Engeli açmayan eski sevgili görmedim duymadım. İllaki açılır. Eğer ayrıldığında ohhh be iyi ki ayrıldın ben de bunaldım dediysen bir hafta sonra açılır, son kez bir konuşalım dediysen bir ay sonra açılır, bu arada başka nolardan taciz ettiysen bir kaç ay sonra açılır. Sessiz kaldıkça niye peşimden gelmiyor diye merak eder, önce geçici bir rahatlık yaşar, sonra bakar kimse gelmiyor egosu zedelenir, bir kaç ay sonra da bir bahane ile o engel açılıp mesaj yazar, sende bilmemneyim kalmış ya da arkadaş kalalım gibi saçma sapan bişi. Amaç sen hala ezikmisin onu görüp ttmin olmak
Sen de off böyle gereksiz bişi icin mi yazdın cidden? Ne gerek var dersin . İyice kötü hisseder. Üstüne de şey dersin, ay ben manyakmiymisim neymisim seni çekmişim aylardır . Kendime geldim walla.dersin. bu sefer o seni elde edip terketmek için peşine düşer. Sessiz kal, hiç biryerden silme engelleme, bişey paylaşma, merak edip illaki bir süre sonra o engeli kaldıracak. Kaldırmaya erkek görmedim. Ben de aynısını yaşadım iki ay sonra kaldırdı.