- 1 Nisan 2017
- 8
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Arkadaslar uzun detaylica yazmak isterdim ama kafanizi sisirmek istemem
Sadece kisaca soyle soyleyeyim bi arkadasimla bir gun konusurken tartistik ve beni dusundugum sey yuzunden fesatlikla sucladi ben fikrimi savununcada senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok diye telefonu kapatip engellemisti hatta kardesinin telefonundan bile
Oncesinde iki kere daha kirginligimiz olmustu ama engelleme falan olmamisti bir ay kadar dargin kaldiktan sonra adim atan ben olmustum
Sonrasindada demistim bir daha nolurda olsun adim atan ben olmuyucam diye diye
1 yildan fazla oldu beni engelleyeli bir kere daha engwli kaldirdi ama ben yazmamisyim kinayeli bi sozu profil fotografi yapip tekrar engelledi bugun yeniden acmis
Itiraf ediyirum onu ozledim gibi ama kalbimi haksiz yere cok fena kirdi siz olsaydiniz en azindan engeli neden kaldirdigina dair bisey sorarmiydiniz
Not:Kimligim ifsa olmasin diye tartisma mevzusunu yazmak istemedim ama anlatmasam sanirim konuya objektif bakamazsiniz diye yazayim
Arkadasim ve kaynanasi arasinda buyuk problemler vardi aralari duzelir gibi olmustu kaynana diger ektilere ve ona kislik oaketler hazirlayip yollamis arkadasimin paketi diger eltiden kucukmus kaynanasinin adaletsizliginden falan yakindi bende kendisine belki kaynanan nufusu goz onunde bulundurarak kucuk ve buyuk paketleri ayirmistir dedim (eltisinin biri bebek 3 cocugu var ve kisin kp ve kv de oraya gidip kaliyor)arkadasim ise 2 kisiler ve arkadasinda esinin memleketinin yoresel yiyeceklerini pwk sevmez
Onceden konustuk tartistik mevzu tekrar acildi ben dusuncemin arkasinda olduğumusoyledim bana konuyu kendi arkadaslarina soyledigini benimde yirumumu soyledigini arkadaslarinin benim fesatca dusundugumu soylediklerini soyledi ve senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip telefonu kapatti
Siz olsaniz suan engel kaldirildigi icin kendisine birsey yazarmiydiniz en azindan bu dusunceden sonra neden engeli kaldirdigini
Çok pardon ben bir hayrı engellemek istemem ama kaynanası ile onun problemi gelip bunu size anlatmış siz fikrinizi söylemişsiniz ve arkadaşinız başka insanlarin sözüne bakarak sizi direk silmiş ayrıca engeli açtıktan sonrads özür dilememiş bu resmen kibirdir bence yazmayın o kibrini yensin ve özür dilesin öyle saçmalık mı olur