- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi polinaaleksandrova
- #21
10 gün okuldan uzaklaştırma verilmiş sadece okuduğum kadarıylaİyi olmuş tutuklanmaları
Pislikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün okuldan uzaklaştırma verilmiş sadece okuduğum kadarıylaİyi olmuş tutuklanmaları
Pislikler
Yazıklar olsun o cocuklara benim ogrenciler de öyle rahat ki küfürler ediyorlar hem de biz ogretmenlerin yaninda saygi filan yok ama hu bambaska bi sey ya engelli cocuga adeta iskenceHaber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
Çocuklar tutuklanmış ne olur göreceğiz hep birlikte.
Neden orada yaşamak istediniz?Keşke orada yaşasaydım düşüncesiyle ağlayarak izledim videoları. Bu neyin nefreti, neden bu kadar kötüler acaba? Anlamak mümkün değil. Kötülüğe kötülükle karşılık vermek dışında bir çözüm de gelmiyor aklıma. Topluma falan kazandırılması mümkün olmayan rezil tipler bunlar.
Hayır adliyeye de sevk edilmişler10 gün okuldan uzaklaştırma verilmiş sadece okuduğum kadarıyla
Çocuğa sımsıkı sarılıp yaralarını sarmak istedim. Keşke koruyabilseydim duygusu çıkmıyor içimdenNeden orada yaşamak istediniz?
Bu ne ki , öğretmenlik yapmak o kadar zor ki artık başedemiyoruz , ortaokullar bile berbat halde , öğrencilerde asla sorumluluk bilinci , vicdan, merhamet yok , aslında hepsi anne babalarını yansıtıyor, eğitim evde başlar, bencil ailelerin bencil ve merhametsiz çocukları , daha da kötüye gidiyor bu nesilden umudum kalmadı...Haber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
Çocuklar tutuklanmış ne olur göreceğiz hep birlikte.
Güncelleme: darp eden 4 öğrenciye sadece 10 gün uzaklaştırma verilmiş :)
Daha konuyu okuduğum gibi hiç bir ceza almayacaklar demiştim, yukarıda yorumumda da belirttim. Sonuç on gün uzaklaştırma olmuş. Buda onlar için cezadan çok ödül. Çünkü bu gençler zaten zorla okulda tutuluyorlar. Yerleri okul değil. Okumakla yakından uzaktan alakası olmayanları zorla okula tepiyoruz. Okula döndüklerinde zorbalıklarını arttırarak devam edicekler. Çok üzülüyorum ki bu düzen değişmedikçe benim evladım neler yaşayacak bu ülke de. Ortaokullarda bile iş çığrından çıkmış durumda ama öğretmen olarak tek müdahalede bulunamıyoruz. Bulunupta mesleğinden olan çok insan gördümz, bizzat görmesem inanmam. Sekizinci sınıf öğrencisi ellili yaşlarda adamlar la okul önlerinden kaçıyor, annesine söylediğinde benim kızım sizi ne ilgilendirir diyor. Bazen evet beni ne ilgilendiriyor ya zaten maaşın olmuş asgari ücret boşver diyorum ama gördüklerime içim elvermeyince elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir öğretmen olarak çaresizce çırpındığımı hissediyorum bu meslekte. Ne yazık ki mesleğimi çok sevmeme rağmen soğuyorum.
Cok uzuldum. Icin acıyarak izledim, hatta tamamini izleyemedim. Nobetci ogretmen gormemis mi? Birkac yil once orta okulda oglum darp edilmisti, izlerken o gunler aklima geldi. Cok uzucu. Doyecek birsry bulamiyorum.
O kadar doğru bir yorum ki , çocuk ortaokul öğrencisi sıraya uzanmış 2 × 80 yatıyor, çocuğum kalk diyorum diyorki hocam uykum var , defter yok kalem kitap hiçbişey getirmemiş, derste de umrumda değil saygısızca uzanmış yatıyor, neden okula geldin o halde diyorum hocam zorla gönderiyorlar diyor, ben şimdi bu çocuğa ne katabilirim, güzellikle konuşsam yine olmuyor az bağırsan kızzan aman çocuğa bağırdı diye tü kaka olursun, gerçekten zorunlu eğitim kalkmalı bir eğitimci olarak bunu savunacağım aklıma gelmezdi , okumak isteyen gelsin , okullar tımarhaneye döndü, eğitim hak getire...Biraz once gordum o videoyu ve altjnda yazan bi yorum vardı. Bu yoruma hak vercegim hic aklima gelmezdi. "Zorunlu egitim kaldirilsin okumak isteyenler okula gitsin çunku okullar egitim gormek istemeyen cocuklarla dolu" ne yazik ki. Allah sonumuzu hayir etsin şimdiki nesili yetistirmek kotulullerden korumak cok zor.
O kadar doğru bir yorum ki , çocuk ortaokul öğrencisi sıraya uzanmış 2 × 80 yatıyor, çocuğum kalk diyorum diyorki hocam uykum var , defter yok kalem kitap hiçbişey getirmemiş, derste de umrumda değil saygısızca uzanmış yatıyor, neden okula geldin o halde diyorum hocam zorla gönderiyorlar diyor, ben şimdi bu çocuğa ne katabilirim, güzellikle konuşsam yine olmuyor az bağırsan kızzan aman çocuğa bağırdı diye tü kaka olursun, gerçekten zorunlu eğitim kalkmalı bir eğitimci olarak bunu savunacağım aklıma gelmezdi , okumak isteyen gelsin , okullar tımarhaneye döndü, eğitim hak getire...
Aynen öyle, bence olmayanı erken yaşta işe sanayiye vereceksin görsün gününü, bari çırak olarak yetişir, şimdi eşşek kadar olup hala ana babasını sömürüyorlar ekmek elden su gölden, asla acımıyorum bu z kuşağına ve ailelerine...Sonra bu adamları iş disiplinine sokup çalıştırmayı bekliyoruz. Oysa şimdiden gitse sanayiye, tuvalet mi yıkıyor makine yağı ile mi uğraşıyor görür para kazanmayi anlar. Okula gelmekten aciz adamdan mesaide düzgün çalışmasını mi bekleyeceğiz? Sınıfta kalma yok, işverenin başına bela
Buna katılıyorum. Sınıfların düzeyini çok düşürüyorlar, diğerlerinin de eğitim hakkını engelliyorlar."Zorunlu egitim kaldirilsin okumak isteyenler okula gitsin çunku okullar egitim gormek istemeyen cocuklarla dolu"
İlkokullar bile artık tekin değil. Kızımın okulunda (sözde muhit olarak baya iyi bir okul) 4. sınıflar 1 ve 2. sınıfları sıraya dizip haraç almışlar. Kantinde sıraya bekleyen çocukların ellerinden paralarını almışlar. İnsan inanmakta gucluk çekiyor.Daha konuyu okuduğum gibi hiç bir ceza almayacaklar demiştim, yukarıda yorumumda da belirttim. Sonuç on gün uzaklaştırma olmuş. Buda onlar için cezadan çok ödül. Çünkü bu gençler zaten zorla okulda tutuluyorlar. Yerleri okul değil. Okumakla yakından uzaktan alakası olmayanları zorla okula tepiyoruz. Okula döndüklerinde zorbalıklarını arttırarak devam edicekler. Çok üzülüyorum ki bu düzen değişmedikçe benim evladım neler yaşayacak bu ülke de. Ortaokullarda bile iş çığrından çıkmış durumda ama öğretmen olarak tek müdahalede bulunamıyoruz. Bulunupta mesleğinden olan çok insan gördümz, bizzat görmesem inanmam. Sekizinci sınıf öğrencisi ellili yaşlarda adamlar la okul önlerinden kaçıyor, annesine söylediğinde benim kızım sizi ne ilgilendirir diyor. Bazen evet beni ne ilgilendiriyor ya zaten maaşın olmuş asgari ücret boşver diyorum ama gördüklerime içim elvermeyince elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir öğretmen olarak çaresizce çırpındığımı hissediyorum bu meslekte. Ne yazık ki mesleğimi çok sevmeme rağmen soğuyorum.