• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelli çocuğa saldırı Zonguldak!!!!!

İlkokullar bile artık tekin değil. Kızımın okulunda (sözde muhit olarak baya iyi bir okul) 4. sınıflar 1 ve 2. sınıfları sıraya dizip haraç almışlar. Kantinde sıraya bekleyen çocukların ellerinden paralarını almışlar. İnsan inanmakta gucluk çekiyor.

Asıl tehlikeli grup o yaş grubu, ne korku biliyor ne bebeklikten çıkabiliyor ne büyük diye ciddiye alabilirsin tam son anda son şansı aileler harcıyor çok yazık

o.cocuklari diyecegim ama 40 tane o. bir araya gelse yine bunlar gibisini doguramaz.
engelli olan bana kalirsa diğer cocuklar, agir karakter engelliler hepsi döl israfları yahu 😑 zevksiz gecenin çocuklari
ne desem az kaliyo ya 😤

Acilen cezanın şiddeti arttırılmalı yoksa o hep Abd de gördüğümüz olaylar olacak!!!!

Bu ülkede hastahane ve okullar yasayla korunmalı !
Gerekirse eğitim hayatları bitsin, sicilleri karartılsın.
okulda korusan ne olacak ki?
hemen evimin dibinde bir lise var her allahin günu grup kavgalari var.
kizlar erkek icin kavga ediyo, erkekler kizlar icin.
benim lise dönemimde de vardı o zamanda kiz veya erkek icin kavga eden tiplerden tiksiniyodum halada tiksiniyorum ya 😑

Engelli tamamda kim
Ben orda 6 7 tane engelli problemli toplum için asalak canlı sürüsü gördüm
Engelli diye tabir ettiğin çocuk normal biri bence
7 tane sırtlan dahi birinin de etrafımı sarsa farklı gözükmezdi

Bir ogretmen olarak şunu istiyorum zorunlu egitim kaldirilsin,boyle serseri soytarilarin okulda yeri yok.kendi ogrencilerimde okumaya istegi olmayan sirf aile zoruyla gelen ogrenciler var.dersi dinlemedikleri gibi dersin işlenmesine engel oluyorlar,yetmiyor akran zorbaligi yapiyorlar.inanin ben 40 dakikalik her dersin 20 dakikasini ailelerinin vermedigi terbiyeyi vermekle geciriyorum.dersi anlatmaktan cok cocuklara saygiyi ogretiyorum.

Ben bunu yıllardır söylüyorum ama sürekli o zaman it kopuk daha da beter olur diyorlar ya hu milletin kıyamadığı çocuklara zarar vermeleri çok mu güzel!
Bir ogretmen olarak şunu istiyorum zorunlu egitim kaldirilsin,boyle serseri soytarilarin okulda yeri yok.kendi ogrencilerimde okumaya istegi olmayan sirf aile zoruyla gelen ogrenciler var.dersi dinlemedikleri gibi dersin işlenmesine engel oluyorlar,yetmiyor akran zorbaligi yapiyorlar.inanin ben 40 dakikalik her dersin 20 dakikasini ailelerinin vermedigi terbiyeyi vermekle geciriyorum.dersi anlatmaktan cok cocuklara saygiyi ogretiyorum.

İnsanı zıvanadan çıkarıyorlar. Çocuk mu ki bunlar şimdi adli cezası yok on gün uzaklaştırma bu canilere tatil gelir hoşlarına bile gitmiştir , yaptıklarıda yanlarına kar kalacağı için aynen devam edecekler.
Okul yetkilileri elimizden bir şey gelmiyor, adli makamlar cezai ehliyeti yok arasında sıkıştık kaldık bireysel olarak mücadele etmek zorunda kalıyoruz neden?

Bu olay toplumun ve ailenin ne kadar yozlaştığını gösteren olaylardan birisi. Bizim zamanımızda sınıfta maddi durumu kötü olan birisi varsa para toplanırken ona söylenmeden sınıf arasında halledilirdi, az biraz sıkıntısı olan, engeli olan, yardıma ihtiyacı olan birisi olursa incitilmesin diye özellikle dikkat edilirdi. Çocuklar ailesinden ne görürse onu yansıtır, toplumda neye şahit olursa onu yapar. Bu hareketler asla normal değil, bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Toplumun da aile kavramının da maalesef içi çürümeye başladı. Yetişen bireyler beni çok düşündürüyor.

Hiçbir ahlaki değeri olmayan
Ahlak denince sadece akla cinsellik geldiiği
YOz bir topluma dönüşüyoruz
Bune ya
Bunlar şimdi çocuk mu
Bilinç düzeyi ilkel gelişmemiş/gelişememiş

Kimse kusura bakmasın ama bunun böyle olacağı belliydi. Daha dün başka bir konuda da yazdım. Eğer öğretmenlerden ve okullardan yetkiyi alıp, üzerine de sorumluluk yüklerseniz böyle olur. Hiç şaşırmadım. Daha da beteri olacak. Bu videoda işkence yapan tiplere de zerre acımıyorum. Ne hakla başkasının gül gibi yetiştirdiği çocuğuna zarar veriyorlar? Yukarıda biri yazmış herkes okumasın diye. Katılıyorum. Okumasın. Vallahi öğretmenler eğitimciler sizin sorunlu çocuklarınıza en fazla 4 sene katlanır ama o çocuklar ömür boyu sizinle.

Gündüz gece kuşağı sürekli ahlaksızlık, şiddet kabalık üzerine. Evlenme programındaki tipleri Kore yapımları ile kıyaslayın veya 1980-90 -70 kuşağındaki yapımlarla ve bunlar cast ajanslarından seçilen ortalık karıştırıcı tipler. Çocuklar aileleri ile zaman geçirmiyor eskisi gibi komşuluk, akrabağalık yok. Anne baba sabahtan akşama ekranda telefonda sosyal medyada . Banu avarın konuyla ilgili gözlemleri ve belgeseli vardı. Tüm ulus devletlerinde Acu’nun yaptığı tarzda aynı anda düğmeye basılmış gibi programlar bir anda çıktı diye. Amaç toplumsal çöküşü sağlamak ve görüyoruz şimdi . Hastahane yaşlı hastaya yapılanlar, her gün şiddet haberleri, xorbalık bunlar normal değil. Türk toplumu orta Asya’ya yörük kültürlerine bakın ilk önce çocuklara yaşlılara kadınlara saygıdır, yardımlaşmadır
Yapımlar eskiye göre çok daha kaliteli. Sıcağı sıcağına diye bir reality şovda ceset seyrederek büyümüş nesiniz biz :) 90lı yıllar televizyonda şiddetin en yoğun olduğu zamanlardı.

Bir de bir hususu düzeltmek istiyorum. Tutuklama bir tedbirdir. Asıl olan suçluların yargılanmasının serbest yapılmasıdır. Kaçma şüphesi, delil karartma şüphesi vb. Durumlarda tutuklama verilir. Bir de bir ihtimal toplumda infial oluşturulduysa. O nedenle tutuksuz yargılanmaları normal.

Dün lisede boyu kısa olan arkadaslari tarafından sürekli dalga malzemesi olan bir cocuk annesine edilen küfre dayanamayip arkadasini bıçaklamis cok üzüldüm sukur ki bıçağı sokmamis hafif bi kesi oluşmuş.
Nasil böyle acımasız olabiliyorlar cocuklar lisede içip geleni mi ararsın psikopat tipleri mi hersey var okulun semti kötü öğrenci ve velilerde baska bi dert

Haber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?

Çocuklar tutuklanmış ne olur göreceğiz hep birlikte.

Güncelleme: darp eden 4 öğrenciye sadece 10 gün uzaklaştırma verilmiş :)
Burasi Turkiye. Darp edenlerin odullendirilmedigine sukredin. Oldurselerdi cocugu kesin emniyette resim cekip odul verirlerdi. Malum, kiralik katillere boyle muamele ediyorlar

Çok olağan bir durum aslında o yüzden görünce hiç şaşırmadım bazı insanlar ülke nereye gidiyor falan diye söylenir ama bu zorbalıklar hep vardı sadece şimdi teknoloji gelişti görünür oldu.ben ilkokulda bir devlet okuluna gidiyordum.sınıfımızda 4 tane zihinsel problemi olan çocuk vardı.malesef bu çocuklar herkesin alay konusuydu.mükemmel öğrenci pozundaki öğrenciler bile bu çocuklara türlü eziyetler yapardı.tenefüste öğretmenler olmazdı ortalıkta nöbetçi öğretmen sadece bahçede olurdu zaten bu kadar öğrenciyi doldurursan öğretmenin kontrol imkanıda pek olmaz illaki gözden kaçar.bu yaşta çocuklar çok acımasız oluyor hele liseli ergenliğin zirvesindekiler hertürlü kötülüğü yapabilir.öğretmenlere yaptırım gücü verilmeli şimdi sınıfta kalma yok başları belaya girmiyor birşey olmuyor bu tip serserileri 10 gün uzaklaştırsan ne olur adamlara anca ödül olur.

Back
X