- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Engellemek suratını bıle gormek ıstememektır,nefret etmektır.Ulaşırsa tacize gırerMerhabalaar, bir sevgiliniz olduğunu ve ona bir sebepten kızıp ayrılmak istediğinizi belirten bir mesaj atarak telefon wp insta vs yerlerden engellediğinizi düşünelim .
bu durumda doğal olarak sizi arayıp yazamıyor. O kişinin seviyorsa sizi başka kanallardan ( başkasının telefonu vs ) arayarak ulaşacağini düşünürmüydünüz ?
Haklısınız ve aramasını beklemeyin. Bende çok kısa süre önce aynısını yaşadım. Biz henüz sevgili değildik aynı sizin durumunuzdaki gibi hep kendisi arar mesaj atardı peşimde gezerdi. Gece bi ben arayım dedim açmadı tlf. Ben de birkaç kere ısrarla aradım çünkü peşimde bu kadar geziyosa güven kazanması için açardı o tlfu. Ama açmadı ve bende engelledim. Ama ben tlf kısmını değil wp dan engelledim.Haklısın aslında aramamam gerekirdi ama bana akşam 9 gibi yaptığımız konuşmada birazdan eve döneceğini çıkınca da beni arayacağını söylemesine rağmen saat 1 ve ne arayan ne soran sadece instadan bi iki mesaj olunca aradım işte bir de açmayınca sinirlendim iice .
Bizimki fizana ciksam ulasirdi. Sevgiliykende nisanliykende evliykende. Tum sulakesinsen arardi engellesem yetmez tum sehrin kontrlu hatlarinsan denerdi sansini.Merhabalaar, bir sevgiliniz olduğunu ve ona bir sebepten kızıp ayrılmak istediğinizi belirten bir mesaj atarak telefon wp insta vs yerlerden engellediğinizi düşünelim .
bu durumda doğal olarak sizi arayıp yazamıyor. O kişinin seviyorsa sizi başka kanallardan ( başkasının telefonu vs ) arayarak ulaşacağini düşünürmüydünüz ?
Ama ben bi hata yaptım ve engeli açıp aradım önemliydi diye de mesaj attım. Görmüş mesajı cevap vermemiş geri de aramadı zaten. Ne kadar büyük bir aptallık ettim ben kendimi küçük düşürdüm ve sevmediğini de anladım böyleceHaklısınız ve aramasını beklemeyin. Bende çok kısa süre önce aynısını yaşadım. Biz henüz sevgili değildik aynı sizin durumunuzdaki gibi hep kendisi arar mesaj atardı peşimde gezerdi. Gece bi ben arayım dedim açmadı tlf. Ben de birkaç kere ısrarla aradım çünkü peşimde bu kadar geziyosa güven kazanması için açardı o tlfu. Ama açmadı ve bende engelledim. Ama ben tlf kısmını değil wp dan engelledim.
Ha ulaşır mı bilmiyorum. Ama güvenim sarsıldı ve hala ben varsan aklında ve gerçekten istiyorda emin ol isteyen adam heryerden ulaşır bir yolunu bulur. Sizde de tam aynı durum.
kaldı ki haklısın ve sana değer veren adam o engeli yediğinde tutuşurdu. Hala umurlarında değilse emin ol biz de o kadar umurlarındayız. Yani istese evet ulaşır
Evet keşke yapmasaydın. Her türlü sen haklısın. Sen üstüne düştükçe kendini bişey sanıyor malesef her insan gibi.Ama ben bi hata yaptım ve engeli açıp aradım önemliydi diye de mesaj attım. Görmüş mesajı cevap vermemiş geri de aramadı zaten. Ne kadar büyük bir aptallık ettim ben kendimi küçük düşürdüm ve sevmediğini de anladım böylece
Bir kapıyı çarpmadan evvel üç kez düşünün artık. Bu iş bitmiş, mantıklı insanlar böyle şeylerden hiç hoşlanmazlar. Soğutur böyle hareketler. Siz onu en başta engellemeden önce, Allah belanı versin deyip telefonu suratına kapatmadan önce düşünmeliydiniz. Maalesef iş işten geçmiş. Uzak durun, rahatsız etmeyin karşı tarafı.Off haklısınız gerçekten resmen bir mallık yaptım şuan perişan ve pişmanım. İyice rezil oldum dimi ? Daha da kıymetim olmaz zaten . Kendi değerimi düşürdüm bravo bana
Aynen yok zaten bu saatten sonra aramamEvet keşke yapmasaydın. Her türlü sen haklısın. Sen üstüne düştükçe kendini bişey sanıyor malesef her insan gibi.
Ben de öyle düşündüm maalesef değmezdi doğru .Yukarıdaki yorumumu sizin engeli kaldırıp tekrar aradığınızı ve açmadığını okumadan yazmıştım. Bu yaptıklarınızla kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Değer mi?
Arar tabiki. Yani her türlü ulaşmak isteyen e posta bile atarMerhabalaar, bir sevgiliniz olduğunu ve ona bir sebepten kızıp ayrılmak istediğinizi belirten bir mesaj atarak telefon wp insta vs yerlerden engellediğinizi düşünelim .
Aramamasını tercih ederim ama genelde arıyolar.Merhabalaar, bir sevgiliniz olduğunu ve ona bir sebepten kızıp ayrılmak istediğinizi belirten bir mesaj atarak telefon wp insta vs yerlerden engellediğinizi düşünelim .
Aradım açmadı zaten geri de dönmediKendisine saygisi varsa aramaz. Engellemek iki sekilde oluyor. Birinde gercekten iletisim kurulmasini istemiyorsunuzdur. Bu durumda zaten tacize girer aramasi.
Ikincisinde blöf yapiyorsunuzdur. Doner siz ararsiniz.
Engellensem ben aramam. Ya kendi döner, ya da arasam da dönmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?