• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelleyen Kisi Engeli Kaldirirsa

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Arkadaslar uzun detaylica yazmak isterdim ama kafanizi sisirmek istemem

Sadece kisaca soyle soyleyeyim bi arkadasimla bir gun konusurken tartistik ve beni dusundugum sey yuzunden fesatlikla sucladi ben fikrimi savununcada senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok diye telefonu kapatip engellemisti hatta kardesinin telefonundan bile

Oncesinde iki kere daha kirginligimiz olmustu ama engelleme falan olmamisti bir ay kadar dargin kaldiktan sonra adim atan ben olmustum

Sonrasindada demistim bir daha nolurda olsun adim atan ben olmuyucam diye diye

1 yildan fazla oldu beni engelleyeli bir kere daha engwli kaldirdi ama ben yazmamisyim kinayeli bi sozu profil fotografi yapip tekrar engelledi bugun yeniden acmis

Itiraf ediyirum onu ozledim gibi ama kalbimi haksiz yere cok fena kirdi siz olsaydiniz en azindan engeli neden kaldirdigina dair bisey sorarmiydiniz

Not:Kimligim ifsa olmasin diye tartisma mevzusunu yazmak istemedim ama anlatmasam sanirim konuya objektif bakamazsiniz diye yazayim

Arkadasim ve kaynanasi arasinda buyuk problemler vardi aralari duzelir gibi olmustu kaynana diger ektilere ve ona kislik oaketler hazirlayip yollamis arkadasimin paketi diger eltiden kucukmus kaynanasinin adaletsizliginden falan yakindi bende kendisine belki kaynanan nufusu goz onunde bulundurarak kucuk ve buyuk paketleri ayirmistir dedim (eltisinin biri bebek 3 cocugu var ve kisin kp ve kv de oraya gidip kaliyor)arkadasim ise 2 kisiler ve arkadasinda esinin memleketinin yoresel yiyeceklerini pwk sevmez

Onceden konustuk tartistik mevzu tekrar acildi ben dusuncemin arkasinda olduğumusoyledim bana konuyu kendi arkadaslarina soyledigini benimde yirumumu soyledigini arkadaslarinin benim fesatca dusundugumu soylediklerini soyledi ve senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip telefonu kapatti

Siz olsaniz suan engel kaldirildigi icin kendisine birsey yazarmiydiniz en azindan bu dusunceden sonra neden engeli kaldirdigini

Fesatlık yapmamışsınız ki kendinize göre bir yorum yapmışsınız ve bana mantıklı da geldi. Durduk yere diğer arkadaşlarının gazına gelip sizi engellemiş yani hayatından çıkarmış. Demekki gerçekten dostunuz olmamış. Ne gereği var şimdi ona yazmanızın? Sizde onu yoksayın boşverin.

Neden kaldırdın diye sormak mı?
Ben basarım engeli.
Arkadaşlık dostluk böyle olmaz.o senin için böyle düşünmüyor sanırım.her canı sıkıldığında engellediğine göre

Olaya karşı objektif ve iyi niyetli yaklaşmışsın, yorumunu fesatça bulanın, fesatın anlamını bilmediğini düşüyorum, ki bu olayda fesatlık arkadaşının yaptığı oluyor, böyle bir konudan küsülmez, küsene de adım atılmaz. Ben olsam asla ama asla adım atmam.

Böyle birinden ne dost olur ne arkadaş siz engelleyin gitsin !!

O arkadaşı unut gitsin. Düşünmeye değmez.:dondurma: Bir gün döner gelirse nedenini sorarsın.

tamamını okudum. tartışmada da sen haklısın. sakın yazma. fesatlıkla neden suçluyor ki sanki ona gitmeyen erzağı sen alıyosun. saçmalık.

Fesatlık yapmamışsınız ki kendinize göre bir yorum yapmışsınız ve bana mantıklı da geldi. Durduk yere diğer arkadaşlarının gazına gelip sizi engellemiş yani hayatından çıkarmış. Demekki gerçekten dostunuz olmamış. Ne gereği var şimdi ona yazmanızın? Sizde onu yoksayın boşverin.

Bana aralarindaki sıkıntılardan sonra kaynanasinin yaptigi bir adim jest gibi geldi yani banada yapilsa oyle hissederdim ve dusundugumu soyledim

Benim yazmak istememin nedeni neden engeli kaldirdigini sormak istiyorum

Bana aralarindaki sıkıntılardan sonra kaynanasinin yaptigi bir adim jest gibi geldi yani banada yapilsa oyle hissederdim ve dusundugumu soyledim

Ben de diyorum ki. Şimdilik unutun gitsin bu arkadaşınızı. o yazarsa hayrola ? diye sorarsın.

ya benim de numarasını sildiğim biri var mesela. ezberimde. arada girip vatsap fotosuna filan bakıyorum. ama bu onunla konuşmak istediğim anlamına gemiyor. bi nevi stalk. soracak bişey yok ki. saçma ve komik olur.

Pohpohlamamışsın, onunla beraber oturup istediği dedikoduyu yapmamışsın, objektif olman yerine taraf tutmanı istemiş engellemiş, kaldırmasında ki amacı bilemem, ergen değilseniz, neden engeli kaldırdın diye sorman kadar saçma birşey de olamaz, sürekli onu mu takip ediyorsun? Konunda daha önce engeli kaldırdı tekrar engelledi yazmışsın, sürekli bakıyorsan bu da pek normal bir durum değil yani.

neden engellediğinin ya da kaldırdığının bir anlamı olmamalı dangalak demek ki kendisi. Siz engelleyin onu.

Pohpohlamamışsın, onunla beraber oturup istediği dedikoduyu yapmamışsın, objektif olman yerine taraf tutmanı istemiş engellemiş, kaldırmasında ki amacı bilemem, ergen değilseniz, neden engeli kaldırdın diye sorman kadar saçma birşey de olamaz, sürekli onu mu takip ediyorsun? Konunda daha önce engeli kaldırdı tekrar engelledi yazmışsın, sürekli bakıyorsan bu da pek normal bir durum değil yani.
Sosyal medyadan falan degil cunku ben sosyal medya kullanmiyorum ben numarasini silmemistim engeli kaldirdiginda profil resmini girdugum icin engeli kaldirdigini anliyorum

Fesat birsey soylememissiniz. Onun aile daha kalabalik belki o yuzden daha fazla koymustur demek fesatlik degildir. Zaten zart diye sizi engellemis arkadaslik bu degildir ki. Ozlemini icine at kendi pisman olur ozur dilerse dusunursun

ya benim de numarasını sildiğim biri var mesela. ezberimde. arada girip vatsap fotosuna filan bakıyorum. ama bu onunla konuşmak istediğim anlamına gemiyor. bi nevi stalk. soracak bişey yok ki. saçma ve komik olur.

Stalk benimde aklima geldi ama istese esinin telefonundan bakabilir profil fotografima falan o sekilde gorsugunu belli etmez

Cunku gecen seferde engeli kaldirdi ama ben hic yazmadim profil fotografina kinayeli bi soz yazan resim koymustu kimseye dedidigim yaptigim hicbirseyden pisman degilim gibi bi soz vardi sonradanda tekrar engelledi yani eminim sadece fotografima falan bakmak gibi bi niyeti olsa hic farkettirmeden bakabilirdi

Gayet yapıcı, mantıklı ve objektif bir eleştiriyi dahi kaldıramayarak arkadaşını tartışmaya sürükleyen, onu fesatlıkla suçlayan birisi ne derece arkadaşınızdır tartışılır. Hele engellemek filan... Çok çocukça.

Sizin gönlünüzle, yapınızla alakalı aslında sorup sormamanız.
Sormak ve "Kırıldım sana" demek istiyorsanız illa, sorun. Bir şey kaybetmezsiniz.
Alacağınız cevaba göre de tavrınızı takınırsınız. Şahsen insanların, arkadaşlık içinde ikinci bir şansı hak ettiğini düşünürüm, belki canının sıkıldığı bir ana denk geldi, sizden çıkarıverdi hırsını. Ama işte kendisi size karşı hep böyle midir, hep arkadaşlığınızı yürütmek için siz mi alttan alırsınız, size arkadaşlık namına bir katkısı var mıdır vb. bunlar önemli. Fesatlık gibi bir suçlama da ağır yani.

Siz bilirsiniz.
Ben olsam, engeli kaldırıp kaldırmaması üzerine herhangi bir soru sormam, ama samimi bir arkadaşımsa, "Beni incittin" derim. Sonra alacağım tepkiye göre bir yol izlerim.

Arkadaslar uzun detaylica yazmak isterdim ama kafanizi sisirmek istemem

Sadece kisaca soyle soyleyeyim bi arkadasimla bir gun konusurken tartistik ve beni dusundugum sey yuzunden fesatlikla sucladi ben fikrimi savununcada senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok diye telefonu kapatip engellemisti hatta kardesinin telefonundan bile

Oncesinde iki kere daha kirginligimiz olmustu ama engelleme falan olmamisti bir ay kadar dargin kaldiktan sonra adim atan ben olmustum

Sonrasindada demistim bir daha nolurda olsun adim atan ben olmuyucam diye diye

1 yildan fazla oldu beni engelleyeli bir kere daha engwli kaldirdi ama ben yazmamisyim kinayeli bi sozu profil fotografi yapip tekrar engelledi bugun yeniden acmis

Itiraf ediyirum onu ozledim gibi ama kalbimi haksiz yere cok fena kirdi siz olsaydiniz en azindan engeli neden kaldirdigina dair bisey sorarmiydiniz

Not:Kimligim ifsa olmasin diye tartisma mevzusunu yazmak istemedim ama anlatmasam sanirim konuya objektif bakamazsiniz diye yazayim

Arkadasim ve kaynanasi arasinda buyuk problemler vardi aralari duzelir gibi olmustu kaynana diger ektilere ve ona kislik oaketler hazirlayip yollamis arkadasimin paketi diger eltiden kucukmus kaynanasinin adaletsizliginden falan yakindi bende kendisine belki kaynanan nufusu goz onunde bulundurarak kucuk ve buyuk paketleri ayirmistir dedim (eltisinin biri bebek 3 cocugu var ve kisin kp ve kv de oraya gidip kaliyor)arkadasim ise 2 kisiler ve arkadasinda esinin memleketinin yoresel yiyeceklerini pwk sevmez

Onceden konustuk tartistik mevzu tekrar acildi ben dusuncemin arkasinda olduğumusoyledim bana konuyu kendi arkadaslarina soyledigini benimde yirumumu soyledigini arkadaslarinin benim fesatca dusundugumu soylediklerini soyledi ve senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip telefonu kapatti

Siz olsaniz suan engel kaldirildigi icin kendisine birsey yazarmiydiniz en azindan bu dusunceden sonra neden engeli kaldirdigini
Dusunceme saygi duymayan kisileri hayatimdan cikariyorum ben. Her gun burnumun dibinde var biri mesela asla muhatap olmam artik.

Canim bosver derdin mi yok.Bi daha ki tartismanizda daha agir konussa ne olcak onu da mi sineye cekeceksiniz.Bana arkadasiniz cocukca geldi.İnsan zevk almaz ki boyle biriyle arkadaslik etmekten

Geçmişte hep alttan alır, 100 kere affederdim ama artık yoook, şu durumda sen haklı görünüyorsun buna rağmen seninle görüşmeyen o, bir daha asla görüşmezdim böyle biriyle, genellikle aynı davranışları tekrarlar dururlar senin sabrını tüketinceye kadar.

Sizi merak ediyordur beni egelledi mi falan diye o yüzden arıyordur arada engeli. Bence böyle biriyle arkadaş olunmaz zaten. Fesatlığı yapan da kendisi, haberi yok. Sen iyisin, sen doğrusun diyen; yanlışı olsa da atkadaşını uyarmayan samimyetsiz kişilerle dostluk kurmak istiyorsa hiç durmasın. Six doğrusunu yapmışsınız

Back
X