- Konu Sahibi avriLavigne
-
hayır 17 yaşımızda başladık..=)
ayağımın tozuyla sizle derdimi paylaşmak istiyorum kızlar..ben çözüm yolu bulamıyorum belki siz bişiler önerirsiniz:/ 2yıla yakın bi süredir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz bunu size bu mesajla anlatmam imkansız anca ilişkimizin içinde olup görmeniz gerekir ama yakın çevremdeki herkes bunun farkında..şöyle söyliyim şimdiye kadar ağzından bir kere bile ayrılık lafı çıkmadı benim pes ettiğim zamanlar oldu ama o hiç etmedi hiçbi zamn bırakmadı beni,sen benden ayrılsanda ben senden ayrılmıcam dedi..sakın burdan benim sevmediğimi falan düşünmeyin onu ölesiye seviyorum..ama çok engel çıkıyo..ve gerçekten bunları kaldırabilicek kadar güçlü değiliz...bikere ikimizde çok kıskancız yanına bi kızın yaklaşmasını dahi istemiyorum o derece gerçi bu konuda gerçekten şanslıyım çünkü sevgilim bi abaza değil hemde hiç..kızlarla arası hiç yoktur asla samimi olmaz ama yinede kıskanıyorum:) ve biz bikaç ay içinde üniversiteli olicaz ve ikimzde farklı şehirlerde..o büyük ihtimal istanbul bense çanakkale veya konya veya başka biyer daha belli değil..bi çoğunuzun kafasında şekillenmiştir sorunum. bu ayrı kalacağımız 5yıl nasıl geçicek?şimdiden (yine benm tarafımdan)ayrılalım sinyalleri yanmaya başladı ama ondan ayrılmak imkansız...ki istanbul insanı yutan bi şehir bizide yutar diye korkuyorum
bide bunun motor sevdası var öle böyle dğil yani.bende nefret ediyorum motrlardan aslında onun kullanmasından ona bişi olucak diye korkuyorum bu yüzden de ayrılmaya kalktım çünkü benleyken ona motor yüzünden bişi olmasına dayanamam..dün gece hem ağladık hem konuştuk bu konuyu,ayrılamazsın dedi bırakmıcam seni... motordan vazgeçmiyor vazgeçmesinide isteyemem aslında onun hayali o..şyle bi sonuca vardık sonunda gençliğinde yani şu 4-5 sene kullanıcak evlendiğimzde bırakcak..ama o 4-5sene nasıl geçicek onu bilmiyorum...
siz ne düşünüyosunuz bu konuda gerçekten merak ediyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın yalnız içinden çıkamıyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?