Engellemiş amacı ne

Doğrudur irdelememek lazım sadece bir anlık dertlesme maksadıyla öyle konu açtım bazen gerçekleri biz göremiyoruz çünkü burda anlatınca insanlar birbirlerinin gözünü açıyor
Kesinlikle öyle ama gel git tarzında bir kişiyse hiç kendinizi yormayın 🥹

Bence asıl soru sen bitirmek istediğine emin misin? Bitti artık diyosan boşver engellesin sana ne.Ama yok ben bitirmek istemiyorum diyorsan o zaman bunun yolu belli.Ama net karar ver ve yolunu seç.Tabi bu benim düşüncem
Yolumu seçmeme gerek kalmadı aslında zaten bitti.

Ne diyelim başka kız müneccim değiliz ki. Duymak istediklerin sana bayılıyor sana aşık ise pek zannetmiyorum zira öyle olsaydı yanında olmayı isterdi. Yazar çizerdi
Ay yok bana aşık felan değil. Duymak istediğim aslında kötü şeylerdi unutmam kolay olur diye burdan biraz azar yiyince kendime geliyorum :D

Amacı sana aşık seni beğeniyor
Valla sokaktaki herhangi bir insanın bana aşık olma ihtimali bile daha yüksek amacı derken aslında ben burda sizden olumlu şeyler duymak istemiyorum zaten aksine olumsuzu diyinde bende silkeleneyim.

Ayrıldık hesabımı 1 haftalığına dondurdum kafamı dinlemek adına sonra geri açtım baktım hesabımı geri açar açmaz anında engellemiş. Amacı ne çözemedim zaten bir daha sana yazmam diyerekten ayrılmışım.
Amaç ne yapışmayın demek işte hesabı açar açmaz nasıl anladınız engellendiğinizi yani bir insana kendinizi engelletecek raddeye getirmek bir başarı tebrikler

Ayrıldık hesabımı 1 haftalığına dondurdum kafamı dinlemek adına sonra geri açtım baktım hesabımı geri açar açmaz anında engellemiş. Amacı ne çözemedim zaten bir daha sana yazmam diyerekten ayrılmışım.
Çocukluk peşinde ne olucak hep diyorum belli yaşa gelmeyen adam asla olgun olamıyorrrrr

Instagramda yeni kız ekleyecektir görme diye WhatsApp ta engelli değilsin yedekte du yedek muhabbeti içinde olmak bile benim miğdemi bulandırıyor.

Amaç ne yapışmayın demek işte hesabı açar açmaz nasıl anladınız engellendiğinizi yani bir insana kendinizi engelletecek raddeye getirmek bir başarı tebrikler

Instagramda yeni kız ekleyecektir görme diye WhatsApp ta engelli değilsin yedekte dur diye
Kesinlikle öyle ama gel git tarzında bir kişiyse hiç kendinizi yormayın 🥹
Öyle maaleseff
Instagramda yeni kız ekleyecektir görme diye WhatsApp ta engelli değilsin yedekte dur diye

Bu yedek kısmından nasıl çıkıcam ben bizim ilişkimiz çok farklı noktadaydı ya ailesi herkes saygı duyardı öyle yedekte bekletilicek tarzda insan değilimdir diye düşündüm.

Yapışmak mı ? Ben sadece ilişkimi düzeltmek için çabaladım sonrasında olmayınca zaten ayrıldım kendisi bana ağlayarak geri döndü hatam sadece tekrar affetmekti bu sefer yine ayrıldım. Tam olarak benim hatam nerde sevip güvenmekse evet hatalıyım burda her mesaja gülerek cevap veriyorum saygımı bozmuyorum çünkü doğru söylüyor çoğu karşı taraf beni sevmiyor ve umursamıyor ama burdaki tüm mesaj yazan kadınlar siz hariç hep karşı tarafı suçladılar ya da unutmam gerektiğini söylediler siz bir hemcinsinize nasıl yapıştınızda engellicek raddeye getirdiniz diyebilirsiniz aklım almıyor.

Bir ayrılmak istemişse önünü arkasını düşünmeye gerek yok. Zaten Adam 30 yaşındaymış gayet olgun bir yaşta. Dengesizce hareket etmiyor. Ne yaptığının çok farkında.

Yapışmak mı ? Ben sadece ilişkimi düzeltmek için çabaladım sonrasında olmayınca zaten ayrıldım kendisi bana ağlayarak geri döndü hatam sadece tekrar affetmekti bu sefer yine ayrıldım. Tam olarak benim hatam nerde sevip güvenmekse evet hatalıyım burda her mesaja gülerek cevap veriyorum saygımı bozmuyorum çünkü doğru söylüyor çoğu karşı taraf beni sevmiyor ve umursamıyor ama burdaki tüm mesaj yazan kadınlar siz hariç hep karşı tarafı suçladılar ya da unutmam gerektiğini söylediler siz bir hemcinsinize nasıl yapıştınızda engellicek raddeye getirdiniz diyebilirsiniz aklım almıyor.
Demek ki ben hariç hiç kimse önceki konunuzu okumadı , biri beni instagramdan engellese bunu seneler sonra ya fark ederim ya etmem fark ettiğinize göre takip ediyorsunuz bence vazgeçin anlam yüklemekten

Bir ayrılmak istemişse önünü arkasını düşünmeye gerek yok. Zaten Adam 30 yaşındaymış gayet olgun bir yaşta. Dengesizce hareket etmiyor. Ne yaptığının çok farkında.
Evet geç oldu bunu benim anlamam.

watsaptan engellememesi elinin altında kal diye, başkalarıyla konuşur görüşür umduğu kişi bulamazsa sana bakacağım yer dikkatini dağıtacağı yer orası instda kızlar selam :)) yeni aşklara yelken erkeklerin geneli böyle

Ayrılmışsınız zaten amacını napıcaksınız daha?
Amacı neyse ne, size ne...

Back
X