Engellesem mi?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
974
199
103
33
İş yerinden iki arkadaşım var.Sözde yakındık.Defalarca kez buluştuk.Onlar işten çıktı bu arada.
Birinin sorunları vardı, hep yanında olduk.Digeri sınava hazırlanıyor.
2 hafta önce buluşma planı yaptık.Hava yağmurlu diye erteledik.O günden sonra hiç iletişime geçmedik.Birini 3 kez aradım.Ne meşgule attı ne döndü.2 3gün sonra bir arkadaşıyla 2 3 kez hikaye attı.
Sorunları olan ise onu aldırdığım iş ilanları grubunda aktif.Yazılanlara saçma cevaplar verip sohbet etmeye çalışıyor.İkiside gerçek arkadaş değil biliyorum.Numaralarını silip, sosyal medyadan engellesem mi? Bu saatten sonra yazsalarda görüşmeyi düşünmüyorum.Sadece engellemekte kararsız kaldim

Sessiz kal aynı şekilde ararlarsa açma 🙂

Öyle yaparsan kendı Kendılerını önemserler gereksiz yani
Haklisin.Birde anlam veremiyorum.En son buluşma planı yaptık.Yani ne oldu bir anda.Gercekten o kadar soğudum ki ikisinden de.Sorunlari olan arkadaşı da bizim meslekle alakalı iş ilanı grubuna aldirdim.Herkese salça oluyor.Herşeye atlıyor.

Ergen durumuna düşüp engellemek çok saçma olur.
Buraya konu açmak bile o tip insanlar için vakit kaybı.
Hiç olmamışlar gibi devam edin.
Hikaye atarlarsa bakmayı bile düşünmüyorum.Aşiri
engellemeye de silmeye de gerek yok. konuşmayın, görüşmeyin yeterli.
Hayatımdan çıkardıgimi anlasınlar diye engellemeyi düşündüm

Engelleme komik kaçar, ararlarsa açma dönme, bı süre geçince zaten muhabbet kesilir(belli ki kesilmiş zaten sen devam ettiriyormuşsun) o zaman çıkarırsın listenden olur biter.

ya bence mesele karşı tarafa nasıl gözüktüğünü umursamaktan özgürleşmek
o gönüllü kölelik kafasını kırmak bi kere başkalarına karşı
yani numaralarını sil sosyal medyadan sil ararlarsa takma veya engelle ne fark eder çünkü
sen kafan rahat yaşa işte mesele senin nasıl hissettiğin çünkü

Back
X