Engellemiş.

eylulcmre

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
9.881
32.376
748
İyi akşamlar arkadaşlar. İkinci kez yüksek lisansımı yapıyorum Sevdiğim bir alandan. Tez danışmanımın bir yakını vefat ettiği için ders yapamadık. Ben de birkaç gün sonra yoğundur diye mesaj attım. Aramak istemedim belki rahatsız olur diye. Gayet saygılı bir üslupla başsağlığı diledim ve beni engellemiş. Nerde hata yaptım sizce? Yani yanlışım nerde ki? Ben mi duygusalım. Düşünceli olmak suç mu oldu bilmiyorum. Çok çok üzüldüm. Ne yapacağım şimdi. Çok soğudum birden. Verdiğim emeklere üzülüyorum.

güncelleme sayfa 10 da

Son düzenleme:
Emekleriniz boşa gitmemiş ki neden üzülüyorsunuz?? Hocanız ayıp etmiş.. Ama belki canı çok yanmıştır çok yakını ise insan çok üzülüyor ben mesela öyle acılı günlerimde kimseyle muhatap olmak istemiyorum.. Öyle engel falan yapmıyorum ama gönlüm ister ki kimse beni aramasın.. Siz bence hiçbirşey olmamış gibi davranın.. Sorun yapmayın üzülmeyin.. Sonuçta siz kız olacak utanılacak birşey yapmadınız.. Hocamızı tanımıyorum ama ya acısından yaptı ya da egosundan.. Her iki şekilde de sizi bağlayan bir durum yok siz kaldığınız yerden devam edeceksiniz..

İyi akşamlar arkadaşlar. İkinci kez yüksek lisansımı yapıyorum Sevdiğim bir alandan. Tez danışmanımın bir yakını vefat ettiği için ders yapamadık. Ben de birkaç gün sonra yoğundur diye mesaj attım. Aramak istemedim belki rahatsız olur diye. Gayet saygılı bir üslupla başsağlığı diledim ve beni engellemiş. Nerde hata yaptım sizce? Yani yanlışım nerde ki? Ben mi duygusalım. Düşünceli olmak suç mu oldu bilmiyorum. Çok çok üzüldüm. Ne yapacağım şimdi. Çok soğudum birden. Verdiğim emeklere üzülüyorum.
Yok artık. Beraber çalıştığınız insan, gayet insani şekilde baş sağlığı dilemişsiniz.
Kendisi dengesiz bir tip bence. Değiştirme şansınız varsa değiştirin bence, huzur bulursunuz zaten yıpratıcı bir süreç tez aşaması. Bir de kaprislerle uğraşmak sizi çok yorar.

Tez danışmanına mesaj atmış,
Tez danışmanı da engellemiş
Evet ya sımdı anladım tez danısmanı vefat etti sandım ben
Eylul tez danısmanına ne desem olmayacak.
Bas saglıgı dileyen bırını ınsan neden engeller dusmanın olsa sagol dersin. Kaldı ki birlikte calısıyorsun.
Yerinde olsam arar sorardım.
Aranızda daha once bısey gecmedıgıne emın mısın

Ay yok artık yaaa, bunu diyen akademisyen sevgiyi de saygıyı da haketmiyordur
Kimi hoca aşırı kaprisli oluyor. Dikkat edilmesi gereken akademik üslup olduğunu söylüyorlar falan. Valla uğraşılmaz, yorar insanı. Tez aşamasında deliren, saçı dökülen, ağlayıp bırakan arkadaşlarım bile oldu.
Zaten çok zor bir süreç bir de danışmanın böyle kaprisleriyle uğraşmak süreci daha çekilmez yapıyor.
Keşke değiştirebilse konu sahibesi.

Şöyle söyleyim. İyi akşamlar dileyip başınız sağolsun dedim ve üzüldüğümü belirttim. Aramızda en ufak sorun yoktu hatta benim çalışmalarımı beğenir falan. Ama yanlışlıkla engellemesi için 2-3 işlemi yanlışlıkla yapması lazım o da imkansız. Şu an ders dönemindeyim. Ama tezi benden yaz dediği için tez danışmanım diyorum aynı zamanda normal danışmanım da kendisi. Gerçekten öyle üzüldüm ki boş boş bakıyorum etrafa. Nerde hata yaptım diye

Back
X