Allah Aşkına Biri Birşey Desin Benim Düşündügüm Şey Fesatlık Mı

Surekli kendi fikrinde olan biriyle ahlanip vahlanmak isteyen tip.Duzeltme cabasi yok surekli beni onayla dedikodu yapalim diyenlerden.

Size katildim erzak kolisi kisi sayisina gore gitmistir.Kadin gene dusunup yollamis hem begenmiyo ama butun kis yicek onlari ohh.

Kayinvalidesinde masrafida gosteris icin yaptigi belli digerleri yapmismi yapmamismi kontrol ediyor.

Oh hem kv evine almasın evine gitmesin hemde koli seklesin bide beğenmesin. Adaletsizlik kendinin yaptığı kadın oğlunun evine gelip kalmasn oğlu gitmesn ailesiyle... oh ne ala.. dengesizmiş yanı. Ayrıca arkandan kilolu evde kalmıs fesat nankör diyeninde dedirteninde o lafı tasıyanında alnını karışlaman lazımdı. Sende deseldin sen fesatsın benim içimde kötülük yok ki öyle düsündüm deseydin.mümkünse hi ç tanışmamıs olalım deseydin..

Hayatından parazitleri çıkartmak çok rahatlatıyor dene cnm

çok güzel fırsat olmuş bir daha asla konuşma arkadaş falan değil bu
fesat ve nankör kendisi

bana göre arkadaşın hiç iyi bir arkadaş değilmiş tatlım. eğer gerçek arkadaş olsaydı senin nasıl biri olduğunu ve neyi yapıp yapmayacağını bilirdi.
senin mesajına göre ben bir fesatlık görmedim ama arkadaşının öyle düşünmesi hiç hoş bir davranış olmamış.. senin bir suçun yok ;)
ek olarakta bence arkadaşını birileri dolduşa getirip senden soğutup ve bunuda başarmış olabilirler. (sadece bir ihtimal..)

görüşmediği kv si onu düşünüp koli yolluyor bu hanımefendi de küçük diye beğenmiyor öyle mi?asıl nankör de fesat da arkadaşın.o bu kafayla giderse etrafında kimse kalmayacak.boşver öyle bir insanla arkadaşlık etme zaten.sana faydası değil zararı olur.ben de aynen senin gibi düşünüyorum.sen fesat değilsin.için rahat olsun

Şurda o arkadaşınız olacak kişi konu açsa kv sini kötülese kim bilir neler düşünürdük:KK53:
İşte olaylara tek taraflı bakmamak lazım.. Belki de gelinin kötülüğünden bazı kv.ler haksız yere suçlanıyo.. Allah o kv.ye de yardım etsin :) siz kaçıp kurtulun, uzak olun hatta yeri geldiğinde haddini bildirin..

Ondan arkadaş olmaz. Asıl fesat dedikodu onda. Telefonda deseydin ya ben kimseyi tutmadım sadece gerçekleri dile getirdim. Gercekler acıdır.... arkadaşın da acı acı yemiş gercekleri ;)

Ya tamam bazen kv leri de eleatiriyoruz ama kadin ne guzel kolisini yollamis.
Koli bulmusta buyugunu ariyor:-)
Bence arkadasin gercek yuzunu gostermis fesatin sozluk anlaminda onun adi yazili:-)

Fesatlik kiskanmakla ilgili konularda ozet gectigimiz bir terimdir. Arkadasindan farkli dusunup yorumlayinca konuyu onun nazarinda fesat nankor olmussun. Oysaki o onun dusuncelerine istirak etmeni onaylamani kv sini birlikte elestirmeyi hayal etmisti. Hakli oldugunu duymaya ihtiyaci var.onay almaya.cunku o da yaptiklarinin dogru olmadigini biliyor ve yapmaktanda geri kalmiyor.yandas ariyor.tehlikeli bir insan modeli. Ayrica arkadas degil. Tanidik sadece. Senin ufkunu genisletebilen hatalarini soyleyebilen yapici olmak adina yol secen kisilerdir asil arkadas.iletisiminizi gozden gecirin bence

ya öncelikle kaynanasına gidince masraf yapsın ne olacak yani? eşinin annesi değil mi helal olsun kadına ne olursa olsun sevaptır bunun hesabını mı yapıyor?
ikinci olarak arkadaşınız sonuna kadar FESAT, fesatın bayrak tutanı hatta hiç kusura bakmasın. kadın düşünmüş koli hazırlamış onun altında bile bi şey aramış. bence kadın direk diğer gelinin çocukları olması nedeniyle onlara büyük koli hazırlamış. kavgalı küs olması vs bir sebep değil burada.
boşverin böyle insanları size de zarar verir iyi olmuş görüşmemeniz.

Aman bu kadinin kaynanasina Allah yardim etsin.
Arkadasiniz cok garip daha fesat kelimesinin anlamini bilmeyip ahkam kesiyor.
Birde baska arkadasiyla oturup senin nankor oldugun konusunda dedikodu yapiyor.

ne kaybetmiş biliyor musunuz arkadaşınız "SİZİ".
Bir insanın hayatında bir kaçtane arkadaşı olur, hatta daha da çok olabilir ama DOST öyle kolay bulunmaz ve asıl dost size hatalısın diyebilendir. Sürekli sizi haklı gören, yaptığınız her davranışta sizi pohpohlayandan sadece arkadaş bile değil zaman geçirilen insan olur, siz doğru olanı yapmışsınız ama arkadaşınız sizden doğruları değil duymak istediklerini söylemenizi beklemiş ve belli ki ona bunları söyleyenler de var.
Madem bu kadar kolay bir arkadaşlığı bitirmek zaten hiç gerçek anlamda arkadaş değilmişsiniz zaten.
Siz hala yüce gönüllülük edip acaba bende kusur var mı diye arıyorsunuz ya allah sizi sizin gibi iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Konu sahibi bence bu şahıstan uzak durun, malesef anlattıklarınızdan kalbinin ne kadar kötü olduğu görülüyor. Size de zarar verir böyle bir insan, ben korkarım. Bu arada konuda tek fesat arkadaşım dediğiniz şahıs.

Şu arkadaş müsveddesi için kendini sakın üzme.
Söylediklerinde haklısın. Görüşmediği kadın ne diye eşit koli yapacakmış. Ayrıca yardımı yardım eden belirler. İsterse hiç vermez neden diyemezsin. Asıl bu fesatlık.
Ama en çok neye kızdım, senin hiç arkadaşın değilmiş.. Asıl fesat kendi. Kayınvalidesi senin hakkında bu tip densiz sözler etse bile bunu sana yetiştirmemeliydi. Kayınvalidesine kibarca ayıp ettiğini söyleyip konu kapaması ve bir daha kimseye bu tip çirkin sözleri taşımaması gerekirdi. Resmen kalbinizi kırmak istemiş. Çok ayıp. Üstelik bu sözleri başka birini daha yetiştirmiş. Utanmadan demek her yerde sizin hakkınızda da konuşuyor.
Arkadaş değilmiş zaten, boşverin hiç kendinizi üzmeyin. Değmez buna zaten. Bir kötü niyetliden kurtulmuşsunuz.
Çok iyi kalplisiniz ama hala üzülüyorsunuz bu lafları size söylemesine rağmen. Umarım gönlünüz gibi zengin temiz bir hayatınız olur çok mutlu olursunuz.

Sizin kayıtsız şartsız ona destek olmanızı istemiş yani türkçesi "k.ç yalayıcısı" olun istemiş. siz dürüst davrandığınız için de kaldıramamış. kendisi fazla fesat bence... siz ona onu övecek şeyler söyleseydiniz o an bakın nasıl sevecekti sizi.. boşverin gitsin.

ayrıca kaynanasının arkanızdan böyle şeyler söylediğini size söyleyebiliyorsa sizin bunları üşünüp kırılabileceğinizi de pek umursamıyordur. ben sizi savunduğunu bile düşnmüyorum hatta.. sallayın gitsin o bir arkadaş değil, yaptığı "fesat"lıklara yandaş arıyor.

Koli ebadının boyutunu hesap edecek kadar fesat olunmamalı.. Siz kendinizi sorgulamayı bırakın..

Arkadasinizda kisilik bozuklugu olabilir mi?
Bende kv ile gorusmuyorum olan bazi durumlardan dolayi ama toplu igne verse almam
Hem gorusmuyo hem de koli kucuk diye vah vah ediyo oyle mi
Bu tip insanlardan uzak durun lutfen hic haz etmiyorum gorusmuyosan onun yaptiklari veya yapmadiklari da rahatsiz etmemeli neyin derdinde

Sorun tamamen o siz degilsiniz

Kv sanki koli yollamak zorunda
İste insanlara iyilik yapmayacaksin, yaptigin iyilikte bile bir pislik ararlar,zikkim yesin arkadasiniz ayrica da fesat olan kendisi, ilisiginizi kesin derim

Back
X