- 28 Mart 2013
- 12.877
- 17.495
- 498
Yok yanlis anladin, sana saldirmak icin yazmadim. Ama ne biliyim biten bitmistir, sonucta geride kalmis. Gecmiste sen ayrilmis olsaydin hani yine bir tik olabilirdi de, sonucta o ayrilmis. Ben olsaydim ölse yazmazdim ama tabi her insan farkli. Karsi tarafta belliki yanlis anlamis ki ne yalan söylim bana da eski sevgilim gecmis olsun diye yazsaydi ben de yanlis anlardim… beni unutamadi, aklina ben geliyorum hemen diye düsünürdüm. O da istiyorsun onu unutamadin sanmis. Ben ce gönlün yoksa bir mesaj at, beni rahatsiz etme diye. Yoksa engelle sapigiÖncelikle inanılmaz kibar mesajınız için teşekkür ederim (!) Şöyle ki ben onunla Hatay'a gidip ailesiyle tanıştım onlarda kaldım. Ailesini çok severim. Hatay yerle bir olunca en azından bir mesajla sormak geçmiş olsun demek istedim. Evlerinde kalıp ekmeğini yediğim insanlar var arada. Beni çok güzel ağırlamış iyi insanlardı. Neden hep kadının suçlanıp erkeğe toz kondurulmadığını anlayamıyorum, tacize uğrayan benim.
Ben medeni ve normal bir insanım neden stalk yapayım, fake hesap açayım. Duygusu hala devam eden insanlar böyle dolambaçlı yollara başvurur. Dümdüz geçmiş olsun, sen ve ailen iyidir inşallah yazdım o kadar. Fake işler çevirmem.Yani kaç sene önce kötü ayrıldığın adamı depremde merak etmişsin de insan sosyal medyasını stalklar, fake hesaptan istek gönderir de aramak sormak olmamış.
Bir şey yapmana gerek yok açma bir süre sonra pes eder.
Ben medeni ve normal bir insanım neden stalk yapayım, fake hesap açayım. Duygusu hala devam eden insanlar böyle dolambaçlı yollara başvurur. Dümdüz geçmiş olsun, sen ve ailen iyidir inşallah yazdım o kadar. Fake işler çevirmem.
Stalk yapmayı ve fake hesap açmayı savunan sen bana öğüt verme olur mu? Aç konuş diyen olmaz, bende öyle bir şey yapmam. Öyle bir niyetim olsa niye böyle bir konuyu açayım. Asıl sana off, sabrımı taşırdın artık. Ergence şeylerle uğraşmaya devam et sen.Off konu sahibi ya tamam en iyi en düşünceli sensin. Biz senin kadar bilemiyoruz o zaman ne diyelim. Aç konuş desek sanki işine gelecek.
Üstteki üyeye de erkeği savunuyorsun demişsin kel alaka biçimde
Arkadaşım arayan sensin adamı başına saran sensin her zaman medeni olmak iyi değildir bak gördün. Şimdi medeni medeni beni arama lütfen de anlar.
Kendinizi engelleyin her an geri dönecek gibisiniz adam aradikcaHer yerden engelli, numara değiştirmek dışında yapabileceğim bir şey var mı onu merak ediyorum.
Bunları okunmadan benzer yorum yaptım kendi gönlü varOff konu sahibi ya tamam en iyi en düşünceli sensin. Biz senin kadar bilemiyoruz o zaman ne diyelim. Aç konuş desek sanki işine gelecek.
Üstteki üyeye de erkeği savunuyorsun demişsin kel alaka biçimde
Arkadaşım arayan sensin adamı başına saran sensin her zaman medeni olmak iyi değildir bak gördün. Şimdi medeni medeni beni arama lütfen de anlar.
Nasıl bu kadar eminsiniz gönlüm olduğundan? Hadsizlik artık bu. Gönlüm olsa ne yapayım diye buraya konu mu açarım? Hayatımda biri varken hem de. Rica ediyorum bana cevap yazmayın.Bunları okunmadan benzer yorum yaptım kendi gönlü var
Stalk yapmayı ve fake hesap açmayı savunan sen bana öğüt verme olur mu? Aç konuş diyen olmaz, bende öyle bir şey yapmam. Öyle bir niyetim olsa niye böyle bir konuyu açayım. Asıl sana off, sabrımı taşırdın artık. Ergence şeylerle uğraşmaya devam et sen
görmezden gelmek can sıkıyorsa yüzleşmek ya da geri püskürtmekte başka çareniz yok. Hırtonun biri için telefon numaramı asla değiştirmem. Kötü bir şekilde taciz etmediği sürece değiştirmem.Bıkmıyor işte sorun bu.
Açtığımı nerede yazmışım hanımefendi? Açmadığım ve engelli olduğu halde aramaya devam ediyor yazmışım, sizin de bunu anlamak işinize gelmedi sanırım.Aynı mesajın altında "aramalarını açma pes eder" de yazmıştım ama işine gelmediyse demek
Açtığımı nerede yazmışım hanımefendi? Açmadığım ve engelli olduğu halde aramaya devam ediyor yazmışım, sizin de bunu anlamak işinize gelmedi sanırım.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içingörmezden gelmek can sıkıyorsa yüzleşmek ya da geri püskürtmekte başka çareniz yok. Hırtonun biri için telefon numaramı asla değiştirmem. Kötü bir şekilde taciz etmediği sürece değiştirmem.
Yüzleşmek: ben aramandan rahatsızım seninle görüşmek istemiyorum, insanlık yaptığıma pişman ettin benim yolum başka çekil arayıp durma gibi bir çıkış
Geri püskürtmek: adamın biri telefonu açıp müsait değil ben iletirim diyebilir vb.
Hırt pislik ishal kaka gibi yapışmış
Çok teşekkür ediyorum ama kendisiyle bir ilişkim yok ve olmasını da istemiyorumBirak canim o iliskiden sana hayir gelmez
Aynn oyle canim biz kadinlar daha iylerine layiizÇok teşekkür ediyorum ama kendisiyle bir ilişkim yok ve olmasını da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?