• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelleseniz de arar mı ?

20 defa niye arıyorsun ki
Açmadıysa çekil
Niye bu ısrar?
1 kere telimi açmazsa bi daha aramam yani
Haklısın aslında aramamam gerekirdi ama bana akşam 9 gibi yaptığımız konuşmada birazdan eve döneceğini çıkınca da beni arayacağını söylemesine rağmen saat 1 ve ne arayan ne soran sadece instadan bi iki mesaj olunca aradım işte bir de açmayınca sinirlendim iice .

20 defa aradım açmadı ama üstelik kız arkadaşıyla beraber yaşayan erkek arkadaşının evinde iken

Kız arkadaşıyla beraber yaşayan arkadaşının evine gidince ne oluyor tam olarak?
Neden gitmemeli? Neden az oturmalı? Neden aradığınızın saniyesinde telefonu açmalı?
Arada bir durup "ben kimim" falan diye düşünseniz hiç böyle sorunlar yaşamazsınız aslında.

Ayrıca kimseyi kolay kolay engellemem. Engellediysem bir şekilde ulaşmasını beklemem. Beni engelleyene de ulaşmaya çalışmam.
Bitmişse bitmiştir. Çocuk oyuncağı değil bu.

Merhabalaar, bir sevgiliniz olduğunu ve ona bir sebepten kızıp ayrılmak istediğinizi belirten bir mesaj atarak telefon wp insta vs yerlerden engellediğinizi düşünelim .
bu durumda doğal olarak sizi arayıp yazamıyor. O kişinin seviyorsa sizi başka kanallardan ( başkasının telefonu vs ) arayarak ulaşacağini düşünürmüydünüz ?

Siz 90'larda kalmissiniz.

Kız arkadaşıyla beraber yaşayan arkadaşının evine gidince ne oluyor tam olarak?
Neden gitmemeli? Neden az oturmalı? Neden aradığınızın saniyesinde telefonu açmalı?
Arada bir durup "ben kimim" falan diye düşünseniz hiç böyle sorunlar yaşamazsınız aslında.

Ayrıca kimseyi kolay kolay engellemem. Engellediysem bir şekilde ulaşmasını beklemem. Beni engelleyene de ulaşmaya çalışmam.
Bitmişse bitmiştir. Çocuk oyuncağı değil bu.
Bilmiyorum uzun aramalarıma cevap vermedi sonra cevap verdi ama ben cevap verince arkadan kadın sesi gelince sinirlendim allah belanj vrsin dedim suratıma kapadı sonra geri aradım açmadı tabi . Şimdi açtım engeli ve aradım açmadı sanırım psikolojim bozuldu.

Merhabalaar, bir sevgiliniz olduğunu ve ona bir sebepten kızıp ayrılmak istediğinizi belirten bir mesaj atarak telefon wp insta vs yerlerden engellediğinizi düşünelim .
bu durumda doğal olarak sizi arayıp yazamıyor. O kişinin seviyorsa sizi başka kanallardan ( başkasının telefonu vs ) arayarak ulaşacağini düşünürmüydünüz ?
Kendisine saygısı varsa aramaz. Sonuçta 'istemiyorum' demişsiniz. Bugüne kadar hiç duymadım ama bana birisi artık beni hayatında istemediğini söylese ve engellese aşkımdan ölsem de adım atmazdım heralde.
Kendim de nefret ederim ayrıldığım halde amele sümüğü gibi yapışan eski sevgililerden - ki cok çektim. Öyle ki insan güzel anilari hatirlayamaz oluyor kurtulmaya çalışırken.
Bir sinirle engellenen sevgiliye gelince...
Hem ayrılık mesajı atmışsınız hem de sanki o sapikmis gibi her yerden engellemissiniz. Bu 'yuzunu bile görmek istemiyorum,yoluma çıkmasan iyi edersin' demek.
Ama pişman olup R yapmak istiyorsanız da bu işin raconu bellidir. Sinirin gectiyse engelini kaldırirsin , o da sık sık 'hala engelli miyim' diye bakındıği için profil resmini görünce engelinin kalktığını anlar, uygun bir anda yeniden yazar. Tabii o da bir adım atmak istiyorsa .
Adım atmazsa da yapacak bir şey yok. Hayat dersi olarak görüp sonraki ilişkilerde sinirle ayrılık konuşması yapıp engellemek yerine neye kizdigini-kirildigini söyleyip gönlünü almasıni beklemeyi deneyebilirsin. Boylece bir kötü iliskiden güzel bir ilişki tecrübesi edinmiş olursun.

Kendisine saygısı varsa aramaz. Sonuçta 'istemiyorum' demişsiniz. Bugüne kadar hiç duymadım ama bana birisi artık beni hayatında istemediğini söylese ve engellese aşkımdan ölsem de adım atmazdım heralde.
Kendim de nefret ederim ayrıldığım halde amele sümüğü gibi yapışan eski sevgililerden - ki cok çektim. Öyle ki insan güzel anilari hatirlayamaz oluyor kurtulmaya çalışırken.
Bir sinirle engellenen sevgiliye gelince...
Hem ayrılık mesajı atmışsınız hem de sanki o sapikmis gibi her yerden engellemissiniz. Bu 'yuzunu bile görmek istemiyorum,yoluma çıkmasan iyi edersin' demek.
Ama pişman olup R yapmak istiyorsanız da bu işin raconu bellidir. Sinirin gectiyse engelini kaldırirsin , o da sık sık 'hala engelli miyim' diye bakındıği için profil resmini görünce engelinin kalktığını anlar, uygun bir anda yeniden yazar. Tabii o da bir adım atmak istiyorsa .
Adım atmazsa da yapacak bir şey yok. Hayat dersi olarak görüp sonraki ilişkilerde sinirle ayrılık konuşması yapıp engellemek yerine neye kizdigini-kirildigini söyleyip gönlünü almasıni beklemeyi deneyebilirsin. Boylece bir kötü iliskiden güzel bir ilişki tecrübesi edinmiş olursun.
Ben bir mallık yaparak aradım hem de 3 kere açmadı .

Bilmiyorum uzun aramalarıma cevap vermedi sonra cevap verdi ama ben cevap verince arkadan kadın sesi gelince sinirlendim allah belanj vrsin dedim suratıma kapadı sonra geri aradım açmadı tabi . Şimdi açtım engeli ve aradım açmadı sanırım psikolojim bozuldu.

Engeli kaldırıp siz mi aradınız bir de :KK57:

Niye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz?
Güvenmiyorsanız ayrılın, ne gerek var böyle şeylere?

Şimdi ben evli ya da sevgilisiyle yaşayan bir arkadaşımın evine gidince ne oluyor? Eşi/sevgilisi beni mi yiyecek? Her yere sevgilimle mi gitmeliyim yapışık ikiz gibi?
Kusura bakmayın ama o telefonun suratınıza kapatılmasını hak etmişsiniz.

Bu tarz durumlarda aklınıza ilk olarak sevgilinizin bir kadınla sarmaş dolaş olduğu geliyorsa ve bugüne kadar bu güvensizliği yaratacak bir şey yapmadıysa kendinizi iyileştirmeden kimseyle ilişkiye başlamayın. Kimse bu kıskançlığı çekmek zorunda değil.
Bu güvensizliğin sebebi sevgilinizse böyle bir adamla sevgili olmayın zaten.

Engeli kaldırıp siz mi aradınız bir de :KK57:

Niye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz?
Güvenmiyorsanız ayrılın, ne gerek var böyle şeylere?

Şimdi ben evli ya da sevgilisiyle yaşayan bir arkadaşımın evine gidince ne oluyor? Eşi/sevgilisi beni mi yiyecek? Her yere sevgilimle mi gitmeliyim yapışık ikiz gibi?
Kusura bakmayın ama o telefonun suratınıza kapatılmasını hak etmişsiniz.

Bu tarz durumlarda aklınıza ilk olarak sevgilinizin bir kadınla sarmaş dolaş olduğu geliyorsa ve bugüne kadar bu güvensizliği yaratacak bir şey yapmadıysa kendinizi iyileştirmeden kimseyle ilişkiye başlamayın. Kimse bu kıskançlığı çekmek zorunda değil.
Bu güvensizliğin sebebi sevgilinizse böyle bir adamla sevgili olmayın zaten.
Off haklısınız gerçekten resmen bir mallık yaptım şuan perişan ve pişmanım. İyice rezil oldum dimi ? Daha da kıymetim olmaz zaten . Kendi değerimi düşürdüm bravo bana

Off haklısınız gerçekten resmen bir mallık yaptım şuan perişan ve pişmanım. İyice rezil oldum dimi ? Daha da kıymetim olmaz zaten . Kendi değerimi düşürdüm bravo bana

Olsun, insanız hata yaparız.
"Hata yaptım" diyerek panik olup hatanıza tüy dikmediğiniz sürece sorun yok :)

Ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama fazlaca yüzgöz olmuşsunuz artık.
Bu defteri kapatıp yolunuza baksanız daha iyi olur bence.

Engelleyecek kadar beni sinirlendirmeyi başarmışsa ve ayrılmak istemişsem adam komple düşünmem ulaşır mı ulaşmaz mı çok önemli olmaz benim için artı bu kadar engellemelere rağmen hala beni başkasının telinden araması tacizdir sevgi değil

Telefonu açmadığı için mecburen 🤷‍♀️ Akşam evden bi arkadaşıyla yürüyüşe diye çıkıp sonra onu aradığımda arkadaşının evinde yemek yiyor çıktı arkadaşı kız arkadaşıyla beraber yaşıyor ve eve döneceğini söylemesine rağmen gecesi devam etti . Gece yarısı aradığımda belki 5 belki 10 defa aradıktan sonda açtı ve arkada müzik ve kadın sesi vardı suratıma kapadı geri aradım defalarca açmadı .
Ayrılmak doğru karar ulaşmasını da beklemeyiniz

sürekli üstüne basa basa "kız arkadaşıyla birlikte yaşayan arkadaşına gitti" diyorsunuz. ee? arkadaşı kız arkadaşıyla yaşıyormuş kafanızda orada sevgiliniz nasıl bir ortamdaymış gibi canlanıyor ki? bu tarz şeylerin lisede kaldığını düşünüyorum artık.. eğer ki öncesinde bir güvensizliğiniz varsa, aldatıldıysanız aynı kişi tarafından paranoyaklaşın da durup dururken de çok saçma.
hem blöf yapıp her yerden engelliyorsunuz hem bekliyorsunuz, yetmiyor açıp kendiniz arıyorsunuz..
telefonu açmadı diye bu kadar sinirleneceğinize açtığı vakit olanı biteni anlayın, ona göre sinirlenin.

Olsun, insanız hata yaparız.
"Hata yaptım" diyerek panik olup hatanıza tüy dikmediğiniz sürece sorun yok :)

Ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama fazlaca yüzgöz olmuşsunuz artık.
Bu defteri kapatıp yolunuza baksanız daha iyi olur bence.
Teşekkür ederim 🙏 yeniden engellemeyi düşündüm ama bu sefer iice üstüne tüy dikmek cinsinden olacağı ve kendimi düşüreceğim için vazgeçtim . Artık engel vs olaylarına girmeksizin sakin kalıp ararsa da cevap vermemeyi düşünüyorum. Herhalde doğrusu bu

Neye kızıp engellediğine ve adamın karakterine göre değişir. Haksız yere engellediysen gururlu biri kolay kolay aramaz. O haksız sen haklıysan, seviyorsa mücadele eder. Hassas biriyse eğer reddedilme korkusuyla çok seviyor olsa bile aramaktan çekinebilir. Aşırı rahat, umursamaz biriyse her halükarda arayabilir ama bu da seviyor olduğu anlamına gelmez.

Telefonu açmadığı için mecburen 🤷‍♀️ Akşam evden bi arkadaşıyla yürüyüşe diye çıkıp sonra onu aradığımda arkadaşının evinde yemek yiyor çıktı arkadaşı kız arkadaşıyla beraber yaşıyor ve eve döneceğini söylemesine rağmen gecesi devam etti . Gece yarısı aradığımda belki 5 belki 10 defa aradıktan sonda açtı ve arkada müzik ve kadın sesi vardı suratıma kapadı geri aradım defalarca açmadı .
Detayları şimdi okudum. Ne kadar süredir sevgiliniz bu kişi? Bu kadar arka arkaya telefonları açmamasından hiç iyi kokular gelmiyor. Siz arkadan kadın sesini duyunca mi itiraf etti nerede olduğunu?

Back
X