Engelli bir erkek ve engeli olmayan kız

Nasıl peki bana açıklar mısınız rica etsem

Yani rol kesiyorsa iliskinin ilerleyen zamanlarinda rahatladikca kendi karakterini gostermeye başlar illa ki diye dusunuyorum. O zaman daha dogru degerlendirirsiniz hem de kendi duygularinizi degerlendirirniz daha yeni baslamis bir şey sonuçta. İlişkilerin başlarinda genelde herkesin tahammulu ve anlayisi en ust seviyelerde olir. 😬

Sevgi engel tanımaz diyorsunuz
Benim için öyle. Belki daha büyük bi engeli olsa acaba derim. Ama ayağı yan basan birinde bu kadar düşünüyorsanız sağlam biri ile evlendiğinizde bi kaza geçirse yatağa mahkum kalsa demek ki arkanıza bakmadan kaçacaksınız

Bence bu hayatta hepimiz engelliyiz. Kimimiz fiziksel, kimimiz ruhsal, kimimiz beyinsel uzar gider bu. Eğer iyi şefkatli merhametli birisi ise, sizin gönlünüzü isitiyorsa neden olmasın.
Birilerinin uygun gördüğü birisi emin olun daha berbat çıkar.
Çok mantıklı konustunuz siz ve diğer insanlar beni kirmadiginiz için teşekkür ederim 💙

Yani rol kesiyorsa iliskinin ilerleyen zamanlarinda rahatladikca kendi karakterini gostermeye başlar illa ki diye dusunuyorum. O zaman daha dogru degerlendirirsiniz hem de kendi duygularinizi degerlendirirniz daha yeni baslamis bir şey sonuçta. İlişkilerin başlarinda genelde herkesin tahammulu ve anlayisi en ust seviyelerde olir. 😬
Sizin ile ileride de görüşmek konuşmak akıl fikir almak isterim izniniz olursa 🥺

Anlaşabileceğini düşünüyorsan, seviyorsan ,çalışıp kimseye muhtaç olmayacaksınız neden olmasın ki. ayağı yan basmayan ruh hastası erkekler varken senin ki normal geldi bana:)

Ben engelli değilim engelli olan karşımdaki insan, benim için sorun yok ama hayatımdaki insanlar bana diyor ki yapma hayatını mahvedersin diyorlar
İlk cümleyi “Merhaba, biriyle tanıştım. O da bekar ben de.” şeklinde düzeltin. Yazdığınız cümlelerle ikinizin de engelli olduğu anlaşılıyor.

1 sorunun cevabı evetben harbiden sorun etmiyorum ama benim asıl sorunum insanların kafamı karıştırıyor olması asla duygularıyla oynamam da zaten ne ben ne başkasına oynatmak onun duygularını izin vermem haklısınz evet ama öyle düşünmesini asla istemem üzülmesini de asla tabi istemem sebebi olmak asla ama asla istemem

Henüz kendisine karşı bir duygu beslemiyorsunuz , sadece ilgisinden hoşlanmışsınız.

Mesajınızdan: karşınızdaki insanı kırmaktan çekinen bir insan olduğunuzu düşünüyorum.

Bu yola girmek için hazır değilsiniz. Başka bir nedenle kendisinden uzaklaşsanız , "engelli diye mi böyle yapıyorum" diye düşünecekseniz veya "ayrılırsam engelinden ayrıldığımı düşünür ,bir şans daha vereyim" diyecek bir insansanız ; bu ilişki size de zarar verir , arkadaş kalın.

Henüz kendisine karşı bir duygu beslemiyorsunuz , sadece ilgisinden hoşlanmışsınız.

Mesajınızdan: karşınızdaki insanı kırmaktan çekinen bir insan olduğunuzu düşünüyorum.

Bu yola girmek için hazır değilsiniz. Başka bir nedenle kendisinden uzaklaşsanız , "engelli diye mi böyle yapıyorum" diye düşünecekseniz veya "ayrılırsam engelinden ayrıldığımı düşünür ,bir şans daha vereyim" diyecek bir insansanız ; bu ilişki size de zarar verir , arkadaş kalın.
Hadi ben incinmeye kırılmaya alışkın biriyim atlatirim Allah'ın izniyle ama o üzülsun istemiyorum yipransin hele ki buna benim duygularım yada ben sebebi olursam üzülürüm düşünceniz çok doğru evet öyle bir insanım

1 sorunun cevabı evetben harbiden sorun etmiyorum ama benim asıl sorunum insanların kafamı karıştırıyor olması asla duygularıyla oynamam da zaten ne ben ne başkasına oynatmak onun duygularını izin vermem haklısınz evet ama öyle düşünmesini asla istemem üzülmesini de asla tabi istemem sebebi olmak asla ama asla istemem
Sen sorun etmesen cevrenden etkilenmez, ağzının payını verip geçersin. Kararını hızlı ver ki o kişi de sana bağlanıp hayal kırıklığı yaşamasın.

Back
X