- 11 Nisan 2023
- 115
- 81
- 28
- Konu Sahibi Nisanur4221
-
Yem attı sana oltaya gelmeni bekliyor. Biraz hoşlandığını belli ettiysen zamanında,şuan senin ilgini arıyordur. Boşluğa düşmüş belli ki.Selam hanımlar.Gecen aylarda bir soru açmıştım flörtüm vardı ara vermek istemişti vs. Ben dayanamamıştim 7. gün yazdım ayrılmak istediğini söyledi.Tamam dedim dostça ayrıldık ama ben zaten başkasının olduğunu düşünüyordum fakat belli etmedim.Neyse biz ayrıldık birkaç gün sonra baktım fotoğrafı gitti başka bir telefondan baktığımda hakkimda bilgisi gözüküyordu.Beni engellemiş ortada bir şey yokken.Aradan 3 hafta geçti baktım PP ve hakkımda bilgisi gelmiş başka telefondan baktım sadece hakkımda bilgisi gözüküyor.Engeli kaldırmış numaramı da silmemiş.Ben kendisinden çok hoslaniyordum baya da üzülmüştüm bundan bir anlam çıkarmak istedim kendimce.Sizce neden engelimi kaldırmış olabilir?
Sıkılmış tekrar sizle iletişime geçmek istiyorSelam hanımlar.Gecen aylarda bir soru açmıştım flörtüm vardı ara vermek istemişti vs. Ben dayanamamıştim 7. gün yazdım ayrılmak istediğini söyledi.Tamam dedim dostça ayrıldık ama ben zaten başkasının olduğunu düşünüyordum fakat belli etmedim.Neyse biz ayrıldık birkaç gün sonra baktım fotoğrafı gitti başka bir telefondan baktığımda hakkimda bilgisi gözüküyordu.Beni engellemiş ortada bir şey yokken.Aradan 3 hafta geçti baktım PP ve hakkımda bilgisi gelmiş başka telefondan baktım sadece hakkımda bilgisi gözüküyor.Engeli kaldırmış numaramı da silmemiş.Ben kendisinden çok hoslaniyordum baya da üzülmüştüm bundan bir anlam çıkarmak istedim kendimce.Sizce neden engelimi kaldırmış olabilir?
Aleyküm selam :)Selam hanımlar.Gecen aylarda bir soru açmıştım flörtüm vardı ara vermek istemişti vs. Ben dayanamamıştim 7. gün yazdım ayrılmak istediğini söyledi.Tamam dedim dostça ayrıldık ama ben zaten başkasının olduğunu düşünüyordum fakat belli etmedim.Neyse biz ayrıldık birkaç gün sonra baktım fotoğrafı gitti başka bir telefondan baktığımda hakkimda bilgisi gözüküyordu.Beni engellemiş ortada bir şey yokken.Aradan 3 hafta geçti baktım PP ve hakkımda bilgisi gelmiş başka telefondan baktım sadece hakkımda bilgisi gözüküyor.Engeli kaldırmış numaramı da silmemiş.Ben kendisinden çok hoslaniyordum baya da üzülmüştüm bundan bir anlam çıkarmak istedim kendimce.Sizce neden engelimi kaldırmış olabilir?
Bence çıkarmanız gereken tek anlam, onun dengesiz biri olduğu, olumlu bir anlam çıkarmayın aksi takdirde tekrar üzülürsünüz. Ayrılmak istediğini dile getiren o olmuş yani sizi gözden çıkarabilen biri demek ki, böylelerinden hayır gelmez.Selam hanımlar.Gecen aylarda bir soru açmıştım flörtüm vardı ara vermek istemişti vs. Ben dayanamamıştim 7. gün yazdım ayrılmak istediğini söyledi.Tamam dedim dostça ayrıldık ama ben zaten başkasının olduğunu düşünüyordum fakat belli etmedim.Neyse biz ayrıldık birkaç gün sonra baktım fotoğrafı gitti başka bir telefondan baktığımda hakkimda bilgisi gözüküyordu.Beni engellemiş ortada bir şey yokken.Aradan 3 hafta geçti baktım PP ve hakkımda bilgisi gelmiş başka telefondan baktım sadece hakkımda bilgisi gözüküyor.Engeli kaldırmış numaramı da silmemiş.Ben kendisinden çok hoslaniyordum baya da üzülmüştüm bundan bir anlam çıkarmak istedim kendimce.Sizce neden engelimi kaldırmış olabilir?
Yok hayir tabiki ben sadece hoşlanmistim kendisinden aşık değildim çabucak unuttum.Yaptigi meslek ve yakışıklı olması çekici gelmişti ama o hareketinden sonra bomboş bir balon olduğunu anladım.Sadece kandirilmak zoruma gitti.Bir huyum var kimsenin tel numarasını silmem en eski flortlerim bile duruyordur.Buna özel bir şey değil sadece merak ettim neden engeli kaldırdığını .Sıkılmış tekrar sizle iletişime geçmek istiyor
gibi anladım.
Bence siz silin şimdi de o birşey görmesin mesaj atsa bile yazmayın hiç olmamış gibi kudursun biraz jsjsj
Ve başkası için sizinle ayrılan adama tekrar şans vermeyeceksiniz dimi?
Benim Profil fotoğrafım vs. yok zaten.Son görülme hakkımda bilgisi de kapalı adeta bir hayalet profilim.Kendisiyle konuşurken de böyleydim.Yani onu engellemiş olsaydim bile fark edemezdiTamamen zaman kaybı bir erkek kişisi bu profil. Sizi etkilemesinin sebebi de sürekli gidip gelmesi olabilir. Arkadaşların tavsiyesine ben de katılıyorum ve bu kez o sizin profilinizi ve durumunuzu göremesin diyorum. Yoksa daha çok ayrıl barış yaşarsınız.
Cevabı biliyorsunuz,size yoklama çekiyor azıcık eğlenecek gönlünü edecek birini bulunca yine engeli basacak.Peki siz ne yapacaksınız bende bunu çok merak ettim?????Yok hayir tabiki ben sadece hoşlanmistim kendisinden aşık değildim çabucak unuttum.Yaptigi meslek ve yakışıklı olması çekici gelmişti ama o hareketinden sonra bomboş bir balon olduğunu anladım.Sadece kandirilmak zoruma gitti.Bir huyum var kimsenin tel numarasını silmem en eski flortlerim bile duruyordur.Buna özel bir şey değil sadece merak ettim neden engeli kaldırdığını .
Ben cevap vermem.Gururum ve mantığım ağır basiyor ve aşık değildim sadece hoşlanmistim.Suan bir duygum yok zaten ilişki istemediğim bir dönemdeyim işe başladım kariyer yapmak istiyorum.Herkes kendi yoluna baksın açıkçasıCevabı biliyorsunuz,size yoklama çekiyor azıcık eğlenecek gönlünü edecek birini bulunca yine engeli basacak.Peki siz ne yapacaksınız bende bunu çok merak ettim?????
Ne güzel işte sil numarasını bas engeli takip etmeyi bırak.Ne hâli varsa görsün....Ben cevap vermem.Gururum ve mantığım ağır basiyor ve aşık değildim sadece hoşlanmistim.Suan bir duygum yok zaten ilişki istemediğim bir dönemdeyim işe başladım kariyer yapmak istiyorum.Herkes kendi yoluna baksın açıkçası
Evet haklısınız zaten çok saçmaydı engellemiş olması.Onu rahatsız etmedim ayrılmak isteyince tamam dedim.İki Medeni insan gibi bitirmiştik.Engelleyip aradan haftalar geçince engeli kaldırması vs. çok saçma hareketlerdi.Benden uzak olsun ne istediğini bilmeyen birisiydi sonuçta.Aleyküm selam :)
Muhtemelen biriyle görüşüyordu, o olmadı, sizi cepte tutmaya çalışıyor. Bu "stalk" hâli takıntıya dönüşebilir, sonrasında da size attığı en ufak adımda o kuyuya düşebilirsiniz, dikkat edin. Dostça ayrılmış olabilirsiniz ancak ne istediğini ve ne yaptığını bilmeyen biri gibi görünüyor, uzun vadede sizi yorar. İllâ ki yazacak, ama canı sıkıldığı için yazmış olacak. Seven erkek çok büyük bir sorun olmadığı müddetçe öyle engelliym, sonra engeli kaldırayım falan uğraşmaz, erkekler biraz düz varlıklar. Dümdüz :)
Umarım bir gün sizi gerçekten seven ve kıymet veren bir insan evladı çıkar karşınıza, sevmenin, sevilmenin, karşılıklı bir bağ kurmanın böyle saçma sapan davranışlara yer vermeyecek kadar emin hissettiren bir duygu olduğunu anlarsınız... O yüzden, vakit kaybı niteliğinde kişilerle aklınızı da kalbinizi de boşa yormayın.Evet haklısınız zaten çok saçmaydı engellemiş olması.Onu rahatsız etmedim ayrılmak isteyince tamam dedim.İki Medeni insan gibi bitirmiştik.Engelleyip aradan haftalar geçince engeli kaldırması vs. çok saçma hareketlerdi.Benden uzak olsun ne istediğini bilmeyen birisiydi sonuçta.
Başkasıyla çıkmış ayrılmış olmamış veyahut eski sevgilisinden ayrıldı seni de yedek olarak koydu cebineSelam hanımlar.Gecen aylarda bir soru açmıştım flörtüm vardı ara vermek istemişti vs. Ben dayanamamıştim 7. gün yazdım ayrılmak istediğini söyledi.Tamam dedim dostça ayrıldık ama ben zaten başkasının olduğunu düşünüyordum fakat belli etmedim.Neyse biz ayrıldık birkaç gün sonra baktım fotoğrafı gitti başka bir telefondan baktığımda hakkimda bilgisi gözüküyordu.Beni engellemiş ortada bir şey yokken.Aradan 3 hafta geçti baktım PP ve hakkımda bilgisi gelmiş başka telefondan baktım sadece hakkımda bilgisi gözüküyor.Engeli kaldırmış numaramı da silmemiş.Ben kendisinden hoslaniyordum baya da üzülmüştüm bundan bir anlam çıkarmak istedim kendimce.Sizce neden engelimi kaldırmış olabilir?
Ay çok teşekkür ederim.Benim daha önceki de 2 yıllık uzun bir ilişkim vardı hayal kırıklığı ile bitti.Bu da öyle olunca insanlara olan güvenim tamamen yok oldu.Suanda bir ilişki kaldıracak durumda değilim ama inşallah ileride çok sevip sevilirim.Hepimiz hak ediyoruz güzel şeyler yaşamayıUmarım bir gün sizi gerçekten seven ve kıymet veren bir insan evladı çıkar karşınıza, sevmenin, sevilmenin, karşılıklı bir bağ kurmanın böyle saçma sapan davranışlara yer vermeyecek kadar emin hissettiren bir duygu olduğunu anlarsınız... O yüzden, vakit kaybı niteliğinde kişilerle aklınızı da kalbinizi de boşa yormayın.
sıradaki kurban sensin, kaç kurtulSelam hanımlar.Gecen aylarda bir soru açmıştım flörtüm vardı ara vermek istemişti vs. Ben dayanamamıştim 7. gün yazdım ayrılmak istediğini söyledi.Tamam dedim dostça ayrıldık ama ben zaten başkasının olduğunu düşünüyordum fakat belli etmedim.Neyse biz ayrıldık birkaç gün sonra baktım fotoğrafı gitti başka bir telefondan baktığımda hakkimda bilgisi gözüküyordu.Beni engellemiş ortada bir şey yokken.Aradan 3 hafta geçti baktım PP ve hakkımda bilgisi gelmiş başka telefondan baktım sadece hakkımda bilgisi gözüküyor.Engeli kaldırmış numaramı da silmemiş.Ben kendisinden hoslaniyordum baya da üzülmüştüm bundan bir anlam çıkarmak istedim kendimce.Sizce neden engelimi kaldırmış olabilir?
Profilinizi göremesin derken hayatınızdan tamamen çıkarın demek istedim.Benim Profil fotoğrafım vs. yok zaten.Son görülme hakkımda bilgisi de kapalı adeta bir hayalet profilim.Kendisiyle konuşurken de böyleydim.Yani onu engellemiş olsaydim bile fark edemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?