engelli kadin saglikli erkek evliligi

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Son derece hassas bir konu sixin fikirlerinizi merak ediyoruz bir akrabam goe engelli 24 yasinda ogrtmen bi sevgilisi var muhendislik yspiyor adamin hicbir saglik problemi yok evlenmr trklifi ais ama kabul etmemis kiz sizce olur mu bu evlilik cevrenizde boyle ornekler var mi

Anladigim kadariyla gorme engelli, insanlari engeline sıfatına boyuna kilosuna yaşına denkligine gore mi evlendiricez?
Bu muhabbet cok nefret ettigim bir toplum tabusundan ibaret. Adam istemis goze almis evlenme teklifi etmiş, neden olmasin?
Insanin kalbi kör olmasin , herkesin gözü kör olabilir.

Bizler için elbette sorun olamaz , olmamalı da zaten.
Herkes seçtiği insanla çevre baskısı olmadan evlenebilmeli.

Ama bir güruh var ki onlara laf anlatamazsın , demediklerini bırakmazlar, susmazlar , insanı Can'ından bezdirirler.

Böyle bir çevreden uzaklarsa , evlensinler, yok bu hergün hemcinsimin başına kakılacaksa istemem elbette evlenmesinler.
Kızın da kabul etmeme sebebi bunlar bence.

engeli nedir dtam olarak....yengem mühendislik okurken, özürlü amcaoğlumla tanışmış.Okulu da bıraktı.Evlendiler.Çocukları şimdi 19 yaşında...Bi başka akrabama da , ortopedik özürlü bir kızla evlendi....Kuzenim de hafif özürlüydü, almanyadan evlendi.Babamın dayısı ortopedik hafif özürlü, 3 çocuğu var.....Özürlüler evlenir, mutlu da olurlar.Çocuk da yaparlar....Merak etmeyin

Son derece hassas bir konu sixin fikirlerinizi merak ediyoruz bir akrabam goe engelli 24 yasinda ogrtmen bi sevgilisi var muhendislik yspiyor adamin hicbir saglik problemi yok evlenmr trklifi ais ama kabul etmemis kiz sizce olur mu bu evlilik cevrenizde boyle ornekler var mi
o insan değilmi

İnsanin kalbinde engeli olmasin gerisi hic onemli degil. Bir insan bir insani sevmisse hicbir sey engrl olamaz bana gore

Çok var, ille engelliler engellilerle mi evlensin? Hatta birbirlerini tamamlayabilmeleri icin cok da guzel oluyor birinin saglikli olmasi ya da digerinden farkli bir engele sahip olmasi.

Nice saglikli insan var cogunun vicdani yok, kalbi tas.Bu zananda saglikli insan bulunurda sevem bulunmaz. Cikar dunyasi olmus

Eğer karşılıklı anlaşmışlarsa sorun yok demektir.. Zaten bizim için sorun olsada olmasada aynı hayatı paylaşıcak olan onlar, bu yuzden karar onların ki zaten olumlu karar almışlar.

1.si engel bedendeyse sıkıntı degil yeterki kalpte olmasin.
2. Si yarin basimiza ne gelecek bilinmez esimize bize bir sey olsa ayrilmak mi gerekir.
Hem iki taraf ta olur demisse size de destek olmak arkalarinda dirmak düşer

engeli nedir dtam olarak....yengem mühendislik okurken, özürlü amcaoğlumla tanışmış.Okulu da bıraktı.Evlendiler.Çocukları şimdi 19 yaşında...Bi başka akrabama da , ortopedik özürlü bir kızla evlendi....Kuzenim de hafif özürlüydü, almanyadan evlendi.Babamın dayısı ortopedik hafif özürlü, 3 çocuğu var.....Özürlüler evlenir, mutlu da olurlar.Çocuk da yaparlar....Merak etmeyin

Evlendiğimiz kişi de nikahtan sonra özürlü olabilir...Bırakacak mıyız?

yeri gelmişken, oğluma her zaman ''engelli birine asla dikkatli bakma, sakın bir şey sorma'' v.s. diyorum.Hanımlar bunu evlatlarımıza öğretelim nolur
Evet ama sende özürlü özürlü diye yazmasan daha iyi olacak sanki. :(

Anladigim kadariyla gorme engelli, insanlari engeline sıfatına boyuna kilosuna yaşına denkligine gore mi evlendiricez?
Bu muhabbet cok nefret ettigim bir toplum tabusundan ibaret. Adam istemis goze almis evlenme teklifi etmiş, neden olmasin?
Insanin kalbi kör olmasin , herkesin gözü kör olabilir.

Ne güzel yazmışsınız

kesinlikle sorun olur burdaki insanlar rahat rahat konuşuyolar çünkü sanaldalar. sorsan acaba burdakilere gerçek hayatta kardeşine abine görme engelli birini ister misin diye yakıştırmazlar...

evlenme teklif eden erkek çok çok karakterli bir erkekse sorun çıkmaz. (çok fazla karakterden bahsediyorum)
eğer karaktersizse de sürekli başına kakar seni kimse almazdı, seni bu halinle kabul ettim vs diye.
kendisi sorun çıkarmazsa ailesi çıkarır.
ben gerçekçi bakıyorum.

Tamamen adama ve adamın yetiştiği aileye bağlı bence.
Sizin taraftan sorun çıkacağını zannetmiyorum ancak adam ne kadar istese de ailesi mırın kırın edecekse bence maalesef olmaz. Çok üzerler çok incitirler kızımızı.
Haa bana sorarsanız kardeşim engelli bir insanla evlenmek istese gerçekten iyice ölçüp biçim tarttığından emin olurum. Hani bir anlık aşkla hevesle değilde bir ömür yaşamaktan bahsediyorum. Eğer iyice düşündüğünü görürsem neden olmasın göbek ata ata evlendiririz. :KK49::KK49:

Back
X