Engelimi nasıl kaldırmasını nasıl sağlarım?

Evlilik yolunda ilerlediğimiz 1 yıllık ilişkimiz bir ay önce sallantıya girdi sebep olarak benim ona güvensiz olmamı gösterdi bir süre akışına bırakalım dedi bu süre içinde benimle ilgisi daha da azaldı ve tatile gitti. Tatil dönüşü buluştuğumuzda ilgisiz tavırlarına kızdım ve kimlerle takıldın Tatilde diye sordum bunun üstüne hala aynı devam ettiğimi sevgisinin azaldığını söyledi. Dün dayanamayıp aradım ben çok uğraştım ama vazgeçtim senden artık dedi ve her yerden engelledi. Başka telefondan aradığımda ise daha çok kızdı. Engeli kaldırmasını nasıl sağlayabilirim gerçekten beni sevmediğine inanmıyorum sadece olanlardan dolayı irilti olduğunu düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Canım neden adamı daha da darliyosun. Bırak istemiyor şu an. Senin sesini bile duymamali. Asla yazma arama umursama. Kendi hayatına eğlenmene bak. Gelirse ki sanmam gelir. Gelmezse kendi yollarınıza bakarsıniz

Evlilik yolunda ilerlediğimiz 1 yıllık ilişkimiz bir ay önce sallantıya girdi sebep olarak benim ona güvensiz olmamı gösterdi bir süre akışına bırakalım dedi bu süre içinde benimle ilgisi daha da azaldı ve tatile gitti. Tatil dönüşü buluştuğumuzda ilgisiz tavırlarına kızdım ve kimlerle takıldın Tatilde diye sordum bunun üstüne hala aynı devam ettiğimi sevgisinin azaldığını söyledi. Dün dayanamayıp aradım ben çok uğraştım ama vazgeçtim senden artık dedi ve her yerden engelledi. Başka telefondan aradığımda ise daha çok kızdı. Engeli kaldırmasını nasıl sağlayabilirim gerçekten beni sevmediğine inanmıyorum sadece olanlardan dolayı irilti olduğunu düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bırakın yakasını. Kaldirirsa kendisi kalsirsin

sevmiyor aynısını yaşadım isteyen adam dağı deler istemeyince kaçar gider.

Seni engelleyen adamı ısrarla ararsan iyice irite edersin. Biraz cool takılın artık arama sorma zaten hala seviyorsa o siniri geçince döner sana. Dönmezse de herkes kendi yoluna baksın. Zorlama bence.

Bazen bu gençleri anlamakta zorluk çekiyorum,seni engellemiş ısrarla nasıl kaldırılır diye beynini yakıyorsun..

Hiç birşey yapma pusuya yatmış aslan gibi ol avını bekle emin ol sana gelecek gelmezse zaten sevmiyor çok mutlu fotolar köy canlı müzik dinlemeye git ortak arkadaş varsa derler ona bı şaşırt onu noluyo desin bı erkekler acı çektirceksin

Irriite olmussa bi musade edin kendine gelsin. Takmayin hayayiniza bakin. Ben fenalik gecirdim okurken adam hakli. Istemiyor iste zorlamayin saplantili gibi

Konu sahibi, bence bu adam size uygun degil zaten. Cunku iliski anlayislariniz ve huylariniz farkli. Sahsi kanaatim cok fazla arayip sormamasi ve ilgi eksikligi paranoyaklastirmis olabilir sizi. Daha fazla arayan, soran, daha ilgili hatta bazilari icin bunaltici olabilecek bir adamla olsaydiniz bence daha rahat olurdunuz.

Benim dusuncem bir seyin olacagi varsa olur. Askta cok kovalamak da ters teper. Bu adamdan umudu kesin ve akisa birakin, belki yeni biri vardir ufukta.

Offf okurken bunaldim
Sen boylesin, bu yuzden terkedilmenin arifesindeyken bile hala "kimlerle takildin tatilde" modundasin. Yani bence degismezsin.
O da boyle bir karakterde biriyle yapamaz demek ki. En iyisi ayrilik degil midir?
Zorlamanin ne alemi var?
Bana da imali imali 'tatilde kimlerle takildin' diyen bir sevgiliye tahammul edemezdim-ki bugune kadar duymadim benzeri cumle.
Eger benim sevgilim ondan biraz uzaklasinca baskasiyla fingirdesecegimi düşünüyor,bana böyle imali yakıştıramalarda bulunuyorsa bence benim onu aldatmamam -ayrilmamam sacma olur. Bana onu yakistiriyorsa keske yapsam yani o seyi. Aksi halde hersey daha da igrenclesir...
Siz de sakin olun.
Birbirini her seven birbirinin omrunu yiye yiye beraber yaşamak zorunda degil.
Engel konusuna gelince, belli ki sizinle konusmak istemiyor. Eger sessiz kalırsanız belki "bu kadar kolay mi vazgecti benden" der,egosu zedelenir ve size yazar

Kankam bu arada konu sahibinin konusunu babalamak gibi olmasin ama sen nasil bir yengec burcusun ya? gordugum en large en ozgurlukcu yengeclerdensin. ben de yengecim tamam benim de haritamda kova ve ikizler var (ayrica bir duygusal manipulator/ kontrol manyagi eski sevgilim) ondan ben de ozgurluk kavramina onem veririm ama sen daha baska bir boyuttasin. yanlis anlama begendigim icin yazdim bunlari cok fazla sempati duyuyorum sana karsi opuyorum. keske ayni sehirde olsak da arada kahve icsek kafamiza tokadan baska bisey takmasak :D :D

Öncelikle teşekkür ederim değerli görüşleriniz ve zaman ayırdığınız için. Ancak ilişki süresince güvensizlik oluşturacak çok davranışta bulundu ve genelde saldırgan bir tavır sergiledi ben rahatsız olduğumu belirttiğimde. Örneğin instagramında eski kız arkadaşlarının ekli olmasını istemedim ardından telefonunda azar ve tinder uygulamalarının olduğunu gördüm bunları kaldırmasını istediğimde kaldırdı ve önceden kullandığını şu an kullanmadığını söyledi. Yine de hep bir saldırgan asabi tutumu vardı bu konular konuşulurken. Son olarak da ilgisizliği hatta tatildeyken beni yalnızda maddi yardıma ihtiyacı olduğunda araması eklenince son buluşmada kendime engel olamadım ben de hırçınlaştım. Aslında dediğiniz gibi kendimi mutlu ve güvensiz hissediyorsam benim ona zindan etmeden uzaklaşmam gerekiyormuş. Şu an peşinde koşarak yalnızca kendi değerimi düşürdüm. Tekrar teşekkürler

dogru tahmin etmisim! Adam butun ariza isaretlerini vermis size! bir de tatilde sizden borc istemek icin aramasina yuh diyorum! umarim borcunu odemistir lavuk!

ya ben baglanma stilleri hakkinda bir sey okudum (ingilizcesi attachment, su aralar cok popular bir psikoloji konusu). buna gore uc tur baglanma var:

1. guvensiz/endiseli baglanma
2. guvenli baglanma
3. kacingan baglanma

Simdi anladigim kadariyla siz de benim gibi guvensiz baglanma stiline sahipsiniz. Yani her an elinden kacirma korkusu, hep ayni sekillerde terk edilme vs (tabi asla bilemem, dedim ya sadece ve sadece tahmin). Ve gidip gidip kacingan (yani baglanmak istemeyen, aldatan vs) adamlari buluruz biz. Bunlar cunku adrenalin yaratir bizde, baglanma endiselerimizi tetikler ve biz bunu ask olarak kodlariz.

Ama soyle bir sey var, bu adamlar boyle abidik gubidik davrandikca biz daha da paranoyak, daha da guvensiz, daha da endiseli oluruz ve kacinilmaz son gelir (terk edilme).

Yani siz guvensizsiniz ama adam daha da guvensiz yapmis size bence. Dedigim gibi bu benim tahminim.

Geri getirmeye calismayin asla sizin ici hayirli degil bu iliski. Telefonunda tinder olan adamdan hayir gelmez.

Bu baglanma stillerini bir okuyun derim. Ilerde de boyle guven vermeyen insanlara cekim duyarsaniz erkenden yol vermenize yarar. Kendimizi uzecek degiliz. :rapci::cool::KK50:

Tinderda son mesajını gösterdi iki yıl önceye aitti. Azarı da arkadasım indirdi şu an kullanmıyorum dedi ve evet o gün için inansam da sonradan içimi yedi güvenemedim tekrar. Şu an aslında barışmak belki de değil geri dönmesini istiyorum yalnızca. Sözleriniz kendime getirdi açıkcası arkadaşlarımla bile paylaşmaya utandığım bir konu bu.

Utanma bence ya. Ben sana sozde "ask" Adina yaptigim safliklari anlatsam butun kadinlar kulubu guler. Aptal oldugumuzdan degil de iste inanmak istiyoruz. Burda paylasman iyi oldu. Zararin neresinden donersen kar. YOL VER GITSIN.

Hiç birşey yapma pusuya yatmış aslan gibi ol avını bekle emin ol sana gelecek gelmezse zaten sevmiyor çok mutlu fotolar köy canlı müzik dinlemeye git ortak arkadaş varsa derler ona bı şaşırt onu noluyo desin bı erkekler acı çektirceksin
Gerçekten bitirmiş erkek için sökmez bu numaralar.

Arayip sorup sik bogaz etme bi hic ses etme o zaman merak edip geri donecektir.
Ama sadece merak ettigi icin.
İliski anlayisinizin birbirine uydugunu dusunmuyorum yine ayni durumdan kacacaktir zaten.

Back
X