Habere yansıtsınlar toplumdan baya tepki gorulurse işlem kısa sure ıcınde cözülür belkiHerkese merhaba, benim engelli bir kardeşim var ve zaman zaman onunla fotoğraflarımızı instagram hesabımdan paylaşıyorum. Bir takipçim (70k kadar takipçim var o sebeple takipçi yazdım, ne demem gerektiğini bilemedim) bana '' Benim de iki tane engelli kardeşim var , annem vefat etti, babam yeniden evlendi ve üvey annem sürekli kardeşlerimi dövüyor.'' yazmış. Ben de hemen şikayet etmesi gerektiğini ve çocukların devlet yurduna verilmesi gerektiğini söyledim. Şikayet etmiş ama sonuç alamamış. Kardeşlerini yanına almasını söyledim. Eşi izin vermiyormuş. Çok dert ettim kendime ben bu olayı? O savunmasız yavruları o canilerin elinden nasıl alırız? Resim falan çekmişler şiddet anında. Avukat ve hukukçu arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bu durumda bi şey yapar mı?
Ad ve soyadlarını öğrenemez misiniz acaba?Adresi detaylı söylemedi sadece İstanbul Ferhatpaşa dedi. Bu da yeterli gelmez sanırım.
İyi de size bunu anlatana kadar neden kendisi ihbarda bulunmuyor muş?Adresi detaylı söylemedi sadece İstanbul Ferhatpaşa dedi. Bu da yeterli gelmez sanırım.
Nasıl kıyıyorlar masum meleklere,elleri kırılır inşallahAhh keşke yakın şehirlerde olsak... Zaten aynı şehirde olsam kalkıp kendi elimle teslim ederim onu. Sabahtan beri ne beddualar ediyorum o iblise..
Herkese merhaba, benim engelli bir kardeşim var ve zaman zaman onunla fotoğraflarımızı instagram hesabımdan paylaşıyorum. Bir takipçim (70k kadar takipçim var o sebeple takipçi yazdım, ne demem gerektiğini bilemedim) bana '' Benim de iki tane engelli kardeşim var , annem vefat etti, babam yeniden evlendi ve üvey annem sürekli kardeşlerimi dövüyor.'' yazmış. Ben de hemen şikayet etmesi gerektiğini ve çocukların devlet yurduna verilmesi gerektiğini söyledim. Şikayet etmiş ama sonuç alamamış. Kardeşlerini yanına almasını söyledim. Eşi izin vermiyormuş. Çok dert ettim kendime ben bu olayı? O savunmasız yavruları o canilerin elinden nasıl alırız? Resim falan çekmişler şiddet anında. Avukat ve hukukçu arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bu durumda bi şey yapar mı?
Sosyal hizmet uzmanı olarak söylüyorum ihbarlara haber vererek gitmiyoruz. Öyle olsa ihbarın bir anlamı kalmaz. Alo 183 ya da E Devletten ihbar oluşturun lütfen adres bilgisiyle beraber. Gidilip sosyal inceleme başlatılacaktır. Bir de ihbar için kanıta ihtiyaç yok. Durumu bildirmeniz yeterliMuhtemelen evde bakım parası alıyorlar ve bu sebeple çocukları evde tutmaya devm ediyorlar.
Eğer polisle uğraşmak istemezlerse direkt sosyal hizmetlere şikayet edebilirler. Ancak durumu açıklamaları lazım delillerle. Yoksa habersiz gitmiyorlar.
Sosyal medyada gizli bir hesap açıp ses getirmesi sağlanabilir. Evet normalde böyle görüntülerin falan yasak ama şiddet durumunda zaten kimse işin "gizlilik" kısmıyla ilgilenmez
Aile ve sosyal hizmetlere ihbarda bulunun.Herkese merhaba, benim engelli bir kardeşim var ve zaman zaman onunla fotoğraflarımızı instagram hesabımdan paylaşıyorum. Bir takipçim (70k kadar takipçim var o sebeple takipçi yazdım, ne demem gerektiğini bilemedim) bana '' Benim de iki tane engelli kardeşim var , annem vefat etti, babam yeniden evlendi ve üvey annem sürekli kardeşlerimi dövüyor.'' yazmış. Ben de hemen şikayet etmesi gerektiğini ve çocukların devlet yurduna verilmesi gerektiğini söyledim. Şikayet etmiş ama sonuç alamamış. Kardeşlerini yanına almasını söyledim. Eşi izin vermiyormuş. Çok dert ettim kendime ben bu olayı? O savunmasız yavruları o canilerin elinden nasıl alırız? Resim falan çekmişler şiddet anında. Avukat ve hukukçu arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bu durumda bi şey yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?