Engelimi nasıl kaldırmasını nasıl sağlarım?

Evlilik yolunda ilerlediğimiz 1 yıllık ilişkimiz bir ay önce sallantıya girdi sebep olarak benim ona güvensiz olmamı gösterdi bir süre akışına bırakalım dedi bu süre içinde benimle ilgisi daha da azaldı ve tatile gitti. Tatil dönüşü buluştuğumuzda ilgisiz tavırlarına kızdım ve kimlerle takıldın Tatilde diye sordum bunun üstüne hala aynı devam ettiğimi sevgisinin azaldığını söyledi. Dün dayanamayıp aradım ben çok uğraştım ama vazgeçtim senden artık dedi ve her yerden engelledi. Başka telefondan aradığımda ise daha çok kızdı. Engeli kaldırmasını nasıl sağlayabilirim gerçekten beni sevmediğine inanmıyorum sadece olanlardan dolayı irilti olduğunu düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Adam seni sevmiyor. Kendini daha da küçük düşürme bence. Azıcık saygısı varsa o da biter.

Barışmak değil belki de geri dönmesini istiyorum yalnızca. Bu kadar değersiz hissettirilmek zoruma gitti

O size değersiz hissettirmemiş, siz öyle hissetmek ve bu duruma düşmek için elinizden geleni yapmışsınız.
Daha da düşmek için bizden yardım istiyorsunuz hatta "engelimi nasıl kaldırtabilirim" diye.
Kendinize bunu yapmayın.
Bitmiş bir şey için bu kadar uğraşmak karşıdakinde tiksinme duygusundan başka bir etki yaratmıyor.
Sizi kırmak için söylemiyorum ama bu kadar uğraşarak zaten hata yapmışsınız. Herkes hata yapabilir ama bari devam ettirmeyin.

Zorlamayın bence artık. Daha çok gururunuz incinecek işin sonunda. Son konuşma yapılmasa anlardım ama son konuşma yapılmış bitmiş bence kabullenmekten başka seçenek yok. Öbür türlüsü iyice kendinizi düşürmek olur buda size zarar verir.

Evlilik yolunda ilerlediğimiz 1 yıllık ilişkimiz bir ay önce sallantıya girdi sebep olarak benim ona güvensiz olmamı gösterdi bir süre akışına bırakalım dedi bu süre içinde benimle ilgisi daha da azaldı ve tatile gitti. Tatil dönüşü buluştuğumuzda ilgisiz tavırlarına kızdım ve kimlerle takıldın Tatilde diye sordum bunun üstüne hala aynı devam ettiğimi sevgisinin azaldığını söyledi. Dün dayanamayıp aradım ben çok uğraştım ama vazgeçtim senden artık dedi ve her yerden engelledi. Başka telefondan aradığımda ise daha çok kızdı. Engeli kaldırmasını nasıl sağlayabilirim gerçekten beni sevmediğine inanmıyorum sadece olanlardan dolayı irilti olduğunu düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
İş yerine yada evine gidin pat diye çıkın önüne nasılsa sizi sevdiğine inanıyorsunuz sakın ayrılmayın peşinden. Uzaklaştırma kararı çıkarırsa da anlayın ki size deli gibi aşık ama "irilti" olmuş 😂😂

Engeli açmayan eski sevgili görmedim duymadım. İllaki açılır. Eğer ayrıldığında ohhh be iyi ki ayrıldın ben de bunaldım dediysen bir hafta sonra açılır, son kez bir konuşalım dediysen bir ay sonra açılır, bu arada başka nolardan taciz ettiysen bir kaç ay sonra açılır. Sessiz kaldıkça niye peşimden gelmiyor diye merak eder, önce geçici bir rahatlık yaşar, sonra bakar kimse gelmiyor egosu zedelenir, bir kaç ay sonra da bir bahane ile o engel açılıp mesaj yazar, sende bilmemneyim kalmış ya da arkadaş kalalım gibi saçma sapan bişi. Amaç sen hala ezikmisin onu görüp ttmin olmak
Sen de off böyle gereksiz bişi icin mi yazdın cidden? Ne gerek var dersin . İyice kötü hisseder. Üstüne de şey dersin, ay ben manyakmiymisim neymisim seni çekmişim aylardır . Kendime geldim walla.dersin. bu sefer o seni elde edip terketmek için peşine düşer. Sessiz kal, hiç biryerden silme engelleme, bişey paylaşma, merak edip illaki bir süre sonra o engeli kaldıracak. Kaldırmaya erkek görmedim. Ben de aynısını yaşadım iki ay sonra kaldırdı.

O daha kötü hayatım!

Son durum ne acaba açtı mı engeli? Bence açmıştır ama konu sahibini sevmiyor sevdiceği. İnşallah karşınıza çok daha iyi biri çıkar sizi hiç böyle uğraştırmayacak.

Sağlayamazsınız. Sizi istemeyen birinden de uzak durun. Takıntılı gibi başka numaralardan da aramayın. İstemiyor sizi bunu kabullenip yeni bir hayata adım atın.

Öncelikle teşekkür ederim değerli görüşleriniz ve zaman ayırdığınız için. Ancak ilişki süresince güvensizlik oluşturacak çok davranışta bulundu ve genelde saldırgan bir tavır sergiledi ben rahatsız olduğumu belirttiğimde. Örneğin instagramında eski kız arkadaşlarının ekli olmasını istemedim ardından telefonunda azar ve tinder uygulamalarının olduğunu gördüm bunları kaldırmasını istediğimde kaldırdı ve önceden kullandığını şu an kullanmadığını söyledi. Yine de hep bir saldırgan asabi tutumu vardı bu konular konuşulurken. Son olarak da ilgisizliği hatta tatildeyken beni yalnızda maddi yardıma ihtiyacı olduğunda araması eklenince son buluşmada kendime engel olamadım ben de hırçınlaştım. Aslında dediğiniz gibi kendimi mutlu ve güvensiz hissediyorsam benim ona zindan etmeden uzaklaşmam gerekiyormuş. Şu an peşinde koşarak yalnızca kendi değerimi düşürdüm. Tekrar teşekkürler
Keske bunlari konunun icerigine yazsaydiniz, cunku Cogu kisi bu yorumu gormeden konu icerigine gore size saldircak :)

Ya benimsin ya toprağın diyen maganda heriflerden davranış olarak biraz farkınız olsun. Engelini nasıl kaldırırım ne demek, engellenince başka numaradan rahatsız etmek ya? Kapısına dayan bari. Bunu erkek yapınca psikopat oluyor adı

Uslubum ağır gelirse özür dilerim amacım sizi üzmek değil ama gereksiz kıskançlıklar yapmak çok yanlış bir şey ve ilişkiyi soğutur. Eğer birlikte olduğunuz kişinin sizi en ufak fırsata aldatacak ya da karı kızla flört edece karakterde biri olduğunu düşünüyorsanız o zaman onunla niye birliktesiniz? Ortada fol yok yumurta yokken "kimle takıldın?""acaba beni aldattın mı aldatacak mısın?" modunda sürekli karşındakini kontrol etmeye çalışmak neye benzer biliyor musunuz? güvendiğiniz bir arkadaşınıza evinizin anahtarını verip sonra da "acaba sen şimdi benim evime girip hırsızlık mı yaptın, ya evime girip de bir şeylerimi çalarsan?" demek gibi bir şey; o zaman ne olur, o arkadaşlık biter. Şimdi engeli kaldırmasını nasıl mı sağlarsınız? Siz engeli kalDIRTamazsınız ancak O engeli kaldırır.

Çok kısa ve net yazmaya çalışacağım ; şu hayatta üzülmek ve üzmek istemiyorsan kendi seviyende bir adam ile takılmakısın.

Bazı kadınlar niye böyle ya kaçtır böyle konu okuyorum hayret bişey

Back
X