- 20 Eylül 2025
- 161
- 88
- 13
- 27
- Konu Sahibi kataraktpenguen17
Annem 40 yaşında doğum yaptıHer cocuk ister 1 tane ister 5 tane olsun annesinin babasinin sorunu ve sorumlulugudur, ben dogurayim ablalari abileri bakar denilerek cocuk sahibi olunmaz, olunmamali.
17 yil aradan sonra dogmus bir cocuk, anneniz sizi 20 yaşında dogurmussa kardesinizi 37 yasinda dogurmus olmali, yani epey genc bir dogum, size emanet etmek, cok cok cok buyuk bir sorumluluk vermek, ben hayatimi heba ettim sende et demek, evlenme, kendin cocuk sahibi olma demek, cunku ben sizin durumunuzda olsaydim ne cesaret edip evlenebilirdim ne de cocuk sahibi olabilirdim. Kimse hayatina bir kadini / erkegi aldi, onla evlendi diye kardesinide promosyon olarak kabul etmek zorunda değil (saglikli veya sagliksiz farketmez)
Sizin durumunuz cidden cok zor, Allah sabir versin dilerim esiniz vicdan sahibidir, ne diyeyim.
Bencede zorunda değil, dediklerinizi anlayabiliyorum o yüzden ona da anlayış gösteriyorum
Ne bileyim kızlar bende böyle olsun istemezdim biliyor musunuz, kimsenin suçu da değil, olsada geri alınılabilecek bir durum değil
Ne bileyim kalakaldım işte böyle, Allah bana akıl fikir versin, para versin,
Nişanlımı da çok seviyorum ama onu böyle bir hayata mahkum etmiş gibi de olmak istemem bu yüzden birazcık daha kafamı topladığımda onunla da konuşacağım
Bugün baya kötüydüm kusuruma bakmayın
Yakınmayı da günlük hayatımda hiç sevmem ama destek hissetmeye ihtiyacım vardı, psikoloğa gitmem lazım ama işimden ötürü bunu da yapamıyorum,