımıze amakadereısyan etmıyorum sadece unutması kolay deüil belkı ahırette kesısır yollarımız cunkı hep bı yerım eksık kalıcak

Maşallah çok guzelsiniz ve cok yakisiyorsunuz. Ne demem gerektiğini inanin bilmiyorum üzüldüm durumunuza. Askta engel yok diyorlar hep Bncede askta engel yok. Eger sevgiliniz sizin sağlık sorununuzu sorun etmiyorsa cok guzel. Ilerde size sahip cikcaksa her ne olursa cok guzel. Ailesi biliyo mu ve birsey diyor mu

Nickinizden belli karamsarlığınız..
Kötü düşünerek hayatınızı kendiniz zorlaştırıyorsunuz.
Neden sürekli erkek arkadaşınızın beynine olumsuz kodlamalar yapıyorsunuz.
Bırakın zamana.
Herşey olacağına varır.
Anın tadını çıkarın.
Ve dua edin.
Herşey güzel olsun..

bence çok tatlı bir çiftsiniz :KK60:

o sizin gözlerinizin içine bakıyorsa gerisini arkada bırak gitsin :KK51:

evlilik yapıp bir ömür mutlu olanlardan olmanız dileğiyle :KK37:

bneim bi akrabam var.oda engelli.yürüyemiyor.geçen sene evlendi ve çoook mutlu.örneği karşımda var.karamsarlığa kapılmayın.dua edin sadece

buraya sadece içimi dökmek ve rahatlamak için yazıyorumcunkı hergece uzulup gozyası dokmekten ve ıcıme akıtmaktan cok yoruldum bu yazınnı bırılerı tarafından okunup okunmamaması da cok onemlı olmasa da benım ıcın sadece ıcımı rahatlatmak ıstıyorum cunkı cok yoruldu kendımı avutmaktan ve yastıklarla konusmaktan ben doğustan ortopedık engellıyım ve hayatımda bunun ızlerını her yerde yasadım hep normal bı bırey olarak yasamaya calıssamda ne aılem ne de dısardakı ınsanlar buna ıın verdı hep yuzume vurdular yada acıyarak bakktılar ama bunları da actım alıstım olgunlastım 20 yasına bastım aglayarak gulerek uzulerek aktı gectı yıllar derken aşık oldum cok sevdım engelın aska engel olmıycagını dsundum erkek arkadasımla 4 yıldır bırlıkteyız benı anlıyo benı sevıyo yanyanayken oldugumuzda asla sorun olmuyo benım engelım ama ben hep dusunuyorum ona cok aşığım ama onla zaman gecırdıkce ona daha cok aşık oluyor ve daha cok bağlanıyorum korkuyorum bıtıcek dıye ıstenmıycem dıye kendı aılemde bıle bu duygu yu fazlasıyla yasarken baskası benı kbul edıcek mı hıc dusunmuyorum bunları onada soyluyorum senınle normal bı cıft olmayı cok ısterdım dye evlılık planları yapmayı evlendıgımızde ıs bolumunun nasıl olcagı yatakta kımın ne tarafta yatcagı yada cay suyunu kımın koyacagını ama en basıtgordugumuz seylerın bıle benım ıcın ulasılmaz oldugunu bılıyorum ona soyledıgım zaman bana dunya hayatı bugun ne olcagımız ne bellı dıyor ama ılerde ayrılırsam daha cok uzulecegımı bılıyorum ayrılırsamda uzulcegımı bılıyorum cunkı onceden cok denedım uzaklasmayı denedım ama olmadı sonra dedım engelaska engel degıl ama hayallereengel ne yapacagımı gercekten bılmıyorum

Canım benim bunları hiç kafana takma. Benim eşimin iki bacağı yok ve o kadar mutluyuz ki anlatamam. Ben eşime aşık olduğumda yoktu zaten bacakları ama bunu hiç kafama takmadım, sorun yapmadım, acaba ailem ne der diye düşünmedim. İlk aileme anlattığımda görüp tanışmak istediler. Tanıştırdım. Tanıştırırken de hiçbir tedirginlik yaşamadım. Benim kendime ve sevgilime olan bu güvenim, rahatlığım sayesinde onlar da rahatladılar. Bırak sorun çıkarmayı sevgilimi oğulları gibi sevdiler. Bizim mutluluğumuzu gördükçe onlar da mutlu oldular. Eğer ben sevgilimi tanıştırırken tedirgin olsaydım ya da sevgilim ailemle tanışırken tedirgin olsaydı, ailem de tedirgin olacaktı ve belki istemeyeceklerdi. Yani bu işin sırrı sizde, sende ve sevgilinde. Siz kendinize güvenirseniz, birbirinize ve sevginize güvenirseniz bütün engelleri aşarsınız emin olun. Varsayki ailesi seni istemedi. Emin ol sizin mutlu olduğunuzu gördüklerinde önyargıları kırılacak. Kırılmasa bile kimseyi takmayın. Elbette bu işin zorlukları var ama sevgi saygı olduğu sürece hiçbir şey insanın gözünde büyümüyor. Sen önce kendi hayallerine inan ve kendine güven. İstediğin zaman bana özel mesaj atabilirsin ve görüşebiliriz.

Bence de çok güzel bir çiftsiniz. Engeller geçici bedenle alakalı olan şeyler. Beden bu dünyada bırakıp gideceğimiz bir elbise. Oysa ruh öyle mi? Sonsuz mutluluk diliyorum size. Hem bu dünyada hem ahiret.

ya sızlerı anlıyorum cok da tesekkur edıyrum yorumlarınız ıcın evet engel aska engel degıl ama geleceğe engel cunkı belkı alcagı tepkılerden yada sounlardan dolayı hep gızlı yasıyoruz

Ama o sizi siz onu istiyorsaniz kimseyi umrunuza takmayin beraber olduktan sonra hic bir engel yok karşınızda sevgilinizinde aklına karamsarlık sokmayin birakin dolu dolu askla yaşayın hersey olcana varir:KK36:

Tamam kafaya takmışşınız bu durumu belli engeller var ama o sizin kafanızda olan engeller bunları kafanızdan atıp şu karamsarlığı bırakın bir an önce zaten sevgiliniz bu durumu taksa 4 sene sizin yanınızda olmazdı benim düşüncem o sizi istiyosa sizde bir ömür onunla olabiliceğinizi düşünüyosanız çevredekilerin ne dediği önemli değil aslında yeter ki siz kendiniz bu engeli aşıp hayata daha da sıkı sarılın umarım bir ömür mutlu olursunuz :)

Back
X