Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım tüm konuyu okudum.Anladığım kadarıyla sen bu çocuğun engellesende aramasini ulasmasini,kendini sana affettirmek için çabalamasını istiyorsun.Benimde eski sevgilim böyle cvp vermese mesajlarima donmese filan cok arardim.
Ama hani bisey oldu hastaneye gitti yada kaza yapti filan çok kötü şeyler oldu diye korkardım.
Sonra kapatirdim bende telefonumu dayanamaz acardim sonra mesaj atip aramış olurdu. Hey gidi günler
Gençliğim aklima geldi
Barismak istiyor musun
Kac yıldır berabersiniz
Bide kac yasindasiniz okul is durumlari neler
Daha önce güvenini sarsacak bir davranışı oldu mu?
İkimizde evlenip boşanmış insanlarız . O 43 yaşında ben 29 . Aslında çok önceden de tanışıyorduk ama bi şekilde kopmuştuk sonra ben evlendim ayrıldım. Benim boşanmamı takiben bu şahıs onu duyduktan sonra tekrar görüşmeye başladık . ilişkimiz 6 aydır fln var diyebilirim ben ayrıldıktan sonra başlamıştı yani .
güven konusuna gelince işte daha önceden de böyle bir durum yaşattı bana bir gün kardeşiyle bi arkadaşlarının evine gittiler her şey ii güzeldi devamlı beni arıyodu vs sonra bi saatte arayıp sorması kesildi bi baktım saat 1 olmuş bende merak ettim aradım bekledim dönmedi tekrar ara açmaz böyle böyle bi sürü aradım hiç birini açmadı. Sabah yazmış ama aramamdan bahsetmemiş bile gayet rahat sızmışım gibi bişiler dedi sonra . İşte bu sebeple benzer bi olay olunca gene o gece gibi olacak hiç ulaşamıcam diye düşünerek tekrar tekrar aradım anlayacağın sonrası malumunuz
Bence bir erkek, kendisine bir sebepten kızıp mesajla ayrılan ve her türlü engelleyen ama yine de bir şekilde yalvar yakar ikna edilmeyi bekleyen sevgilisini aramamalı.
Neden dersen çok yorucu saçma bir ilişki.
Ooof offf... ruhum daralıyor böyle şeyleri gördükçe.
Memlekette normal ilişki yaşamaya çalışanlar, düz iletişim kurmaya çalışanlar uzaylı muamelesi görüyor böyle saçma sapan oyunlar oynayanlar yüzünden.
Kavganı edeceksen et, kızdıysan bitir ilişkini. ama hem engelleyip hem aramasını beklemek nasıl bir ruh halidir.
Deli kıza cilve yap demişler...
Yanlış anlamayın tarihleri kafamda oturtamadım Çünkü 6 ay dediğiniz zaman boşanmadan öncesi gibi geldi bana .
Aynı yaştayız bu adamı boşverin zaten.
Sinirlerinizi bozmaya değmez
Yanlış anlamayın tarihleri kafamda oturtamadım Çünkü 6 ay dediğiniz zaman boşanmadan öncesi gibi geldi bana .
Aynı yaştayız bu adamı boşverin zaten.
Sinirlerinizi bozmaya değmez
Ya ben yuvarlak hesap verdim işte de hani görüşmeye ben dava açtıktan sonra başladık telde o beni aramıştı wp durumuma yorum yapmıştı zaten benim dava aşamam çok kısa sürdü 2 ayda herşey kapandı.
Ya ben yuvarlak hesap verdim işte de hani görüşmeye ben dava açtıktan sonra başladık telde o beni aramıştı wp durumuma yorum yapmıştı zaten benim dava aşamam çok kısa sürdü 2 ayda herşey kapandı.